Krstarenje Costa Mediterranea 1001 noć polazak Zagreb

Krstarenje Costa Mediterranea 1001 noć polazak Zagreb

Krstarenje Costa Mediterranea 1001 noć polazak Zagreb

DUBAI-MUSCAT-SIR BANI YAS ISLAND-ABU DHABI
BROD COSTA MEDITERRANEA
5.1.-13.1.2019.
9 dana/8 noćenja

1. dan: ZAGREB – DUBAI
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija tri sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Fly Dubai na direktnoj liniji pod brojem leta EK2013G s polaskom u 14.30 sati; dolazak u Dubai u 23.00 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do luke; prijava na brod i smještaj u odabrane kabine.

1. – 8. dan: krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Dubai UAE -
2 Dubai UAE - 14:00
3 Muscat Oman 9:00
4 Muscat Oman - 1:00
5 Sir Bani Yas Island 9:00 18:00
6 Abu Dhabi UAE 9:00
7 Abu Dhabi UAE - 23:59
8 Dubai UAE 8:00

8. dan: DUBAI
Nakon doručka, iskrcaj s broda i odlazak na poludnevni razgled grada. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra – Burj Al Arab – čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću – abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

9. dan: DUBAI-ZAGREB
Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova Fly Dubaija prema Zagrebu u 10.00 sati pod brojem leta EK2012G. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13.15 sati po lokalnom vremenu.

OBVEZNE DOPLATE: Turizam Dirham – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.
Fakultativni izleti u Dubaiju:
Krstarenje brodom u Marini uz večeru (Dhow Cruise) 460 kn
Burj Khalifa – odlazak na najvišu zgradu na svijetu 450 kn
Cijene izleta su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana. Ne garantiramo mogućnost uplate izleta na licu mjesta.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na direktnoj liniji zrakoplovom kompanije Fly Dubai Zagreb-Dubai-Zagreb transfer od/do zračne luke u Dubaiju do luke ukrcaja, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; ukrcaj i iskrcaj prtljage; transfer I poludnevni razgled grada, smještaj u hotelu 4* u Dubaiju, transfer od hotela do zračne luke, voditelja putovanja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: lučke i zrakoplovne pristojbe koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.945 kn po osobi, troškove u barovima i restoranima (plaćaju se na kraju krstarenja i na njih se dodaje 15% naknade za uslugu koja će biti iskazana u brodskom računu putnika), izlete u lukama pristajanja, osobne troškove tijekom putovanja i brodske uslužne pristojbe – napojnice (10,00 EUR po danu za djecu od 14 godina i odrasle, 5,00 EUR po danu za djecu od 4 do 13 godina – plaćanje direktno na brodu), troškove carinjenja, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja), te Turizam Dirham; turističku pristojbu AED 15 po sobi/noći koja se plaća na recepciji hoela.

Napomene:
 Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
 Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
 Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Ostala Krstarenja

Krstarenje Costa Mediterranea 1001 noć polazak Zagreb

Šifra: AT86ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post