Kućice na Rivi 2019 Advent u Splitu

Kućice na Rivi 2019 Advent u Splitu
banner Adiona111aa

Kućice na Rivi 2019 Advent u Splitu

PROGRAM U PRIPREMI

STARI PROGRAM

Advent slavlje Splitske Kućice Riva 2019
Ovogodišnji program adventskih događanja nosi naziv “Zimski akvarel” – adventske i božićne svečanosti u Splitu“, če bit namijenjen za stanovnike grada.

Manifestacija će trajati od 1.12.2018. sve do 7.01.2019. godine, rezultat je prvenstveno upravljan institucijama Grada Split, Splitke Turističke zajednice i tvrtke Spalatum DMC kojima je glavni cilj vratiti duh Božića te nastaviti tradiciju obiteljskog i prijateljskog druženja na brojnim gradskim trgovima.

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara isto tako je kazao da Grad ovom manifestacijom nema namjeru natjecati i osvajati nova turistilka tržišta, več smatra da je došlo vrijeme da se nakon turističke sezone Splićani okrenu sebi i svojima.

“Iako su trendovi broja noćenja u uzlaznoj putanji, želja nam je vratiti građane u grad. Posebno želim istaknuti kako će za sve punktove biti raspisan javni poziv, jer samo ćemo na taj način dobiti najbolje i najkvalitetnije partnere” kazao je gradski načelnik.

Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice Grada Splita predstavila je planove i lokacije za održavanje manifestacije.

Na Rivi če biti 20 kućica, više nego prošle godine, 12 će njih biti za ugostiteljstvo rezervirano. Đardin će biti mjesto zabave i okupljanja djece, gdje će biti 4 kućice i paljenje prve svijeće.

Trg Gaje Bulata sa 4 kućice trgovačke namjene ce biti nova lokacija, a tu će se ulićni pjevači održavati nastup. Dječji vlakić ce biti na Prokurativama ove godine.

Posjetite veliki „Božićni sajam“ i uživajte u raznovrsnoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. U posljednjih nekoliko godina stanovnici Splita željno iščekuju najbolji provod koji im donosi „Božićni sajam“, čije otvaranje započinje, cjelovečernjim koncertom. Poznate „splitske kućice“ na Rivi

Ukoliko vam je potreban smještaj na području grada obratite nam se sa povjerenjem!

Ponudu naših smještajnih objekata pogledajte ovdje ADVENT U SPLITU

Kućice na Rivi 2019 Advent u Splitu

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:
Datum polaska:

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Oglasavanje

Share the Post