Nova Godina Beograd Novi Sad iz Zagreba 2020

Nova Godina Beograd Novi Sad iz Zagreba 2020
banner Adiona111aa

Nova Godina Beograd Novi Sad iz Zagreba 2020

Nova Godina Beograd Novi Sad iz Zagreba 2020

PROGRAM PUTOVANJA
Pon 30.12.2019. GARANTIRANO!
Trajanje: 3 dana
Prijevoz: Autobus
Mogućnost ukrcaja Zagreb, Varaždin, Čakovec
Smještaj: Belgrade City Hotel (Depadansa 3*)
Vrijednost više: Hotel u centru Beograda!
Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1.dan ZAGREB, BEOGRAD 30.12.2019.

Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja preko Hrvatske i Srbije uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava Centar. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: Bulevar revolucija – Čuvena skupština Terazije – Trg republike i legendarni konj – glavna trgovačka i turistička ulica Beograda, ulica Kneza Mihajla – stara beogradska tvrđava Kalemegdan – Zvonik – Stari Bunar – Barokna vrata – Srednjevjekovna kula Nebojša – Crkva Ružica. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Preporučamo pogled na ušće rijeke Save u Dunav, koji se pruža sa tvrđave Kalemegdan ili posjet vojnom muzeju u sklopu tvrđave. Navećer izlazak u neki od mnogobrojnih klubova ili splavova. Noćenje.

2.dan BEOGRAD, NOVI SAD 31.12.2019., DOČEK NOVE 2020. GODINE

Doručak. Ujutro preporučamo fakulativni izlet u Novi Sad. Po dolasku u Novi Sad, u pratnji vodiča kreće se u razgled Novog Sada; Trg Slobode – Katedrala – Gradska kuća – Rimokatolička crkva Sv.Marije – Srpsko narodno pozorište – Zmaj Jovina pješačka zona – Petrovaradinska tvrđava… Kraće slobodno vrijeme za kavu i vlastite sadržaje. Povratak u Beograd predviđen u kasnim poslijeopdnevnim satima. Pripreme za najluđu noć. Doček Nove 2020. na ulicama i trgovima Beograda ili u nekom od brojnih barova, splavova. SRETNA NOVA 2020. Noćenje.

3.dan BEOGRAD, ZAGREB 01.01.2020.

Kasnije ustajanje. Doručak. Nastavak razgleda grada: Preporučamo fakultativni izlet Marakana i Kuća Cvijeća. Odlazak do najljepšeg kvarta Beograda – Dedinja. Posjetiti ćemo Titov grob i pozntu „ Kuću cvijeća “. Slijedi razgled poznatog Beogradskog stadiona “Marakana”. Slobodno poslijepodne za šetnju po boemskoj SKADARLIJI. Odlazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:

REDOVNA CIJENA 999 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

BELGRADE CITY HOTEL (DEPADANSA 3*)

Belgrade City Hotel vam nudi pristupačnu udobnost u samom centru grada. Hotel je popularan izbor i za goste koji prvi put dolaze u Beograd, kao i za njegove stalne posjetitelje. Belgrade City Hotel ima divan položaj nasuprot Glavne Željezničke Stanice, a u susjedstvu je atraktivnih klubova i riječnih splavova, nadaleko poznatog Beogradskog noćnog života. Glavne atrakcije razgledanja Beograda su na maloj pješačkoj udaljenosti.

Hotel raspolaže sa 87 soba raspoređenim u dvije zgrade, glavna zgrada sa 4 zvjezdice i zgrada depadansa sa 3 zvjezdice. Zgrada depadansa ima 29 soba, a svaka je jednostavno i ukusno uređena. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu i nude sve pogodnosti sukladno kategorizaciji – 3 zvjezdice. U ovom dijelu prevladava mirnoća i tišina te nijedna soba nije okrenuta ka ulici. Zgrada ima dva kata i ne posjeduje lift. Svakog jutra, možete započeti dan kvalitetnim doručkom (švedski stol) sa izborom toplih i hladnih jela, serviranih sa kavom, čajem i svježim sokovima. Hotel se nalazi u samom centru Beograda, što je odlična polazna točka za sve vrste obilazaka, kupnje, izlaske, kao i poslovne sastanke. Najpoznatije atrakcije su u neposrednoj blizini hotela. Dostupnost javnog prijevoza, (veliki broj linija javnog prijevoza ima stanice ispred samog hotela) čini sve dijelove Beograda izuzetno pristupačnim.

BEOGRAD

Kažu da BEOGRAD nikada ne spava! Zato je za NOVOGODIŠNJU NOĆ garantirano najbolja zabava upravo tamo! No, nije samo noćni život ono što se ima za vidjeti u ovoj susjednoj nam metropoli.

Tu je i Beogradska tvrđava sa Kalemegdanom omiljenim šetalištem Beograđana, stari dio Beograda Konak Knjeginje Ljubice, Saborna Crkva, Kapetan-Mišino zdanje, Vukov i Dositejev muzej, Skadarlija… To su samo neka od mjesta koje jednostavno morate vidjeti, a sve skupa je popunjeno turističkim sadržajima i trgovinama sa suvenirima.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Bitne Napomene

Datum polaska: 30.12.2019. – 01.01.2020. – GARANTIRANI polazak!
Smještaj: BELGRADE CITY HOTEL (DEPADANSA 3*)
Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu. O točnom vremenu i mjestu polaska biti će obaviješteni unutar 24 sata do polaska.
Minimalan broj putnika: 40
Rok prijave: Do 7 dana prije puta
Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
***Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja te radnim vremenima pojedinih znamenitosti.
Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

Trodnevno novogodišnje putovanje u Beograd
2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Beogradu
Smještaj u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom
Prijevoz turističkim autobusom
Licenciranog turističkog pratitelja
Sve razglede prema programu u Beogradu
Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Nadoplata za jednokrevetnu sobu 400 kn (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja)
Ulaznice za pojedine objekte
Vlastite troškove
Boravišna pristojba i osiguranje: 1 – 3 € po osobi (plaćanje pratitelju putovanja u eurima) – obavezna doplata
Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

FAKULTATIVNI IZLET* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja):

NOVI SAD – 150 kn
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica

FAKULTATIVNI IZLET (plaćanje na licu mjesta):

MARAKANA I KUĆA CVIJEĆA s uključenim ulaznicama – 10 €

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
sjedala iza 2. vrata – 100 kn
ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

KORISNE INFORMACIJE

Službena valuta u Srbiji je Srpski dinar. 1 HRK = cca 16,35 dinara
Cijene u Srbiji su dosta povoljne nego u Hrvatskoj

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link
Ostala Novo godišnja putovanja pogledajte ovdje
Šifra: PL88ZG

Nova Godina Beograd Novi Sad iz Zagreba 2020

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti