SKIJANJE Blidinje iz Splita 2 dana

Blidinje iz Splita 2 dana SKIJANJE

Datumi: 07.01 – 14.01 – 21.01 – 28.1.2017
Trajanje: 2 dana
Prijevoz: autobusom
Cijena: 390kn

Blidinje iz Splita 2 dana SKIJANJE
Blidinje ski & nature park smješten je na prostoru Parka prirode Blidinje, na području Risovac i obuhvaća površinu od skoro 30.000 m2. Unutar Blidinje ski & nature park kompleksa smješten je skijaški centar koji se sastoji od žičare četverosjeda (Doppelmeyer, kapacitet 1942 osobe/h) i ski lifta te više skijaških staza, od onih za početnike do onih za vrhunske skijaše, a tu je sanjkalište za naše najmlađe goste.

Program putovanja:
1.dan subota
Polazak sa Sukoišanske u jutarnjim satima. Po dolasku na Blidinje odlazak u Hotel. Ručak. Slobodno vrijeme za zimske radosti ( skijanje, sanjkanje). Noćenje

2.dan nedjelja
Doručak. Slobodno vrijeme. Polazak za Split. Dolazak u večernjim satima.

Cijena: 390kn

Cijena uključuje:
– prijevoz autobusom
– ručak,
– noćenje s doručkom u pansionu,
– pratitelja putovanja,
– organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje:
– osobnu potrošnju,
– piće u restoranu,
– ski kartu,
– osiguranje (zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja)

Neobavezna doplata:
– ski karta 90Kn (prilikom prijave u agenciji)

Minimalni broj prijavljenih_: 25 osoba

Prostor Parka prirode Blidinje, osim kao skijaško odredište, poznat je po bogatoj flori i fauni te zanimljiv za posjete u svim godišnjim dobima posebno ljeti kada zbog svoje ugodne planinske klime pruža siguran zaklon od ljetnih vrućina. Zbog svoje izuzetne klime, bogatog zraka i nadmorske visine >1200 m ovaj prostor je idealan i za zdravstveni turizam kao i visinske pripreme sportaša.
Na ovom području moguć je obilazak planinskih vrhova Čvrsnice i Vrana (uz pratnju stručnih vodiča), Blidinjskog jezera, groba Dive Grabovčeve na Kedžari, nekropole stećaka Dugo polje (nacionalni spomenik i kandidat za baštinu UNESCO-a), franjevačke crkve, samostana i galerije u prekrasnom prostoru Masna Luka, pećine hajduka Mijata Tomića kao i druge aktivnosti poput vožnje biciklom, obilaska lokalnih farmi itd.

Park prirode Blidinje nalazi se na prostoru općina Posušje, Tomislavgrad i Jablanica odnosno Zapadno-Hercegovačke, Herceg-Bosanske i Hercegovačko- Neretvanske županije. Planinski masivi Čvrsnice (Pločno 2228 m) i Vrana (Veliki Vran 2074 m) te Blidinjsko jezero i Polja čine najistaknutije dijelove ovog prostora. Područje Blidinja jedinstvena je prirodna pojava prekrasnih krajolika na kojem žive mnoge endemske vrste biljnog i životinjskog svijeta od kojih je napoznatija bor Munika. Blidinjsko jezero, površine 6 km2 smješteno je na nadmorskoj visini od 1184 m.

U ponudi imamo i jednodnevni izlet na Blidinje. Program uskoro!

Ostalu ponudu naših skijaških putovanja pogledajte ovdje

Blidinje iz Splita 2 dana SKIJANJE

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post