Hotel Smokva Pag ponuda 2019

banner Adiona111aa

Hotel Smokva Pag ponuda 2019

Hotel Smokva Pag ponuda 2019

Hotel Smokva nalazi se uz glavnu šetnicu grada Paga, neposredno uz obalu Jadrana na otoku Pagu. Objekt nudi klimatizirane sobe s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima i besplatni pristup internetu.Sve sobe hotela Smokva odlikuju se elegantnim uređenjem u klasičnom stilu. Sve jedinice uključuju podove s tepihom, sef, prostor za sjedenje i radni stol. Iz soba se pruža pogled na more ili park.

Do glavne gradske plaže ima 150 metara. Nekoliko trgovina dostupno je na 100 metara. Plaža Zrće udaljena je 20 km.

Hotel obuhvaća restoran u kojem se poslužuju jela međunarodne kuhinje i hrvatski specijaliteti. U restoranu se poslužuje i doručak. U sklopu hotela na raspolaganju je i bar.

Lokacija:

Uz glavnu gradsku šetnicu, na samoj obali mora. Hotel je udaljen od centru grada, 200 m. od središnjeg gradskog trga, 200 m. od glavnog autobusnog kolodvora i 300 m. od gradske plaže. shopping centra, banke, pošte, mjenjačnice…

Smještaj:

24 sobe (jednokrevetne/dvokrevetne/ klimatizirane sobe s kupaonicom, recepcija, restoran sa 50 mjesta u zatvorenom i 150 mjesta u otvorenom dijelu (terasa), lift, ograničeni broj parkirnih mjesta.

Opis Sobe:

Soba za dvoje s pogledom na more
Ova soba ima veliki bračni krevet i pogled na Jadransko more. Dostupni su klima-uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, radni stol i mini bar.

Ova soba može primiti 2 odrasle osobe i 1 dijete do 4,99 (kada spava u roditeljskom krevetu). Nema mogućnosti dodatnog ležaja.

Soba za dvoje s pogledom na park
Ova soba ima veliki bračni krevet i pogled na stari grad Pag. Dostupni su klima-uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, radni stol i mini bar.

Ova soba može primiti 2 odrasle osobe i 1 dijete do 4,99 (kada spava u roditeljskom krevetu). Nema mogućnosti dodatnog ležaja.

Apartman s pogledom na more
Jednosobni suite s velikim bračnim krevetom i kaučem na rasklapanje, besplatnim bežičnim pristupom internetu, klima-uređajem i LCD TV-om sa satelitskim programima. Sadržaji uključuju radni stol, mini bar i kupaonicu.

Ova soba može primiti 2 odrasle osobe i 2 djece. Prvo dijete do 4,99 kada spava u roditeljskom krevetu i drugo dijete do 12,99 na kauču na razvlačenje.

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte na E-mail: info@adionatravel.hr

Pogledajte ostale Posebne Ponude ovdje
Ukoliko Vas interesiraju ture, pogledajte ovdje

Hotel Smokva Pag ponuda 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post