Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb

Nova Godina autobusom iz Zagreba

29.12.2017.-04.01.2018.
Doček Nove godine na spektakularnom festival Hogmanay u Edinburghu!

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb
1. dan ZAGREB – FRANKFURT
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Austriju i Njemačku preko Regensburga i Nürnberga prema Frankfurtu. Razgled središta Frankfurta na Majni, poslovnog i bankarskog središta Njemačke: trg Römer s povijesnim zgradama – Gradska vijećnica – crkva sv.Pavla, mjesto prvog pokušaja ujedinjenja Njemačke – obala Majne – katedrala. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju, večeru ili kupovinu. Smještaj u hotel u okolici Frankfurta. Noćenje.

2. dan FRANKFURT – DELFT – ROTTERDAM – BROD
Doručak. Vožnja prema Nizozemskoj uz kraća zaustavljanja putem. Posjet Delftu, najljepšem povijesnom gradu i prvoj prijestolnici Nizozemske. Prošetati ćemo do glavnoga trga s Gradskom vijećnicom i Novom crkvom s grobnicama nizozemskih vladara. Razgled grada nastavlja se šetnjom uz romantične kanale, riblju tržnicu, Staru crkvu i Prinsenhof, dvor Vilima Oranskog. Delft je rodni grad velikog slikara Vermeera, autora „Djevojke s bisernom naušnicom“, a brojni su gradski motivi Delfta na njegovim slikama. Vožnja prema luci Rotterdama. Ukrcaj na brod i smještaj u kabine. Ugodna i ležerna plovidba prema Engleskoj uz korištenje brodskih sadržaja. Na brodu su restorani, barovi, brodske trgovine, glazba. Noćenje u kabinama na brodu.

3. dan BROD – HULL – JEDBURGH – EDINBURGH
Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u sjevernoj engleskoj luci Hull. Vožnja kroz zelene krajolike sjevera prema Škotskoj. Zaustavljanje u povijesnom mjestu Jedburgh, nekad važnom graničnom gradu između Engleske i Škotske. U 12. stoljeću ovdje je izgrađen veliki augustinski samostan po nalogu kralja Davida I, jedna od najboljih normanskih zgrada u Škotskoj. Kraljica Mary Škotska boravila je u manjem dvorcu u mjestu. Smještaj u hotel u okolici Edinburgha. Kraći odmor .Odlazak na doček Nove Godine na ulicama I trgovima Edinburgha. Festival Hogmanay je jedan od najboljih dočeka Nove godine u Europi. Različiti koncerti, pozornice, spektakularni vatromet iznad vrtova Princess Streeta, ulična događanja itd. čine ovaj novogodišnji festival jednim od najzanimljivijih velikih događanja na prijelazu godine u Velikoj Britaniji. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan EDINBURGH SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Nakon odmora od dočeka Nove Godine,cjelodnevni odlazak u Edinburgh. Zaustavljanje na vidikovcu kod Queensferryja odakle puca pogled na poznati most i zaljev Firth of Forth, jedan od najpoznatijih fotografskih motiva ovog djela Škotske. Dolazak u Edinburgh I razgled grada: katedrala – Royal Mile – Castle – spomenik Walteru Scottu – Parlament – Holyroadhouse – glavna ulica Princess Street – Calton Hill – Charlotte Square – ulica George Street. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za osobne programe, prisustvovanje festivalskim događanjima , posjet nekom od tipičnih pubova, kupovinu škotskog whiskeya ili suvenira. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan EDINBURGH – HULL – BROD
Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja prema jugu. Zaustavljanje na „granici“ Engleske i Škotske uz pauzu za fotografiranje uz „granični kamen“ ( a uz malo sreće i kojeg raspjevanog Škota s gajdama u tradicionalnom kiltu!). Vožnja do Hulla. Šetnja gradskim središtem ovog privlačnog starog trgovačkog grada uz gradsku vijećnicu, privlačnu Marinu s jahtama, prinčevski kej i spomenik kralju Billyju.Ukrcaj na brod. Odlazak broda u večernjim satima. Plovidba uz korištenje brodskih sadržaja. Noćenje u kabinama na brodu.

6. dan BROD – ROTTERDAM – FRANKFURT
Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u luci Rotterdam jutarnjim satima. Panoramski razgled Rotterdama autobusom: luka – Erasmov i Willemov most – glavna ulica Coolsingel – Gradska vijećnica – muzejski park – moguć uspon liftom na Euromast, najvišu zgradu Nizozemske. S panoramske terase pruža se pogled na grad, riječne rukavce i luku, a vožnja panoramskim kružnim dizalom do vrha tornja poseban je doživljaj. Slobodno vrijeme u središtu Rotterdama. Nastavak puta i smještaj u hotel u okolici Frankfurta. Noćenje.

7. dan FRANKFURT – NÜRNBERG – ZAGREB
Doručak. Nastavak vožnje kroz Njemačku. Dolazak u Nürnberg. Razgled grada: Gradska vijećnica – crkva sv. Seebalda – crkva Frauenkirche i glavni gradski trg poznat po božićnom sajmu – Lorenzkirche – gradske zidine. Slobodno vrijeme za ručak ili šetnju. Nastavak puta prema Austriji uz zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 4.490 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 4.790 kn

FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 14 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40
*Navedena cijena je za gotovinsko plačanje

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
• smještaj na osnovi ukupno 4 noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima 3/4*:
2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* u okolici Frankfurta
2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3/4* u okolici Edinburgha
• 2 noćenja s buffet doručkom u dvokrevetnim unutarnjim kabinama na putničkom brodu Rotterdam – Hull i Hull – Rotterdam
• Razgledavanja i izlete prema programu
• stručnog pratitelja tijekom putovanja
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb Cijena ne uključuje:
• doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu unutarnju kabinu na brodovima): 1.990 kn
• doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu vanjsku kabinu na brodovima): 2.390 kn
• doplatu za dvokrevetnu vanjsku kabinu na brodovima, po osobi: 490 kn
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• ulaznicu za Festival Hogmanay na dočeku Nove godine: 26 GBP (informativna cijena koja može biti podložna promjeni)
• troškove javnog prijevoza na Festivalu Hogmanay
• putno osiguranje
Trokrevetne sobe/kabine: na ovom programu rezervacija trokrevetnih soba/kabina nije moguća.

VAŽNO! PODACI POTREBNI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA:
Molimo da prilikom rezervacije aranžmana obavezno date slijedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, državljanstvo, broj putovnice ili osobne iskaznice.Ovi su podaci potrebni za brodske liste putnika.

PRAKTIČNE NAPOMENE za Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb:
-valuta u Velikoj Britaniji je britanska funta (GBP). Preporučujemo ukoliko imate mogućnosti da nabavite funte prije početka putovanja u Hrvatskoj jer je tečaj često povoljniji nego na licu mjesta. Valuta u Njemačkoj je euro.
-preporučujemo da na put uz veći kofer uzmete manju torbu za noćenje na brodovima kako ne biste morali nositi svu Vašu prtljagu u brodsku kabinu. Naš autobus ide s grupom na brodove na turi i Vašu veću prtljagu možete ostaviti u prtljažniku autobusa, ukoliko to želite.
-ponesite na put odjeću i obuću za različite vremenske prilike, obavezno jaknu, vestu, čvršću sportsku obuću, zaštitu od kiše..
-adaptere za električnu energiju koji su potrebni u Velikoj Britaniji možete kupiti na prvom putničkom brodu na turi u brodskoj trgovini ili na licu mjesta.

Napomena za Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

Granične i vizne formalnosti:
Za putovanje u Veliku Britaniju državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i
bolesti na putovanju.
Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR52ST

Nova Godina 2018 Edinburgh Zagreb

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja

Share the Post