Advent Beč Bratislava iz Splita 2019

Advent Beč
banner Adiona111aa

Advent Beč Bratislava iz Splita 2019

Advent Beč Bratislava iz Splita 2019

PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 19 – 22.12.2019. GARANTIRANO!
SMJEŠTAJ: hotel 3* Beč

Raskošni božićni sajmovi, kuhano vino, tradicionalna austrijska kuhinja i šarenilo božićnih ukrasa i suvenira – božićni ugođaj Beča kojem hrle tisuće posjetitelja cijeloga svijeta. Pridružite nam se i ove godine na Adventu u Beču, uživajmo zajedno u najljepšim danima u godini u najraskošnijem austrijskom božićnom ugođaju! Da doživljaj bude još ljepši posjetit ćemo šarmantnu Bratislavu i jedan od najvećih shopping outleta – Parndorf.

1. dan: SPLIT – BRATISLAVA …

Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita i Solina u večernjim satima. Noćna vožnja autobusom visoke turističke klase prema Slovačkoj, uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora…

2. dan: BRATISLAVA – PARNDORF DESIGNER OUTLET – BEČ

Dolazak u BRATISLAVU u jutarnjim satima. Razgled slovačke prijestolnice i njene povijesne jezgre; BRATISLAVSKI STARI GRAD na uzvisini s koje se pruža prekrasan pogled na cijeli grad i okolicu, zatim KATEDRALA SV. MARTINA, VRATA I ULICA SV. MIHAELA sa kafićima, restoranima, trgovinama, GLAVNI TRG S MAKSIMILIJANOVOM FONTANOM… Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu za jutarnju kavu, šetnju, i sl. te nastavak vožnje prema BEČU. Na putu prema Beču zaustavljanje u DESIGNER OUTLETU PARNDORF i slobodno vrijeme za kupovinu u preko 150 različitih trgovina preko 600 svjetskih modnih brendova…
Dolazak u Beč u večernjim satima. Smještaj u hotel i odmor. Navečer zajednički odlazak javnim gradskim prijevozom u središte grada. Posjetit ćemo tradicionalni bečki božićni sajam CHRISTKINDLMARKT AM RATHAUSPLATZ (sajam kod gradske vijećnice). Najveći božićni sajam s preko 140 štandova tradicionalno okuplja izlagače s najrazličitijim rukotvorinama, suvenirima, božićnim ukrasima, a u večernjim satima ugođaj upotpunjuju tisuće lampica, miris kuhanog vina i domaćih specijaliteta, uz tisuće posjetitelja iz svih djelova svijeta. Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju. Povratak u hotel javnim gradskim prijevozom. Noćenje.

3. dan: BEČ

Nkaon doručka sastanak sa stručnim vodičem i obilazak carskog Beča. PANORAMSKA VOŽNJA GRADOM, HUNDERTWASSEROVA KUĆA, VOŽNJA RINGOM, ZGRADA OPERE, MARIA-THERESIENPLATZ, PARLAMENT, GRADSKA VIJEĆNICA… Zatim nastavak pješice: HOFBURG, ALBERTINA, GRABEN, KAERTNER STRASSE, KATEDRALA SV. STJEPANA. Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu za šetnju ili posjet jednom od brojnih bečkih muzeja i galerija – preporuka; ALBERTINA, PRIRODOSLOVNI MUZEJ ili KUNSTHISTORISCHES MUSEUM (povijest umjetnosti), BELVEDERE… ili kupovinu u poznatoj MARIAHILFERSTRASSE. Navečer preporučamo odlazak do jednog od božićnih sajmova (Rathaus, Mariatheresienplatz, Karlsplatz…), prepustite se čarobnom bečkom božićnom ugođaju… Povratak u hotel javnim gradskim prijevozom. Noćenje.

4. dan: BEČ – DVORAC SCHÖNBRUNN – SPLIT

Nakon doručka odjava iz hotela i posjet veličanstvenom DVORCU SCHONBRUNN, ljetnoj rezidenciji obitelji Habsburg. Slobodno vrijeme za razgled dvorca, ZOO vrta ili uživanje u šetnji dvorskim perivojima i božićnom sajmu koji se održava ispred dvorca… U dogovoreno vrijeme povratak prema Hrvatskoj. Vožnja autoputem uz povremena zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Solin i Split u kasnim večernjim /noćnim satima.

CIJENA ARANŽMANA:

1.660,00 kn za gotovinsko plaćanje
Cijena je kalkulirana na osnovi min. 35 putnika.
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

– prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u Beču (šire područje grada) na osnovi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama
– razgled Beča i Bratislave uz lokalnog vodiča i licenciranog vodiča pratitelja putovanja
– sve obilaske prema programu
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i pripadajući PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

– nenavedene obroke, ulaznice u objekte koji se posjećuju, sve što nije obuhvaćeno u „cijena aranžmana uključuje“

NEOBAVEZNE NADOPLATE:

– jednokrevetna soba – 450 kn
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA (ugovara se min 14 dana prije termina polaska)
– MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE (ugovara se prilikom prijave)

POPUSTI:

– djeca do 12 god. 15% na osnovnu cijenu aranžmana

NEOBAVEZNE NADOPLATE:

– jednokrevetna soba 300 kn
– MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE (uplata prilikom prijave)
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA (uplata prilikom prijave, a min. 15 dana prije termina polaska)
PRIJAVE: pismeno mailom, putem rezervacijskog obrasca na web stranici ili direktno u poslovnici, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije. Broj mjesta je ograničen.
ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

NAPOMENE:

– Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Organizator.
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima
poslovanja Agencije.
PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike – djecu, molimo obratiti se Agenciji. Više info na https://www.mvep.hr.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link
Ostala Adventska putovanja pogledajte ovdje
Šifra: PT95ST

Advent Beč Bratislava iz Splita 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti