Zimsko putovanje Verona Venecija 2018

Europsko putovanje Verona Venecija 2018

06.01.-07.01.2018.

Europsko putovanje Verona Venecija 2018
1. dan ZAGREB/RIJEKA – VENECIJA – VERONA
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506), moguć polazak iz Karlovca u 05:45 sati (okvirno vrijeme, samo uz najavu kod rezervacije programa) s benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica te iz Rijeke u 07:30 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: kanal Giudecca – Riva degli Schiavoni – Most uzdaha – Trg sv. Marka – Duždeva palača – Bazilika sv. Marka – most Rialto – kanal Grande. Ostatak popodneva slobodno za uživanje u jedinstvenom ugođaju ovog prekrasnog grada na kanalima. Povratak brodićem do Punte Sabbioni u večernjim satima, odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

2. dan VERONA – VERONA – RIJEKA/ZAGREB
Doručak. Nakon doručka polazak autobusom prema centru Verone. Po dolasku, slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Arene – Piazza dei Signori – Piazza della Erbe i do Julijine kuće. Slobodno vrijeme za kupovinu i vlastite programe. U poslijepodnevnim satima polazak prema Rijeci i Zagrebu. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

Europsko putovanje Verona Venecija 2018
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 590 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 kn
First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Europsko putovanje Verona Venecija 2018
Europsko putovanje Verona Venecija 2018 Cijena uključuje:
 Prijevoz visokoturističkim autobusom
 Turističkog pratitelja tijekom puta
 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama u okolici Verone
 Razgledavanja prema programu
 Jamčevno osiguranje
 Troškove organizacije i prodaje aranžmana

Europsko putovanje Verona Venecija 2018 Cijena ne uključuje:
 Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 Doplatu za jednokrevetnu sobu – 190 kn
 Vožnju brodićem 12 EUR na relaciji Punta Sabbioni – San Marco – Punta Sabbioni (doplata na licu mjesta)
 Putno osiguranje
 Boravišnu pristojbu,plaćanje na licu mjesta u hotelu 1 -3 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu.
 Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

Europsko putovanje Verona Venecija 2018 Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta.
Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

Europsko putovanje Verona Venecija 2018 Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije.
Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

Venecija (talijanski: Venezia; stariji hrvatski naziv: Mletci; venecijanski dijalekt: Venesia) je glavni grad istoimene talijanske pokrajine Venecija u talijanskoj regiji Veneto s 271,367 stanovnika (1. siječnja 2004). Zajedno s Padovom čini metropolu Padova-Venecija s 1,600,000 stanovnika. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao Dominantna (La Dominante), Presvijetla (Serenissima), Kraljica Jadrana, Grad vode, Grad mostova, i Grad svjetlosti. Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu.Grad se nalazi na 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zaljevu na sjeveru Jadranskog mora. Laguna se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeka Po na jugu, i Piave na sjeveru. Od 272.000 stanovnika u općini Venecija (Comune di Venezia), oko 62.000 stanuje u povijesnom središtu (Centro storico); 176.000 na Terraferma (talijanski: čvrsto tlo), većinom u velikim župama (frazione) Mestre i Marghera; te 31.000 na drugim otocima u laguni.

Verona je glavni grad istoimene talijanske provincije (3.097 km², 814.300 stanovnika) i drugi najveći grad (poslije Venecije) u regiji Veneto, na rijeci Adige, u neposrednoj blizini jezera Lago di Garda, 100 km zapadno od Venecije. Najslavniji spomenik je Veronska arena, treći po veličini očuvani rimski amfiteatar (poslije rimskog Koloseja i amfiteatra u Capui) iz 1.stoljeća.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije.Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Europsko putovanje Verona Venecija 2018 Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR63ZG

Europsko putovanje Verona Venecija 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post