Adventsko putovanje u Pečuh iz Zagreba

Adventsko putovanje u Pečuh iz Zagreba
banner Adiona111aa

Adventsko putovanje u Pečuh iz Zagreba

Adventsko putovanje u Pečuh iz Zagreba

POLAZAK: 07.12.2019.

Posjetite Pečuh, jedan od najljepših mađarskih gradova, koji je poznat i kao ”grad mira”, a zbog svojih kulturnih vrijednosti i ljepota zaštićen je od strane UNESCO-a.

Plan putovanja:

Okupljanje grupe u 05.30h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 – 506). Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak u 05.45h prema SIGETU. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, sve do gradića Siget, u kojem se nalazi jedna od najpoznatijih utvrda Mađarske, koju je junački branio i pred kojom je poginuo hrvatski ban Nikola Šubić Zrinski, koji se u Mađarskoj slavi kao nacionalni junak.
Po dolasku u Siget, otići ćemo do UTVRDE, a potom do PARKA MAĐARSKO – TURSKOG PRIJATELJSTVA, mjesta u kojem je bio tabor Turaka za vrijeme opsade Sigeta i u kojem je preminuo poznati sultan Sulejmn Veličanstveni. Okupljanje grupe i odlazak do PEČUHA, europske prijestolnice kulture 2010. godine i grada koji je zbog svoje izrazite tolerancije i promicaja manjinskih kultura zaslužio naziv ”grad mira”.
Po dolasku, odlazak u šetnju gradom uz pratitelja putovanja: ULICA KIRALY – glavna gradska šetnica prepuna barkonih građevina, GAZI KASIM PAŠINA DŽAMIJA – BARBAKAN (BISKUPSKA TVRĐAVA) – KATEDRALA SV. PETRA I PAVLA sa 4 tornja – SZECHENY TRG – SINAGOGA – ZSOLANY. Slobodno vrijeme za individualne programe.
Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) previđen je u kasnim večernjim satima.

Cijene

POLAZAK: 07.12.2019.
Cijena: 220,00 kn / osoba
FIRST MINUTE: 210,00 kn / osoba
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena putovanja uključuje:

prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema program, troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

Cijena putovanja ne uključuje:

troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanja s rute, putno osiguranje, ulaznice za kulturne povijesne spomenike

FAKULTATIVNE NADOPLATE:

– ulaznica za Sigetsku utvrdu – grupna cijena: 1 450 forinti za odrasle (min 15 osoba), 1 250 forinti za djecu, studente i umirovljenike (PREPORUKA: unaprijed pripremiti mađarske forinte)

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40 (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, Agencija zadržava pravo otkaza putovanja)

NAPOMENE:

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Adventsko putovanje u Pečuh iz Zagreba
Ostala Daleka putovanja

Adventsko putovanje u Pečuh iz Zagreba

Šifra: ST62ST

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti