Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Croatia Dalmatia Split Best Campsites

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Hrvatska je poznata po svojoj dugoj tradiciji kao mediteranska zemlja za kamp entuzijaste .
Kamp turizam u Hrvatskoj je vrlo dobro razvijen i raširen, a hrvatski kampovi
su zbog njihovog smještaja na atraktivanim i vrlo dobro očuvanim
lokacijama, najčešće u neposrednoj blizini mora jako interesantni svima.

Razred uz ime svakog kampa se procjenjuje od stupnja: 1 (najniža) do stupnja 5 (najviša) za sljedeće kategorije:
-sanitarni objekti
smještajne jedinice
-restorani, barovi i dućani
-sport, zabava i animacija

…nalaze se u posebno očaravajućim mjestima, u prirodnom
hladu mediteranskog raslinja i neposredno uz more.
Imaju bogato ugostiteljstvo, trgovačku ponudu i razne sportske i rekreacijske sadržaje. Sanitarni
objekti su potpuno opremljeni s mnogim pogodnostima za odrasle, djecu i osobe s posebnim potrebama.

Kamp Galeb

U Dalmaciji, 21 km jugoistočno od Splita, smjestio se jedan od najboljih Hrvatskih kampova, Kamp Galeb, kategoriziran sa 3 zvjezdice. Nalazi se u Omišu, na ušću rijeke Cetine, a nudi mogućnost smještaja za 1400 kampista. Na raspolaganju su i mobilne kućice, od kojih se većina nalazi uzduž 300 metara dugačke plaže.

Gostima kampa na raspolaganju je umjetno zatravljeno nogometno igralište, tenis tereni s noćnom rasvjetom te tereni za košarku, rukomet i odbojku na pijesku, neposredno uz kamp.

Za mlađe goste tu je dječje igralište, mini klub, škola plivanja te program večernje animacije, a odrasli se mogu opredijeliti za aerobik, aerobik u vodi ili grupnu tjelovježbu.

Na plaži kampa nalazi se restoran koji gostima nudi usluge punog pansiona, polupansiona ili samo doručka.

U organizaciji kampa, gostima je dostupan i niz izleta, kao npr. rafting na rijeci Cetini.

Kamp Rožac

Kamp Rožac smjestio se na Čiovu, otoku koji je s kopnom povezan mostom koji vodi do samo 2 km udaljenog Trogira, grada uvrštenoga na UNESCO-vu listu svjetske baštine.

Kamp, kategoriziran s tri zvjezdice, može prihvatiti 550 gostiju kojima su na raspolaganju i mobilne kućice s terasom i panoramskim pogledom na okolicu. Rožac je smješten u gustoj borovoj šumi, okruženoj 1.000 m dugom šljunčanom plažom.

Gosti ovdje mogu iznajmiti bicikl ili skuter, a dostupna im je i zabavna zona s biljarom, stolnim tenisom te ostalim igrama. Jedna od specijalnosti kampa je organizacija rekreacijskih, zabavnih i kulturnih izleta, kao i izleta brodom.

Najbliža trgovina živežnim namirnicama i kiosk udaljeni su samo 100 m, dok se u Trogiru može pronaći čitav niz atrakcija, kao i škola ronjenja.

Kamp Vira

Kamp Vira nalazi se 4 km sjeverozapadno od grada Hvara na istoimenome otoku. Kompletno je renoviran i ponovno otvoren 2006. godine, a kategoriziran je s četiri zvjezdice. Tijekom godina nagrađivan je brojnim nagradama za kvalitetu, uključujući i ADAC-ovo priznanje „žuta tabla“.

U kampu se može smjestiti 500 gostiju, dok njegova šljunčano-kamenita plaža, s ravnim prostorom za sunčanje, glasi za jednu od najljepših plaža na cijelome otoku Hvaru. U skladu s ekološkim usmjerenjem kampa, u sanitarnim čvorovima koristi se energija iz solarnih izvora.

Dodatni sadržaji koje Vira nudi jesu odbojka na pijesku, mini golf, biljar, pedaline, kajaci, animacijski programi za djecu i odrasle te škola ronjenja i jedrenja. Osim navedenoga, gosti kampa mogu koristiti i sadržaje sportskog centra koji je udaljen 600 m, a obuhvaća teniske terene, košarku te ostale sportske sadržaje.

U kampu su organizirani i razni izletnički programi u okolicu, a grad Hvar povezan je s kampom autobusnom linijom.

Kamp Belvedere

Kamp Belvedere nalazi se 5 km od Trogira, jedne od najznačajnijih dalmatinskih i hrvatskih turističkih destinacija te 1 km od centra mjesta Seget Vranjica.

Smješten je na terasastom terenu na četiri razine, prekrivenom mediteranskim zelenilom, uz šljunčanu plažu dugu 500 metara. Svako kamp mjesto ima pogled na more i otoke. Smještajni kapaciteti kampa također obuhvaćaju mobilne kućice i apartmane. Kampom se upravlja na ekološki osviješten način.

Osim mogućnosti najma čamaca i bicikala, sportsko-rekreacijsku ponudu kampa dopunjuju teniski tereni.

Uz dječje igralište, za najmlađe se posjetitelje unutar mini kluba organiziraju posebni animacijski programi. Tu su i večernji zabavni program te dnevne aktivnosti za odrasle. Kamp raspolaže vlastitom pekarom, dok se većina restorana nalazi u luci.

Za sve upite kontaktirajte nas contact us

Hrvatska Dalmacija Split Najbolji kampovi

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja

Share the Post