Doček nove godine 2017 Split Riva

Doček nove godine 2017 Split Riva

Jedan od razloga zbog kojeg u grad pod Marjanom za malo više od dva mjeseca pristižu tisuće turista koji najluđu noć žele proslaviti na jednoj od najljepših svjetskih riva svakako je tradicionalni vatromet koji svake godine osvjetljava splitsko zvjezdano nebo, a ove će biti najduži do sada. Svjetlucava nebeska čarolija uz pogled na gradsku kulisu koja oduzima dah, trenutak kada otkuca ponoć čini jednostavno nezaboravnim i posebnim.
Petar Grašo zabavljat će Splićane i njihove goste na dočeku 2017. godine na Rivi!
Odlučilo je to Vijeće TZ-a, a manifestaciju će organizirati tvrtka Dalmacija koncert. Nakon sjajnog koncerta u Spaladium areni, Grašo će i ovom nastupom ‘zapečatiti’ svoj veliki povratak.Vrijeme, kakvo god da bude, kad pjesma zagrije i publiku i izvođače, nema zime! Repertoar prigodan, jel tako?Bit će to Greatest hits by Petar Grašo. Ogroman bend, slično kako je bilo u Areni. Puno ljudi na bini. Produkcija zvuka i svjetla bit će na nivou kakav Split zaslužuje, kazao je Petar.
Znamo da će do Nove godine biti još svirki i veselica, ali ovu novogodišnju čekamo posebno. Sretno do kraja ove godine, pa ćemo profeštat ulazak u Novu!

Za sva ostala pitanja tu smo za Vas

Ponuda za doček u hotelima:
Doček Nove Godine Hotel Park
Hotel Medena classic
Hotel Medena luxury
Hotel Medena svečana večera

Kliknite za ponudu doček nove godine 2017

Doček nove godine 2017 Split Riva

58491333
a
bioplanet
teambuilding

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

11
hod1
skijanje
ul1

Share the Post