Krstarenje Costa Pacifica 2018 iz Zagreba

Krstarenje Costa Pacifica 2018 iz Zagreba

Krstarenje Costa Pacifica 2018 iz Zagreba

KRSTARENJE ZAPADNIM MEDITERANOM
DO TENERIFE – BRODOM COSTA PACIFICA
19.11. – 30.11.2018.
GARANTIRANI GRUPNI POLAZAK
12 dana/11 noći
· Svaki dan – nova destinacija – atraktivan itinerer!
· Savona – Marseille – Arrecife/Lanzarote – S.Cruz de Tenerife – Funchal – Malaga – Civitavecchia/Rim
· Višekrevetne kabine: Djeca krstare besplatno na 3./4. ležaju (plaćaju lučke pristojbe)
· Na brodu: zabava, plesne večeri, muzika, kazalište, bazeni, jacuzzi, fitness, animacija i zabava za djecu i odrasle…

Krstarenje Costa Pacifica 2018 iz Zagreba

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
19.11. SAVONA Italija ukrcaj - 16:30
20.11. MARSEILLE Francuska 08:00 17:00
21.11. plovidba -
22.11. plovidba -
23.11. ARRECIFE/LANZAROTE Španjolska 13:00 19:00
24.11. S.CRUZ de TENERIFE Španjolska 08:00 17:00
25.11. FUNCHAL Portugal 08:00 17:00
26.11. plovidba -
27.11. MALAGA Španjolska 08:00 13:00
28.11. plovidba -
29.11. CIVITAVECCHIA/RIM Italija 09:00 19:00
30.11. SAVONA Italija iskrcaj 09:00

- POSEBNA PONUDA cijena** aranžmana u 2-krevetnoj kabini po osobi: Redovna cijena aranžmana u 2-krevetnoj kabini po osobi:
Unutarnja kabina bez prozora kategorija Classic IC* 2.790 kn 3.990 kn
Vanjska kabina s prozorom kategorija Classic EC* 4.150 kn 5.490 kn
Vanjska kabina s balkonom kategorija Classic BC* 5.160 kn 6.990 kn

- POSEBNA PONUDA cijena** aranžmana u 3 i 4-krevetnoj kabini po osobi: Redovna cijena aranžmana u 3 i 4- krevetnoj kabini po osobi:
Unutarnja kabina bez prozora kategorija Classic IC* 2.790 kn 3.990 kn
Vanjska kabina s prozorom kategorija Classic EC* 4.150 kn 5.490 kn
Vanjska kabina s balkonom kategorija Classic BC* 5.160 6.990 kn

* više informacija o kategorijama kabina na prodajnom mjestu, broj višekrevetnih kabina je ograničen
** First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
***Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe 1.350 kn / po osobi (plaćaju odrasli i djeca)
CIJENA ZA 3. i 4. LEŽAJ:
3.i 4. ležaj djeca do 17,99 godina djeca gratis (u tom slučaju 1.i 2. osoba plaćaju cijenu smještaja u 4-krevetnoj kabini)
3. i 4. ležaj odrasli: 1.880 kn po osobi

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE – isključivo na upit.

*KABINE KATEGORIJE CLASSIC: klasične usluge koje su dostupne svim tipovima kabina, nije moguće birati termin večere – brodar vam dodjeljuje termin večere prilikom ukrcaja s obzirom na stanje popunjenosti kapaciteta (većinom je prvi termin večere češće tražen i tako teže dostupan), bodovi Costa Club.

TRANSFER: organizirani transfer autobusom do/od luke ukrcaja: Zagreb – Savona – Zagreb 950 kn odrasli, 550 kn djeca do 18 godina; Rijeka – Savona – Rijeka 900 kn odrasli, 500 kn djeca do 18 godina. U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer autobusom (35 pax min) isti će biti organiziran kombijem.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: krstarenje brodom Costa Pacifica, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja (minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana, izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja, paket putno osiguranje (preporučujemo).

DOPLATE NA BRODU: service charge / napojnice – uslužna pristojba (10 EUR po noći po osobi od 12 i više godina; djeca
između 4 i 14 godina plaćaju 5 EUR po noći po osobi; djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnicu – uslužnu pristojbu), naknada za usluge u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

COSTA PACIFICA – novi Costin brod oduševiti će Vas svojim harmoničnim stilom. Inspiriran muzikom, interijer broda odiše veselim i šarenim motivima prilagođenim muzičkim notama. Tajna izgleda ovog broda je u različitim stilovima. Interijer je osmišljen i dizajniran na način da su uzeti najbolji motivi sa 4 zadnja broda i na najbolji način ukomponirani u jedno što je rezultiralo spektakularnom mješavinom stilova koji kreiraju ugodan i jedinstven dojam. Na Costi Pacifici sve je zadivljujuće, oduševljavajuće i zabavno. Uzbuđenja nikada dosta, s najnovijim Grand Prix simulatorom, spekatakularnim vanjskim bazenom sa staklenim krovom, noćnim kinom i kazalištem s ekskluzivnom tehnologijom koja osigurava jedinstvenu kvalitetu zvuka. Zaplovite do prekrasnih destinacija Mediterana.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:
ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti dva talijanska grada: Savonu i Civitavecchiu i Rim, ako se odlučite posjetiti Rim, dok je brod u luci Civitavecchia.
FUNCHAL je glavni grad portugalskog teritorija Madeire. U slobodnom prijevodu Funchal znači "puno kopra". Naselje je osnovano 1419. godine a grad 1421. godine. Tijekom 16. stoljeća grad je bio važan za trgovinu Europe s Afrikom i Amerikom. Glavni proizvodi bili su šećer i domaće vino. Grad je bio odmorište i lječilište europske elite i plemstva.
MALAGA je grad i luka u španjolskoj autonomnoj zajednici Andaluziji, na obali Sredozemnog mora, u regiji Costa del Sol. U Malagi su rođeni slavni Pablo Picasso i Antonio Banderas. Grad je poznat po vinu i po sportskim klubovima Málaga CF (nogomet) i CB Unicaja Malaga (košarka).

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 35 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, Organizator, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene.
U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 35 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: osobna iskaznica ili putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna.
ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Ostala Krstarenja

Krstarenje Costa Pacifica 2018 iz Zagreba

Šifra: BR36ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post