Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2017

advent-2991694_640

Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2017

Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2017
Splitski Božićni sajam potrajat će rekordnih 47 dana, od 1. prosinca do 16. siječnja. Prokurative je potpuno izbacio iz programa, a kućica neće neće biti ni na dnu Marmontove. Navodno je procijenjeno da se radi o sigurnosnom problemu. Manifestacija „Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2017“ u posljednje tri godine profilirala se kao jedan od prepoznatljivih brendova grada, pa ga sve više i u zimskim mjesecima, posebno u vrijeme Adventa, posjećuju strani i domaći turisti.

Uspijemo se pokriti, ostane nam jedan mali dio za amortizaciju kućica. Imamo 20 kućica, još ćemo tri unajmiti za fritule. Što se ostalih zona tiče, tu ne dajemo kućice, nego onaj koji se prijavi s kompletnm programom, on nabavlja kućice. Tako je recimo u Zagrebu, samo što tamo nema javnog poziva – objašnjava direktorica Spalatuma.

Posjetite veliki „Božićni sajam“ i uživajte u raznovrsnoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. U posljednjih nekoliko godina stanovnici Splita željno iščekuju najbolji provod koji im donosi „Božićni sajam“, čije otvaranje započinje , cjelovečernjim koncertom. Poznate „splitske kućice“ na Rivi

Ukoliko vam je potreban smještaj na području grada obratite nam se sa povjerenjem!

Ponudu naših smještajnih objekata pogledajte ovdje ADVENT U SPLITU

Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2017

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post