Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba

Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba

Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba

ATENA-MIKONOS-KUSADASI-PATMOS-RODOS-KRETA-SANTORINI
BROD CELESTYAL MAJESTY

31.3.-6.4.2018.
7 dana/6 noćenja

1. dan: ZAGREB-BEOGRAD- ATENA
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Air Serbie JU231 u 10.05 sati prema Beogradu. Po dolasku u 11.10 sati, nastavak na liniji JU512 u 12.20 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 14.50 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s voditeljem putovanja u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: ATENA
Nakon doručka u hotelu, polazak na cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada. Obilazak Pireja, drevne atenske luke, jedne od najznačajnijih na Mediteranu kroz koju godišnje prođe više od 20 milijuna putnika. Putovanje slikovitom atenskom rivijerom odvest će nas do glasovitog rta Sounion, poznatog po Posejdonovom hramu (ulaz uz doplatu) i jedinstvenoj lokaciji na najjužnijem rtu poluotoka Atike. Poznat po veličanstvenim zalascima sunca i piroteksnoj lokaciji, Cap Sounion je nezaobilazna točka pri posjetu Ateni. Izlet završavamo na Glyfadi – “grčki Beverly Hills” – atenskom predgrađu smještenom na samoj obali, kojeg krase nepregledne plaže i na kojoj žive grčki milijunaši, ministri i biznismeni. Odlazak do hotela. Noćenje.

3.dan: ATENA
Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

3.-7.dan: krstarenje prema programu:
Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Atena/Pirej Grčka - 11.30
1 Mikonos; Grčka 18.00 23.00
2 Kusadasi(Efez) Turska 07.30 13.00
2 Patmos Grčka 17.45 21.30
3 Rodos Grčka 7.00 18.00
4 Kreta/Heraklion Grčka 07:00 12.00
4 Santorini Grčka 16.30 21.30
5 Atena/Pirej Grčka 7.00

7. dan: ATENA-BEOGRAD- ZAGREB
Nakon doručka iskrcaj s broda i odlazak na poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika Slobodno vrijeme za kupovinu ili ručak do polaska transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji Air Serbie JU513 u 16.35 sati. Po dolasku u Beograd u 17.15, nastavak na liniji JU234 u 18.25 prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 19.35 sati.

Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ: REDOVNA CIJENA FIRST MINUTE*
 unutarnjoj kabini 5.790 kn 5.490 kn
 kabina s prozorom 6.290 kn 5.990 kn

Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe: 4.390 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 4.890 kn
Jednokrevetna kabina na upit.

Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba
VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez, te cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada!
FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 15.2.2018. ili popunjenja kapaciteta!

OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: zrakoplovne i lučke 1.786 kn; plaćaju odrasli i djeca.
Minimalan broj putnika za realizaciju grupnog putovanja: 30

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Beograd-Atena- Beograd-Zagreb, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; izlet u Efez, shuttle bus na Mikonosu, cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada (doplata za ulaznicu 8 €), poludnevni razgled grada autobusom i pješice, službenog gradskog vodiča za razgled grada,; voditelja putovanja; organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

Ostala putovanja za Uskrs pogledajte ovdje
Šifra: AT74ZG

Krstarenje Grčka za Uskrs 2018 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post