Festival Svjetlosti Amsterdam Zagreb 2018

Festival Svjetlosti Amsterdam Zagreb 2018

3 dana/2 noćenja
Datum putovanja:
5.-7.1.2018.

Festival Svjetlosti Amsterdam Zagreb 2018
1.dan: ZAGREB – AMSTERDAM
Sastanak putnika u zračnoj luci u Zagrebu kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 450 iz Zagreba za Amsterdam u 8:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: Munt, nekoć kovnica novca u 17. st. – palače na Herengrachtu – trg Dam – Nova crkva – Kraljevska palača – četvrt crvenih svjetiljki… Slobodno poslijepodne i večer za kupovinu, šetnju i osobne programe. Transfer do hotela i smještaj. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom u grad nakon kraćeg odmora. U večernjim satima odlazak na Festival svjetlosti, manifestaciju koja se ove godine održava šesti put i koja je dodatno oživjela duge zimske mjesece u gradu – riječ je o festivalu koji u trajanju od skoro dva mjeseca pretvara grad kroz dvije rute/pješačku i brodom po kanalima/ u grad svjetlosti i umjetnosti! Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM
Doručak. Odlazak iz hotela s pratiteljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova „Noćna straža“ – i Muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih umjetnika. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. Preporučujemo vožnju brodom poznatim kanalima Amsterdama (doplata na licu mjesta pratitelju putovanja): Kaizersgracht – Herengracht – Prinsengracht – kuća Ane Frank – Zapadna crkva – luka Amsterdama – Waterlooplein – rijeka Amstel. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu na Kalverstraatu, itd. Navečer uživanje pod čarobnim svjetlima Opern Air Light Museuma! Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM – ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke. Prijava na let i direktan let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 451 iz Amsterdama za Zagreb u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:15 sati.

Festival Svjetlosti Amsterdam Zagreb 2018
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1.790 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 540 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn
SOBA S POMOĆNIM KREVETOM NA UPIT!

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam- Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi dva noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Amsterdamu i panoramski razgled autobusom, razglede pješice i javnim gradskim prijevozom s pratiteljem putovanja, boravišnu pristojbu, te troškove organizacije i prodaje putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, karte za vlak, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz srpnja 2017. g., mogu biti podložne promjeni):
Vožnja brodom po kanalima 16 €;
Rijksmuseum 17,5 € (mlađi od 18 besplatno);
Van Gogh muzej 17 € (mlađi od 18 besplatno);
Heineken Experience 16 €;
Kuća Ane Frank 9 € (mlađi od 9 besplatno, od 10- 17 g. 4,5 €)

NAPOMENE za Festival Svjetlosti Amsterdam Zagreb 2018:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u srpnju 2017. godine i podložna su promjeni.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Ostala putovanja Europska
Šifra: AT30ST

Festival Svjetlosti Amsterdam Zagreb 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post