Doček Nove Godine Hotel Exclusive Sarajevo 2020

Doček Nove Godine Hotel Exclusive Sarajevo 2019
banner Adiona111aa

Nova Godina Sarajevo 2020

Doček Nove Godine Hotel Exclusive Sarajevo 2020

PROGRAM U IZRADI!

Hotel Exclusive**** je nedavno otvoren, smješten na ulazu u grad. Svojom lokacijom omogućava da se nakon uzbudljivog ili napornog dana povučete u mirniji dio grada, i uživate u svim udobnostima koje Vam hotel pruža. Iako smo „mladi“, iza sebe imamo dvije godine uspješnog poslovanja i sa ponosom možemo reći da je hotel Exclusive**** postao omiljeno mjesto velikog broja turista iz zemlje i svijeta. Spomenut ćemo samo neke uspješne firme iz zemlje, Ambasade sa svojim diplomatskim korom, vrhunske sportiste i međunarodne organizacije.

Ono što nas posebno raduje je, da svi naši gosti redovno odlaze zadovoljni, i redovno nam se vraćaju. Hotel raspolaže sa 40 parking mjesta. Sva parking mjesta su natkrivena, osvijetljena i obezbijeđena video nadzorom.

Mozemo Vam ponudi smjestaj u našem hotelu po cijenama:
Dvokrevetna soba na bazi BB –servisa 60.00 Eur
Jednokrevetna soba na bazi BB-servisa 50.00 Eur

Docek nove godine je organizovan u hotelu i po osobi iznosi 50.00 Eur (ukljucena je svecana vecera, jedno pice dobrodoslice muzika u zivo).

HOTELSKI RESTORAN

Restoran Hotela Exclusive raspolaže sa kapacitetom od 160 mjesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje pansionskih obroka je na bazi buffet stola, a za goste koji ne koriste hotelski smještaj, nudimo i a la carte jelovnik.

Hotel Exclusive je pripremio specijalnu ponudu za svoje goste u periodu 15.11.2019-01.04.2020 godine.Olimpijska planina Bjelašnica je od ove godine proradila u punom kapacitetu,ski liftovi i sva prateća infrastruktura koja nudi perfektne uslove za sve ljubitelje ovoga sporta.Mi u hotelu Exclusive smo došli na ideju da ponudimo svoje kapacitete za ljubitelje skijanja,obzirom da smo od planine udaljeni svega pola sata, i smatramo da će vam se naša ponuda svidjeti.

Ponuda uključuje;
*Polupansion na bazi doručak i večera
*Ski pas na planini Bjelašnica
*Iznajmljivanje skijaške opreme vrhunske kvalitete
*Prevoz do planine i povratak u dogovoreno vrijeme svaki dan boravka
Cijena aranžmana za jednu osobu u dvokrevetnoj i trokrevetnoj sobi na bazi 7 noćenja iznosi 483,00 EUR, a nadoplata za jednokrevetnu sobu 80 EUR.
Ista ponuda važi i za grupne aranžmane(20 i više osoba), a cijena bi iznosila 427,00 EUR po osobi, a nadoplata za jednokrevetnu sobu 80 EUR.
Ukoliko bi se odlučili za vikend opcije,cijena aranžmana za 3 noćenja bi iznosila 207,00 EUR po osobi u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a nadoplata za jednokrevetnu sobu 40 EUR.
Vikend opcija za grupne aranžmane (20 i više osoba) iznosila bi 183 EUR po osobi u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a nadoplata za jednokrevetnu sobu 30 EUR.

Ostale posebne ponude
Ukoliko ste zainteresirani za izlete kliknite ovdje

Doček Nove Godine Hotel Exclusive Sarajevo 2020

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post