Kuće Ville doček Nove godine 2018

Kuće Ville doček Nove godine 2018

Kuće Ville doček Nove godine 2018

AP1ST
Apartman AP1ST (apartment Herc) nalazi se u centru Splita, na svega 300 metara od Dioklecijanove palače, lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a. Gostima je na raspolaganju klimatizirana smještajna jedinica s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Šetalište Riva udaljeno je 400 metara, a do popularne plaže Bačvice ima 600 metara. Nogometni stadion Poljud smješten je 2 km od apartmana.

AP7ST
Prostrani dvosobni apartman koji se nalazi u stoljetnoj kući na Marjanu. U okruženju zelenila savršen je za svakog putnika koji traži odmor, mir i relaksaciju. Aparman bez obzira na mir i osjećaj izoliranosti koji pruža je samo 15tak minuta hodom udaljen od centra. Apartman ima svoje parkirno mjesto i otvoreni gril što ga izdvaja od ostalih smještajnih jedinica u gradu.Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca.

V3TG
Komletno opremljena vila V3TG sa 3 sobe,kuhinjom i kupatilom + izdvojeni opremljeni apartman,bazen (55 m2),sauna sa spravama za vježbanje,nogometnim igralištem sa umjetnom travom,boćalištem,otvorena terasa,unutarnji i vanjski grill,parking za više vozila,sve ograđeno. Na zemljištu se nalazi veliki maslinik i mediteransko bilje i cvijeće.

V2ST
Vila V2ST nalazi se u Splitu, na 5km od Dioklecijanove palače, a nudi besplatni WiFi, klimu, vanjski gril,perilicu rublja…
Ova jedinica sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju s pećnicom. Smještajna jedinica obuhvaća TV ravnog ekrana sa satelitskim programima,dvd-om i igraćom konzolom . Ostali sadržaji u vili uključuju sezonski vanjski bazen sa mjestom za odmaranje , vanjski gril kao i sadržaje za rekreaciju.

Ostale posebne ponude

Kuće Ville doček Nove godine 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post