Putovanje iz Splita Dubrovnika Gardaland 2019

Gardaland putovanje iz Splita Dubrovnika 2019
banner Adiona111aa

Gardaland putovanje iz Splita Dubrovnika 2019

Gardaland putovanje iz Splita Dubrovnika 2019

POLAZAK: 25.04. – 27.04.
Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju, prepunom zabave i adrenalina, za sve uzraste, sa polaskom iz Dubrovnika i Splita! Cijena uključuje polupansion u hotelu 3* i ulaznice za zabavni park Gardaland!

1. dan: DUBROVNIK – SPLIT – PADOVA – LAGO DI GARDA

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Dubrovniku, u 00.00h. Ugodna vožnja prema Splitu, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Polazak iz Splita, sa kolodvora u Sukoišanskoj ulici u 05.00h (okupljanje u 04.30h). NAPOMENA: mogući polasci iz Šibenika ili Zadra sa naplatne kućice, uz obaveznu najavu u agenciji! Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do PADOVE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora… Po dolasku u Padovu otići ćemo do Staroga grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle… Slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i odlazak prema hotelu. Dolazak u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan: GARDALAND

Nakon doručka odlazak u ZABAVNI PARK GARDALAND. Cjelodnevno uživanje u jednom od najposjećenijih europskih zabavnih parkova: BLUE TORNADO, SPACE VERTIGO, TOP SPIN, MAGIC MOUNTAIN, RAPTOR, KUNG FU PANDA, 4D KINO, MAMMUT, RAMSES, FLYING ISLAND, OBLIVION – najnoviji rollercoaster i brojne druge atrakcije čekaju na vas u jednom od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi, prepunom atrakcija, zanimljivih i adrenalinskih sadržaja za sve uzraste, uz najavu novih sadržaja u 2019. godini: ZAČARANA ŠUMA, ČAROBNJAKOVA KUĆA, SEQUOIA MAGIC LOOP. U toku dana posjetite i SEA LIFE AQUARIUM na ulazu u Gardaland (ulaznica uključena). Uživajte u šetnji kroz različita staništa i u pogledu na tisuće različitih vrsta morskih stvorenja; preko 40 tematskih tankova, preko 5000 vrsta koje možete promatrati izbliza, od morskih pasa do morskih konjica, raža, morskih zvijezda, meduza, hobotnica…. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera. Noćenje.

3. dan: CANEVAWORLD – SPLIT/DUBROVNIK

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema CANEVAWORLD zabavnom parku, mjestu u kojem snovi postaju stvarnost. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka MOVIELAND: TERMINATOR 2, HORROR HOUSE (samo za najhrabrije), POLICE ACADEMY, MAGMA 2, U 571 PODMORNICA, HOLLYWOOD ACTION TOWER (slobodni pad), KITT SUPERJET, ROUTE 66, novi rollercoaster u 2015. godini DIABOLIK INVERTIGO … te mnoštvo odličnih show programa, kao što su RAMBO ACTION SHOW, ZORRO SHOW, THE ILLUSIONIST… Okupljanje grupe i polazak u 16h polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, očekivani dolazak na mjesto polaska je u noćnim satima.

CIJENA:

POLAZAK: 25.04.-27.04.
– 1 950,00 kn (polazak iz Dubrovnika)
– 1 850,00 kn (polazak iz Splita)
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

CIJENA UKLJUČUJE:

2 noćenja u okolici Gardalanda u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona, boravišnu pristojbu, ulaznicu za GARDALAND i SEA LIFE AQUARIUM (mješovite grupe), ulaznicu za CANEVAWORLD PARKOVE; AQUA PARADISE I MOVIELAND (mješovite grupe), licenciranog turističkog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove organizacije, jamčevine, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:

putno osiguranje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, ulaznice za muzeje i kulturno povijesne lokalitete

FAKULTATIVNA DOPLATA:

– doplata za jednokrevetnu sobu: 130,00 kn/ noć

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40
* vrijede opći uvjeti putovanja agencije Organizatora
** preporuka putno osiguranje!

NAPOMENE:

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje
Slike preuzete s Pixabay.com
Šifra: ST48ST

Gardaland putovanje iz Splita Dubrovnika 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post