Londonsko putovanje iz Splita 2018

Londonsko putovanje iz Splita 2018

Londonsko putovanje iz Splita 2018

London
UK
3. svi 2018. – 7. svi 2018. 5 dana/4 noćenja
Grad koji nikada ne spava…

Londonsko putovanje iz Splita 2018
Dan 1 Polazak četvrtak, 3. svibnja 2018.
Sastanak sa grupom u zračnoj luci Split u 8,30 sati. Upoznavanje sa pratiteljem putovanja i prijava za let u London u 10,25 sati. Dolazak u zračnu luku London Luton u 12:00 sati. Po dolasku slijedi transfer autobusom u London uz panoramski razgled grada: Tower Bridge, Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Big Ben, Buckinngham Palace, Hyde Park, Trafalgar Square, . . . Smještaj u hotel. Kraći odmor i odlazak sa pratiteljom putovanja metroom do Piccadily-a, Convent Garden-a i Leicester Squer-a,… Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo posjet nekoj od predstava u jednom od brojnih glazbenih kazališta. Noćenje.

Dan 2 London petak, 4. svibnja 2018.
Doručak. Odlazak u razgled Londona metroom i pješice: Buckingham Palace – smjena straže, St. James Park, Westminster Abbey, Parliament Square, Big Ben Westminster Bridge, . . Mogućnost odlaska na poznatu turističku atrakciju London Eye s koje se pruža prekrasan pogled na London i okolicu. Nastavak razgleda odlaskom do svjetski poznatog muzeja voštanih figura Madame Tussaud’s i kuće Scherloka Holmsa. Poslijepodne slobodno za kupovinu ili posjet nekom od mnogobrojnih muzeja. Noćenje.

Dan 3 London subota, 5. svibnja 2018.
Doručak. Odlazak metroom do St. Paul Cathedral, Millenium Bridge, Tate Modern, Shakespeare Globe, tržnice Borough, Tower of London, mogućnost razgleda nekadašnje raskošne kraljevske palače koja je nekada bila zloglasni zatvor, a u kojoj se danas čuvaju kraljevski dragulji. Odlazak na vožnju brodom po rijeci Temzi do Greenwich-a. Iskrcaj s broda i šetnja kroz Greenwich Park do Kraljevske zvjezdarnice gdje prolazi Nulti meridijan. Povratak metroom do četvrti Canary Wharf, područja nekadašnje luke i dokova koji je danas centar financijskih i medijskih institucija. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Noćenje.

Dan 4 Windsor nedjelja, 6. svibnja 2018.
Doručak. Po želji grupe odlazak željeznicom do Windsora, grada u kojem se nalazi engleska kraljevska rezidencija uz mogućnost razgleda najvećeg nastanjenog dvorca na svijetu. U poslijepodnevnim satima povratak vlakom u London. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

Dan 5 London ponedjeljak, 7. svibnja 2018.
Doručak. Odjava iz hotela. Pohrana prtljage u hotelu i odlazak u posjet nekom od muzeja u koje je ulaz slobodan: Natural History Museum ili British museum, National Gallery, … Okupljanje grupe u hotelu u dogovoreno vrijeme. Ukrcaj u autobus i polazak prema zračnoj luci Luton. Po dolasku prijava na let za Split u 18,20 sati. Dolazak u Split je u 21,50 sati.

Cijena aranžmana
3.690,00 kuna
Cijena ne uključuje troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Uplate i nadoplate
UPLATA REZERVACIJE: 700,00 kn (iznos promjenjiv-ovisno o cijeni avio karte)
nadoplata za 1/1 sobu – 1.290,00 kuna.

Program uključuje
prijevoz zrakoplovom na relaciji Split – London – Split sa uključenim avio pristojbama i ručnom prtljagom maksimalnih dimenzija 56 x 45 x 25 cm
transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
poludnevni razgled Londona autobusom
smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom
putno zdrav. osiguranje, osig. od posljedica nesr. slučaja, jamčevinu za turistički paket aranžman
voditelja putovanja i organizaciju putovanja

Preporuka
polica osiguranja od rizika otkaza putovanja

Napomena
Program ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, karte javnog gradskog prijevoza, izlet brodom do Greenwicha i željeznicom do Winsdora, predanu prtljagu mase do 15 kg, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom kao i troškove osobne prirode.
Program je napravljen na bazi 20 putnika. U slučaju manjeg broja putnika cijena se uvećava za 300,00 kuna.

ZA OVO PUTOVANJE DOVOLJNA JE OSOBNA ISKAZNICA – (preslik osobne iskaznice dostaviti Agenciji)

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje
Šifra: PP55ZG

Londonsko putovanje iz Splita 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post