Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO

Putovanje iz Zagreba avionom 2018

Broj dana: 10
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci: 27.12.2017 GARANTIRANO!

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO
1. dan – Zagreb – Istanbul
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska. Nakon preuzimanja putne dokumentacija polijetanje zrakoplova na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20.15 sati.

2. dan – Istanbul – Peking
Dolazak u Istanbul u 00.30 sati. Nastavak putovanja prema Pekingu na liniji TK020 u 02.20 sati. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Peking u 16.25 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti i preuzimanja prtljage vožnja prema hotelu i prijava. Odlazak na večeru u lokalnom restoranu, povratak u hotel, noćenje.

3. dan – Peking – Veliki kineski zid – Peking
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do Velikog kineskog zida. Zid je dugačak 8.852 kilometra, visine je od 10-16 metara, širine 8 metara i predstavlja daleko najveću građevinu i obrambenu utvrdu u svijetu, a od 1987. godine pod zaštitom je UNESCO-a. Pri povratku u Peking, razgled grobnica dinastije Ming te šetnja uzduž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva spomenute dinastije. Slijedi panoramski razgled Olimpijskog parka i „Vodene kocke“, dvorane u kojoj su 2008. godine „padali“ mnogi plivački rekordi, a danas je pretvorena u zabavni vodeni park, te razgled Nacionalnog stadiona (izvana), poznatog po nazivu „Ptičje gnijezdo“ u kojemu je bilo otvaranje i zatvaranje Olimpijskih igara. Večera u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan – Peking – Xi’an
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak na cjelodnevni razgled Pekinga koji započinje posjetom Hramu neba iz 1420. godine koji je sa svojim trokatnim krovom načinjenim od plavih pločica postao simbolom Pekinga. Potom, odlazak do Trga Nebeskoga mira / Tien An Men, najvećeg trga na svijetu. Slijedi razgled Zabranjenog grada, drevne carske palače iz doba dinastija Ming i Qing. Ovo arhitektonsko remek-djelo podijeljeno je u tri dijela i okruženo visokim purpurnim zidinama. Na golemoj površini od 183 jutara nalaze se brojne palače, paviljoni, dvorišta, vrtovi i riznice. Slijedi transfer do zračne luke i prijava na let za Xi’an. Dolazak u Xi’an, organizirani prijevoz do hotela. Večera i noćenje.

5. dan – Xi’an
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet do mauzoleja cara Qin Shi Huanga otkrivenog 1974. godine. Tu se nalazi najpoznatije arheološko otkriće 20. stoljeća – ratnici od terakote – 6000 glinenih statua ratnika i konja u prirodnoj veličini. Večera u lokalnom restoranu uz Tang Dynasty Culture Show. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan – Xi’an – Hangzhou
Doručak i odjava iz hotela te organizirani prijevoz u zračnu luku. Polijetanje zrakoplova prema Hangzhou, gradu smještenom južno od Shanghaia. Kada je Marco Polo u 13. st. putovao kroz Hangzhou, opisao ga je kao jedno od najljepših mjesta na svijetu zbog njegove obale bogate hramovima i paviljonima. U razgledu grada posjetit ćemo pagodu Šest harmonija, voziti se čamcem po jezeru, posjetiti hram Lingyin i obići plantažu najboljeg zelenog čaja na svijetu. Nakon večere povratak u hotel. Noćenje.

7. dan – Hangzhou – Suzhou – Shanghai
Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja autobusom sjeverno prema gradu Suzhou udaljenom oko 180 km. Suzhou, udaljen cca 180 km. Često ga nazivaju i „Venecija istoka“ ili „Kineska Venecija“ zbog mnogobrojnih kamenih mostova preko rijeke Jangce. Grad, osnovan davne 514 g. Pr. Kr., poznat je i po brojnim pagodama i prekrasnim vrtovima koji su dodani na popis UNESCO-ve Svjetske baštine. Posjet Vrtu Gospodara Mreža, klasičnom kineskom vrtu u Suzhou, koji se rasprostire na 5.450 m2 i smatra se najljepšim vrtom južne Kine. Slijedi posjet Muzeju svile te tvornici gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnje svile. Mogućnost kupnje proizvoda od svile. Po dolasku u Shanghai, smještaj u hotel, večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

8. dan – Shanghai
Doručak u hotelu. Odlazak u najpoznatiju trgovačku ulicu Nanjing Road, dugačku 1 km, popularnu shopping zonu. Nastavak vožnje do Bund Bulevarda, simbola starog i novog Shanghaia, 4 km dugačke promenade uz rijeku Huang-Pu na kojoj se nalaze 52 zgrade građene različitim arhitektonskim stolovima – od gotičkog stila, preko renesansnog i baroknog, do kineskog stila. Predvečer, slijedi 1-satna vožnja brodom rijekom Huang-Pu odakle se pruža fascinantan pogled na Bund i futuristički Pudong. Pudong smjestio se na istočnoj obali rijeke i tu se nalazi Lujiazu financijska i gospodarska zona i čuveni Oriental Pearl Toranj. Večera u lokalnom restoranu. Fakultativno (uz doplatu) mogućnost odlaska na fascinantni akrobatski show. Smještaj u hotel. Noćenje.

9. dan – Shanghai – Istanbul
Doručak. Odjava iz hotela. Nastavak razgleda starog dijela Shanghaia: Vrtovi sreće Mandarina Yu – sagrađeni za vrijeme vladavine dinastija Ming i Qing koji predstavljaju najklasničniji vrt Shanghaia. Slijedi razgled Hrama Bude od Žada (1 tonu težak i 1,9 m visok kip Bude u ležećem položaju od bijelog žada), te vožnja do TV tornja. Posjet Francuskoj četvrti, popularnom dijelu grada s brojnim kafićima i restoranima. Večera u lokalnom restoranu. Slijedi transfer do zračne luke. Prijava na let za liniji TK027 (Turkish Airlines) u 23.15 sati.

10. dan – Istanbul – Zagreb
Dolazak u Istanbul u 6.10 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TK1053 (Turkish Airlines) u 8.20 sati. Dolazak u Zagreb u 8.35 sati.

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO Cijena:
27.12.2017 – 05.01.2018 ~ 7.990 kn

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO Cijena uključuje
– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Peking – Shanghai – Zagreb, – unutarnje letove u Kini Peking – Xi’an i Xi’an – Hangzhu,
– 7 noćenja s doručkom u hotelima 4* (2 noćenja u hotelu u Pekingu, 2 noćenja u hotelu u Xi’anu, 1 noćenje u hotelu u Hangzhou, 2 noćenja u hotelu u Shanghaiu),
– doručak u hotelima,
– večere u lokalnim restoranima,
– ručak na izletu na kineski zid,
– razglede i izlete s lokalnim vodičima prema programu,
– grupne transfere na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka prema programu,
– ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju,
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,
– jamčevinu,
– troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje
– pristojbe zračnih luka 3.290 kn (obavezna doplata prilikom prijave),
– vizu za Kinu s uključenim posredovanjem 280 kn (redovna)
– dodatne obroke i izlete,
– napojnice za vodiče (obavezna doplata na licu mjesta),
– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO Obavezne doplate: pristojbe zračnih luka 3.290 kn (podložne promjenama – konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu).
Obavezna doplata na licu mjesta: napojnice za lokalne vodiče i vozače 40 EUR.
Obavezne doplate po osobi
Obavezna doplata kod prijave:
– pristojbe zračnih luka: cca 3.290 kn ( podložne promjenama – konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovnih karata cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu).

Obavezna doplata na licu mjesta:
– napojnice za lokalne vodiče i vozače: 40 EUR

Neobavezne doplate po osobi
Akrobatski show Shanghai: 195 kn

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO Osnovne informacije
Lokacija Istražite čari Kineskog zida. Prošećite veličanstvenim Tien An Menom, najvećim trgom na svijetu. Uronite u misteriju Zabranjenog grada, gdje kao da je vrijeme stalo još kada su vladari dinastija Ming i Qing i njihove konkubine šetale brojnim palačama, paviljonima, vrtovima i dvorištima, zaštićeni od očiju javnosti. Zavirite u drevne hramove i palače kineskih vladara i prebrojite fascinantne terakota ratnike u čuvenom arheološkom nalazištu u Xi’anu. Posjetite grad Suzhou – poznat kao „Venecija istoka“ zbog mnogobrojnih kamenih mostova preko rijeke Jangce. Na kraju putovanja ostat ćete zapanjeni eksplozijom boja i šarenila koje pruža kozmopolitski Shanghai.

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO Važne napomene
VIZA: potrebna. Potrebni dokumenti: original putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci po ulasku u Kinu s najmanje jednom praznom stranicom; ispunjen obrazac, isprintan obostrano na jednom papiru (ukupno dva lista papira), čitko ispunjen velikim tiskanim slovima – MOLIMO SVAKAKO PAZITI NA FORMAT DATUMA gggg-mm-dd, jedna fotografija sa svijetlom pozadinom veličine za putovnicu – zalijepljena na obrazac!
– Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Kine i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
– Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
– Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Organizatora.
– Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
– Najmanji broj prijavljenih: 15 putnika.

Za ostala novo godišnja putovanja kliknite ovdje

Šifra: KO32ZG

Nova Godina Kina 2018 Zagreb GARANTIRANO

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post