London putovanje za Doček Nove Godine 2019

London putovanje za Doček Nove Godine 2019

London putovanje za Doček Nove Godine 2019

London putovanje za Doček Nove Godine 2019

Vrijednost više: Hotel Royal National 3* u centru Londona!

Garantirani polazak! 29.12.2018.-02.01.2019.

London putovanje za Doček Nove Godine 2019

1. dan ZAGREB – LONDON

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija na 2. katu u 12:30 sati. Prijava na let Croatia Airlinesa za London. Odlazak aviona u 14:40 sati, dolazak u londonsku zračnu luku London Heathrow u 16:05 sati po lokalnom vremenu. Panoramski razgled Londona autobusom: Westminster – Big Ben – obala Temze – Knightsbridge – South Kensington – Hyde Park. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe, možda tipični engleski fish i chips ili piće u londonskom pubu. Noćenje.

2. dan LONDON

Doručak. Razgled Londona nastavljamo pješice i javnim prijevozom: šetnja od palače Parlamenta i Big Bena do Westminster Abbeya te dalje povijesnom ulicom Whitehall. Vidjeti ćemo stražare na konjima, slikati se ispred sjedišta britanskog premijera u Downing Streetu, prošetati parkom St.James do trga Trafalgar Square. Preporučamo posjet Nacionalnoj galeriji, jednoj od najvažnijih svjetskih zbirki slika. Šetnja do Covent Gardena, nekad londonske tržnice, a sad živahnog središta s restoranima, uličnom zabavom i mnoštvom trgovina na Piazzi, glavnom trgu koji je arhitekt Inigo Jones gradio po uzoru na talijanske trgove. Slobodno vrijeme za posjet muzejima, shopping u Oxford Streetu ili posjet British museumu, vožnju na London Eye ili osobne programe. Noćenje.

3. dan LONDON I GREENWICH

Doručak. Zajednički odlazak s pratiteljem brodom do Greenwicha (doplata za vožnju brodom na licu mjesta, panoramska vožnja Temzom uz sve važnije znamenitosti Londona zaokružiti će Vaš dojam o gradu!). Od 1884.kraljevski opservatorij mjeri svjetsko vrijeme i tu je mjesto nultog meridijana. Posjet povijesnom kompleksu: Queens house – Old Royal Naval College – National Maritime Museum, jedan od najboljih mornaričkih muzeja svijeta – brod Cutty Sark. Slobodno vrijeme za uspon do Kraljevskog opservatorija u parku, posjet nekom od muzeja i crkvi ili živopisnoj tržnici u gradu. Po povratku u London, odlazak do slavnog muzeja Madame Tussauds (doplata za ulaznicu na licu mjesta) i slobodno vrijeme za kupovinu, šetnju, posjete muzejima ili odlazak u jedno od brojnih londonskih kazališta s izuzetnom ponudom predstava. Navečer se možete pridružiti stanovnicima Londona u dočeku Nove godine na gradskim ulicama i trgovima (organizacija dočeka u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda). Noćenje.

4. dan LONDON SRETNA NOVA GODINA!

Doručak. Odlazak s pratiteljem do otmjene četvrti Knightsbridge. Vrijeme za posjet jednoj od najslavnijih robnih kuća na svijetu Harrodsu. Čak i ako nemate namjeru kupovati, posjet Food Hallu – raskošno uređenom odjelu s hranom i delikatesama iz cijelog svijeta ili Egipatskoj dvorani će vas oduševiti. Odlazak do poznatih muzeja ove četvrti: Victoria and Albert, Science Museum (Muzej znanosti) ili Natural History museum (Prirodoslovni muzej). Za završetak posjeta ovom dijelu Londona predlažemo šetnju poznatim Hyde Parkom. Slobodno vrijeme za osobne programe. Navečer predlažemo odlazak na srednjevjekovnu večeru – banket uz glazbu i kostime u stilu srednjeg vijeka (doplata na licu mjesta). Noćenje.

5. dan LONDON – ZAGREB

Doručak. Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe, kupovinu još kojeg londonskog suvenira ili posjet muzeju. Transfer do zračne luke London Heathrow u ranim poslijepodnevnim satima. Prijava na let Croatia Airlinesa za Zagreb. Odlazak zrakoplova u 16:50 sati po lokalnom vremenu. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 20:05 sati.

London putovanje za Doček Nove Godine 2019
Cijene po osobi u HRK:
Redovna cijena 3.190
Zrakoplovne pristojbe 1.190
Doplata: za polazak iz Zadra, Splita, Pule i Dubrovnika: 450 kn + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit !
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena uključuje:
prijevoz zrakoplovom redovne linije Zagreb-London-Zagreb
• smještaj u hotelu Royal National 3* u Londonu na osnovi 4 noćenja s kontinentalnim doručkom
• pratitelja putovanja
transfer od zračne luke u Londonu do hotela i natrag
• panoramski razgled grada autobusom
• razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu – 1.290 kn
• doplatu za zrakoplovne pristojbe – 1.190 kn (iznos može biti podložan promjeni)
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (okvirne cijene, mogu biti podložne promjeni): Muzej Madame Tussauds 29 GBP za odrasle 24 GBP za djecu 4-15 godina, Westminster Abbey 20 GBP, katedrala St.Pauls 18 GPB, Tower 26 GBP, London Eye 26 GBP, Kraljevska zvjezdarnica (Nulti meridijan) 10 GBP). Stalni postavi velikih londonskih muzeja su besplatni (Nacionalna galerija, British Museum, Victoria and Albert Museum, Tate Gallery itd.)
• karte javnog prijevoza u Londonu:dnevna karta 12 GBP ili 7-dnevna karta javnog prijevoza: 34,10 GBP
• povratna karta za brod do Greenwicha 17 GBP
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće,dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• putno zdravstveno osiguranje

Popusti za London putovanje za Doček Nove Godine 2019: djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ostvaruju 10 % popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem moguća je i za odraslu osobu po redovnoj cijeni.

Napomena za London putovanje za Doček Nove Godine 2019: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd. Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i može biti podložno promjeni. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

London putovanje za Doček Nove Godine 2019
Velika Britanija je država u zapadnoj Europi s preko 60 milijuna stanovnika i glavnim gradom Londonom. Britanija je deveti najveći svjetski otok s površinom od 229.948 kvadratnih kilometara. Sastoji se od Engleske, Škotske i Walesa. Britaniju okružuje preko tisuću otoka i otočića. Sjeverno more i kanal La Manche dijele Britaniju od kontinentalne Europe.

London glavni je grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva. Povijest Londona započinje osnivanjem od strane Rimljana, koji su ga nazvali Londinium. Jezgra Londona, drevni londonski City zadržala je svoje srednjevjekovne granice. Najkasnije od 19. stoljeća, naziv “London” odnosi se i na metropolis koji se razvio oko grada. Danas, veći dio te konurbacije tvori londonsku regiju i administrativno područje Velikog Londona (Greater London), s vlastitim izabranim gradonačelnikom i skupštinom.

London putovanje za Doček Nove Godine 2019
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Veliku Britaniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 25. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Ostala Novo godišnja putovanja pogledajte ovdje
Šifra: BR63ZG

London putovanje za Doček Nove Godine 2019

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Oglasavanje

Share the Post