GARDALAND - Aquaparadise - Movieland polazak iz Splita

GARDALAND Aquaparadise Movieland polazak Split 2018

GARDALAND Aquaparadise Movieland polazak Split 2018

GARDALAND Aquaparadise Movieland polazak Split 2018

Lokacija: Lago di Garda, Italija
POLASCI: 17.08.2018. POPUNJENO!
SMJEŠTAJ: hotel 3* okolica Verone i jezera Garda
*Mogućnost priključenja grupi na naplatnim kućicama na autoputu A1 od Dugopolja prema Rijeci.

1. dan: SPLIT – VERONA – LAGO DI GARDA
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak iz Splita u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom visoke turističke klase prema Italiji uz usputna zaustavljanja radi odmora… U ranim poslijepodnevnim satima dolazak u VERONU, grad kojega krase brojni spomenici od rimskih vremena do danas, kao i nezaobilazna ljubavna priča o Romeu i Juliji, koja ga je zauvijek obilježila kao grad ljubavi. Šetnja gradom i razgled: PIAZZA BRA, ARENA, PALAZZO DELLA GRAN GUARDIA, VIA MAZZINI, CASA DI JULIETTA, PIAZZA DELLE ERBE, PIAZZA DEI SIGNORI, TOMBE SCALIGHERE, CASA DI ROMEO… Nakon šetnje slobodno vrijeme u gradu za individualni program. Zatim smještaj u hotel 3* u okolici jezera Garda. Noćenje.

2.dan: GARDALAND I SEALIFE AQUARIUM
Nakon doručka vodimo vas u ZABAVNI PARK GARDALAND. Cjelodnevno uživanje u jednom od najposjećenijih europskih zabavnih parkova: BLUE TORNADO, SPACE VERTIGO, TOP SPIN, MAGIC MOUNTAIN, RAPTOR, OBLIVION – najnoviji rollercoaster i brojne druge atrakcije čekaju na vas u jednom od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. U toku dana posjetite i SEA LIFE AQUARIUM na ulazu u Gardaland (ulaznica uključena). Uživajte u šetnji kroz različita staništa i u pogledu na tisuće različitih vrsta morskih stvorenja; preko 40 tematskih tankova, preko 5000 vrsta koje možete promatrati izbliza, od morskih pasa do morskih konjica, raža, morskih zvijezda, meduza, hobotnica…. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

3.dan: LAGO DI GARDA – ZABAVNI PARK AQUA PARADISE I MOVIELAND – SIRMIONE – SPLIT…
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u CANEVAWORLD ZABAVNE PARKOVE: VODENI PARK AQUA PARADISE i MOVIELAND. Slobodno vrijeme za uživanje u vodenim atrakcijama i bazenima Aqua paradiesa i svijetu filma, kazališne scene i hollywoodskog ugođaja Movielanda. Po zatvaranju parkova (18:00 sati u lipnju, te 19:00 sati u kolovozu) odlazak u SIRMIONE. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za večeru i uživanje u jednom od najpopularnijih turističkih središta uz jezero Garda. U večernjim satima povratak prema Hrvatskoj. Noćna vožnja autoputem uz usputna zaustavljanja radi odmora.

4.dan: SPLIT
Dolazak u Split /Solin u ranim jutarnjim satima.

CIJENA ARANŽMANA GARDALAND Aquaparadise Movieland polazak Split 2018:
1.690,00 kn za gotovinsko plaćanje
1.750,00 kn za plaćanje kreditnim karticama

Cijena je kalkulirana na osnovi min. 40 putnika.
SVE ULAZNICE UKLJUČENE U CIJENU!!!

FIRST MINUTE: popust 100 kn na odabrani način plaćanja (uplate u cjelosti do 01.04. za polazak u lipnju, te 01.06. za polazak u kolovozu)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
prijevoz autobusom turističke kategorije na navedenim relacijama, smještaj u hotelu 3* u blizini jezera Garda na osnovi 2 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe), sve obilaske prema programu, ulaznice za GARDALAND i SEA LIFE AQUARIUM (ulaznica za mješovite grupe), ulaznicu za CANEVAWORLD PARKOVE; AQUA PARADISE I MOVIELAND (mješovite grupe), licenciranog pratitelja putovanja, zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane, osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama, organizaciju putovanja i PDV

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
sve što nije obuhvaćeno u „cijena aranžmana uključuje“

OBAVEZNA NADOPLATA:
– boravišna pristojba 1,5€ po noći/po osobi

NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba – 300 kn (ugovara se prilikom prijave)
– putno međunarodno osiguranje – (ugovara se prilikom prijave)
– OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA – (ugovara se prilikom prijave, a najkasnije 14 dana prije termina polaska)

POPUSTI:
– djeca do 12 god. popust 200 kn na osnovnu cijenu aranžmana

MOGUĆNOST PLAĆANJA:
– gotovinom na način da se prilikom prijave plaća 400 kn, a ostatak min. 7 dana prije termina polaska
– kreditnim karticama, plaćanje prilikom prijave
– plaćanje po „first minute“ cijeni uz popust od 100 kn na osnovnu cijenu (uplate u cjelosti do 01.04. za polazak u lipnju, te 01.06. za polazak u kolovozu)

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta.

NAPOMENE za GARDALAND Aquaparadise Movieland polazak Split 2018:
– Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene programa ukoliko za to postoji potreba, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti turističke agencije Organizatora.
– Ukoliko putnik nije ugovorio osiguranje od rizika otkaza, primjenjuje se otkazna politika prema Općim uvjetima poslovanja Agencije Organizatora.
– PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike – djecu, molimo obratiti se Agenciji. Više info na http://www.mvep.hr.

Pogledajte ostale ponude ovdje

GARDALAND Aquaparadise Movieland polazak Split 2018

Šifra: PL22ST

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post