Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba GARANTIRANO

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba GARANTIRANO

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba GARANTIRANO

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba GARANTIRANO

Termin putovanja: 29.12.2018.-8.1.2019. GARANTIRANI POLAZAK

PEKING-KINESKI ZID- Xi’AN-HANGZHOU – SUZHOU-SHANGHAI

VRIJEDNOST VIŠE:
VELIKA TURA – PROGRAM OD 11 DANA SA UKLJUČENIM UNUTARNJIM LETOM
HOTELI 4*
POLUPANSIONI
UKLJUČENE ULAZNICE
UKLUČENA VEČERA ZA STARU GODINU U PEKINGU UZ SPECIJLITET – PEKINŠKU PATKU!

Program Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba:

1.dan ZAGREB –ISTANBUL

Sastanak putovanja u zračnoj luci Zagreb u 18:00 sati. Preuzimanje putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul na Turkish airlinesu u 20.00. Slijetanje u Istanbul u 00:10

2.dan ISTANBUL – PEKING

Nastavak leta za Peking u 01:10 sati. Slijetanje u Peking predviđeno je u 16:10 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do grada te odlazak do čuvene tržnice Wangfujing koja je savršeno mjesto za pronaći najneobičnije kineske specijalitete, škorpione, svinjski mozak, morske zvijezde, krv od patke, pa čak i pohane pse. Turisti ih često kupuju, a zatim ih fotografiraju i bace. Samo najhrabriji ih zapravo i probaju, no tržnica je svakako jedna od atrakcija Pekinga. Kraće slobodno vrijeme te zajednički odlazak na večeru u lokalni restoran. Odlazak do hotela. Smještaj, noćenje.

3.dan PEKING- KINESKI ZID – PEKING / SRETNA NOVA GODINA!!!

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do jednog od svjetskih čuda, Velikog kineskog zida, najveće građevine na svijetu, dugačke gotovo 9.000 km, za koju kažu da se čak vidi sa Mjeseca. Zid je građen tijekom punih 20 stoljeća kao obrana Kine od čestih upada nomada sa sjevera. 1987 godine uvršten je na listu svjetske baštine UNESCO-a. Na putu do kineskog zida kraće zaustavljanje kod „ Ptičjeg gnijezda „ i „ Vodene Kocke „, građevina napravljenih za Olimpijadu 2008 godine. Šetnja dijelom zida te organizirani odlazak na ručak ( uključen u cijenu ).
Nakon ručka razgled slavnih carskih grobnica dinastije Ming te šetnja uzduž Svetog Puta s divovskim mramornim ljudskim i životinjskim likovima koji čuvaju grobno područje careva dinastije Ming. Povratak u Peking. Odlazak na tradicionalnu večeru u lokalni restoran – vodimo Vas na svjetski poznati kineski specijalitet -Pekinšku patku (uključeno u cijenu aranžmana). Doček Nove godine na ulicama Pekinga! Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan PEKING ( razgled grada ) – noćni vlak za XI’AN

Doručak. Razgled Pekinga. Odlazak do najvećeg trga na svijetu Tiananmena, koji zauzima oko 40 hektara površine, a potom i razgled Zabranjenog grada, drevne carske rezidencije dinastija Ming i Qing s više od 9.000 soba, okružene visokim purpurnim zidinama i zlatnim krovovima. Zabranjeni grad je stoljećima bio obavijen velom tajni i u njega nisu smjeli kročiti obični smrtnici. Ručak u lokalnom restoranu. Slijedi razgled Nebeskog hrama – oltara gdje je car prinosio žrtvu bogovima. Predlažemo odlazak do Ljetne Palače koju okružuje najveći i najbolje očuvan carski vrt u cijeloj Kini. Tijekom dinastije Qing, bila je ljetnim utočištem od vrućine Pekinga za carsku obitelj.
Poslije Vas vodimo do čuvene klinike kineske medicine gdje ćete moći isprobati čuvenu kinesku masažu stopala te ćete imati priliku porazgovarati sa liječnicima drevne kineske medicine te dobiti pokoji koristan savjet. Večera u lokalnom restoranu. Odlazak prema željezničkoj stanici te prijava za vlak za Xi’an. Vožnja noćnim vlakom turističke kategorije, spavaća kola sa 4 ležaja. Vožnja traje cca 12 sati.

5.dan XI’AN

Dolazak u Xi’an u jutarnjim satima. Odlazak do hotela na doručak, a nakon doručka odlazak na izlet do mauzoleja prvog kineskog cara Qin Shija, gdje se nalazi gotovo 6.000 glinenih kipova ratnika i konja u prirodnoj veličini, koji čuvaju grobno područje i vječni mir cara o kojem postoje mnoge legende i priče. Svaka od figura je jedinstvena i ne postoje dvije iste. Povratak u Xian, smještaj u hotel. Odlazak u razgled jednog od povijesno najznačajnijih gradova u Kini, sjedišta jedanaest dinastija, poznatog još pod imenom „Vječni mir“. Posjetit ćemo i staro budističko svetište – pagodu Velike Divlje Guske te Kulu bubnja. Večera u lokalnom restoranu. Navečer predlažemo odlazak na čuveni Tang dynasty show sa raskošnom pozornicom i najpoznatijim kineskim showom. Povratak u hotel. Noćenje.

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba

6.dan XI’AN –HANGZHOU ( zrakoplovom )

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do muslimanske četvrti te šetnja jednim od najbolje očuvanim zidinama koje potječu iz vremena dinastije Ming. Odlazak na čuvenu ceremoniju čaja. Kasniji ručak. Transfer do zračne luke te let za Hangzhou, jedan od najpopularnijih turističkih bisera Kine, s mnoštvom hramova i paviljona. Transfer te smještaj u hotel. Noćenje.

7.dan HANGZHOU – SUZHOU

Doručak. Razgled pagode Šest harmonija, posjet hramu Lingyin, jednom od najpoznatijih hramova južno od Yangtze rijeke. Poslije ćemo se provozati čamcem po biseru ovog grada, po prekrasnom Zapadnom jezeru. Odlazak prema Suzhou uz zaustavljanje na jednoj od plantaža najboljeg zelenog čaja na svijetu gdje ćete vidjeti način proizvodnje te imati priliku degustirati jedan od najkvalitetnijih zelenih čajeva na svijetu. Nastavak vožnje do Suzhoua, kojeg zovu i Kineska Venecija, zbog brojnih kanala na kojima leži te bogatih kineskih vrtova od kojih su mnogi pod zaštitom UNESCA. Zajednički odlazak na večeru. Smještaj u hotel. Noćenje.

8.dan SUZHOU – SHANGHAI

Doručak. Posjetiti ćemo jedan od najljepših kineskih vrtova, a nakon toga zajedno idemo na vožnju brodom po Carskom kanalu uz koji su se smjestile najljepše pagode. Odlazak do Muzeja i tvornice svile gdje ćete se upoznati sa tradicionalnim načinom proizvodnje svile. Mogućnost kupovine originalnih proizvoda od svile po tvorničkim cijenama. Nastavak vožnje do Shanghaia. Po dolasku Shanghai odlazak do Bunda od kuda se pruža prekrasan pogled na futuristički dio Pudong sa blještavilom svjetala i reklama. Odlazak do muzeja žada gdje ćete imati prilike kupiti poneki suvenir po tvorničkim cijenama.
Zajednički odlazak ne večeru. Posliej večere, ako to vremenski uvjeti budu dozvoljavali, predlažemo krstarenje rijekom Odlazak do glavne shopping ulice u gradu, užurbane Nanjing road koja obiluje mnoštvom trgovina i restorana. Slobodno vrijeme. Zajednički odlazak u restoran na večeru. Ukoliko budu vremenski uvjeti dozvoljavali, predlažemo odlazak na vožnju po rijeci Huang –Pu s koje se pruža nezaboravan pogled na kolonijalni dio Bund i prekrasno osvjetljen Pudong. Odlazak do hotela. Smještaj. Noćenje.

9.dan SHANGHAI

Doručak. Odlazak u razgled grada. Odlazak do čuvenog hrama Budhe od žada sa dva divovska budina kipa koji je ujedno najznačajniji hram u gradu. Odlazak do Bunda sa Bank of China te užurbanom ulicom Nanjing koja obiluje mnoštvom trgovina i restorana. Slobodno vrijeme. Predlažemo posjet poznatom Šangajskom muzeju. Poslije Vas vodimo do prekrasnog kvarta French concession koji obiluje kućicama u europskom stilu sa nizom poznatih europskijh restorana i kafića. Predlažemo odlazak do Shanghai towera koji je sa svojih vrtoglavih 635 m drugi najviši toranj na svijetu i najviši toranj Azije. Popnite se ultrabrzim liftom koji u samo 1 sekundi prođe 18 katova do vidikovca sa nezaboravnim pogledom na Shanghai. Zajednički odlazak na večeru. Poslije večere predlažemo odlazak na svjetski poznati akrobatski show koji se održava u Shanghaiu( zbog velikog interesa, obavezna prijava prilikom rezervacije aranžmana ). Povratak u hotel. Noćenje.

10.dan SHANGHAI

Doručak. Nastavak razgleda grada. Posjet starom gradu i vrtu YuYang, koji je sagrađen prije 450 godina te je sa svojim mostićima i paviljonima prava oaza mira. Slobodno vrijeme. Zajednički odlazak na kasni ručak. Poslije ručka predlažemo odlazak na čuvenu Fake market gdje možete kupiti najbolje „ lažnjake „ u Kini za koje ni sami nećete vjerovati da nisu pravi. Transfer do zračne luke. Za one koji žele doživjeti nešto više, predlažemo odlazak do zračne luke sa čuvenim Maglev vlakom koji ide 425 km na sat te vožnja do zračne luke traje samo 8 minuta ( doplata cca 50 Yuana na licu mjesta- cca 50 kn ). Za to vrijeme, autobus će dovesti našu prtljagu do zračne luke. Prijava za let za Istanbul u 23:05. Noćni let.

11. dan ISTANBUL– ZAGREB

Slijetanje u Istanbul u 06:10 po lokalnom vremenu, te nastavak leta prema Zagrebu u 08:05 sati, Dolazak u Zagreb u 08:15. Kraj programa.

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA: 6.990,00 kn + pristojbe zračnih luka

Redovna cijena aranžmana po osobi: 7.490,00 kn + pristojbe zračnih luka
Obavezna doplata kod prijave: zrakoplovne pristojbe 3.090 kn (podložne promjenama do datuma izdavanja avio karte)
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom Turkish airlinesa na relaciji Zagreb –Istanbul – Peking; Shanghai – Istanbul– Zagreb na ekonomskoj klasi
prijevoz noćnim vlakom Peking – Xi’an (spavaća kola sa 4 ležaja)
unutarnji let Xi’an – Hangzhou
7 noćenja s doručkom u hotelima 4* u dvokrevetnoj sobi
večere u lokalnim restoranima sa uključeni 1 pićem po osobi
svi razgledi i izleti sa uključenim ulaznicama
izlet na Veliki kineski zid s uključenim ručkom
večera sa pekinškom patkom u Pekingu
lokalnog vodiča u svakom gradu
pratitelja putovanja
organizaciju i pripremu putovanja

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba

CIJENA NE UKLJUČUJE:

zrakoplovne pristojbe, vizu za Kinu, uslugu posredovanja ishođenja vize, napojnice, osiguranje od otkaza i putno zdravstveno osiguranje.

OBAVEZE DOPLATE: zrakoplovne pristojbe 3.090,00 kn-iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, vizu za Kinu, napojnice lokalnim davateljima usluga (35 EUR po osobi – plaćanje na licu mjesta), osobne troškove, putno osiguranje.

EVENTUALNE DOPLATE: jednokrevetna soba: 1490 kn, Akrobatski show: 180 kn, Tang dynasty show – 40 eur, Ljetna palača – 35 eur, večernja vožnja brodom po Shanghaiu -15 eur, Shanghai Tower vidikovac –cca 25 eur.

POPUSTI za Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba:

dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju sa 2 odrasle osobe: 500 kn

VIZA KINA: Obvezna – jedan ulaz! Agencija nije u mogućnosti posredovati u ishođenju vize!
U upotrebi je elektronički obrazac za podnošenje zahtjeva za vizu, a termin podnošenja zahtjeva se dogovara osobno putem interneta.
Prije samog dolaska u Veleposlanstvo, nužno je da svaki putnik osobno ispuni elektronički obrazac te dogovori vrijeme predaje dokumenata za izradu vize.
1. Podnositelj zahtjeva za vizu treba, prije svega, popuniti obrazac za vizu. Web adresa za podnošenje zahtjeva: https://cova.cs.mfa.gov.cn
2. Nakon podnesenog zahtjeva potrebno je dogovoriti vrijeme predaje dokumenata, također, putem interneta.
Link za dogovor termina: https://avas.cs.mfa.gov.cn/qzyyCoCommonController.do?yyindex&locale=en_US

NAPOMENA za Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba:

redoslijed obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja putovanja. Avio kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 20

PRIJEVOZNIK: Turkish airlines

RED LETENJA:
TK 1056 – Zagreb – 20:00 – Istanbul – 00:10
TK 20 – Istanbul – 01:55 ( + 1) – Peking – 16:10
TK 77 – Shanghai – 23:05 – Istanbul – 06:10
TK 1053 – Istanbul – 08:05 – Zagreb – 08:15

PRTLJAGA: U cijenu aranžmana uključena je prtljaga od 30 kg koja se prijavljuje + 1 komad ručne prtljage do 7 kg na prekooceanskom letu te 20 kg predane prtljage na unutarnjem letu Xian-Hangzhou + 1 komad ručne prtljage do 7 kg

Ostala putovanja za Novu Godinu pogledajte ovdje
Šifra: MO55ZG

Nova Godina Kina Velika tura 2019 iz Zagreba GARANTIRANO

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:
Datum polaska:

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post