Nova Godina Malta 2019 iz Zagreba

Nova Godina Malta 2019 iz Zagreba

Nova Godina Malta 2019 iz Zagreba

Posebnim zrakoplovom iz Zagreba
5 dana/4 noći
Datum putovanja: 29.12.2018.-2.1.2019.

Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti,
otočnoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih
krajolika i bogate turističke ponude!
Maleni arhipelag prepun je raznolikosti; tamo ćete naći prapovijesne hramove,
stijene s fosilima, skrivene uvale i živopisne gradove, te okusiti tradicionalnu
maltešku kuhinju u kojoj se osjete sicilijanski i bliskoistočni utjecaji

VRIJEDNOST VIŠE:
Uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

1. dan.: ZAGREB – MALTA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada Vallette. Izlet u pratnji lokalnog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice Vallette, posjećujemo bogato ukrašenu konkatedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima. Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

2. dan: MALTA – GOZO
Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi autobusni razgled najpoznatijih lokacija: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza te strmim stijenama u zaljevu Xlendi. Slijedi ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

3. dan: MALTA
Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „Izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), a za one koji se ne odluče za izlet – slobodan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Mdina je jedan od najboljih europskih primjera drevnog grada opasanog zidinama i izvanredan u svojoj mješavini srednjovjekovne i barokne arhitekture. Grad je nosio različita imena ovisno o njegovim vladarima i ulogama, ali ga njegovo srednjovjekovno ime najbolje opisuje; Citta’ Notabile odnosno plemeniti grad, upravo zbog činjenice da je od 12. st. bio dom raznih plemenitaških obitelji. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti gradskih turističkih ureda), ili u Paceville, poznati dio St. Juliansa, u kojem se nalaze mnogobrojni barovi i klubovi.

4. dan.: MALTA Sretna Nova 2019.!
Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U luci Slieme ukrcaj na brod i plovidba prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri grada (Three Cities). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a danas je omiljena među fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan: MALTA – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri grada“. Vožnja do tri stara utvrđena grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) otkud se pruža pogled na cijelu Veliku luku (Grand Harbour). Odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Po završetku izleta povratak u hotel. Transfer do zračne luke te let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb–Malta–Zagreb, zrakoplovne pristojbe, transfere na odredištu (zrakoplovna luka–hotel–zrakoplovna luka), smještaj u odabranim hotelima prema ponudi, voditelja putovanja, razgled Vallette s ulazom u katedralu, te troškove organizacije i prodaje
CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje i izlete, napojnicu vozačima i vodičima, putno osiguranje, troškove osobnih narudžbi te turističku pristojbu (Eco Tax) u iznosu od 0,50 EUR po osobi po noćenju (plaćanje na licu mjesta)

NOVOGODIŠNJA VEČERA:
Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona obavezna je nadoplata za novogodišnju večeru. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

Doplate za fakultativne izlete (cijena po osobi–prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):
IZLET „OTKRIJTE GOZO“
Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom –
cijena: 430 kn; djeca do 12 godina: 230 kn

IZLET „PO OTOKU“
Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom –
cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 200 kn

IZLET „HARBOUR CRUISE“
Kraći izlet brodom (transfer do luke) od cca. 2 sata, ručak nije uključen –
cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn

IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“
Poludnevni izlet autobusom, ručak nije uključen
cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

CJENICI I OPISI HOTELA:
* Objavljene cijene paket-aranžmana u cjeniku su po osobi sa smještajem u dvokrevenoj sobi
Zrakoplovne pristojbe (690 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

HOTEL ALEXANDRA 3*

http://www.alexandrahotelmalta.com/

Položaj/hotel: idealno smješten u srcu St. Juliansa, ima restoran, lobby bar, vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi, saunu, spa i konferencijsku dvoranu. Hotel ima ukupno 188 soba i 22 apartmana smještenih na 6 katova, od kojih svi uživaju u udobnosti balkona.
Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, wifi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.
Cijena paket-aranžmana po osobi:
SOBA 1/2+1 COMFORT / 4.080 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za 1/1 sobu: 790 kn
POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: – 200 kn
POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 600 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 840 kn, djeca 610 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 470 kn, djeca 240 kn

PLAZA REGENCY HOTEL 3*

http://www.plazahotelsmalta.com/

Položaj/hotel: smješten na čuvenoj promenadi Slieme, nedaleko od Pacevillea; hotel se sastoji od dvije zgrade povezane mostom u visini šestog kata, koje zajedno čine jednu hotelsku cjelinu sa sljedećim sadržajima: vanjski i unutarnji bazen, pizzeria, dva bara, kavana Cara’s (jedna od najpopularnijih na otoku radi kave i kolača koje poslužuje); internet cafe; Wi-Fi uz doplatu na recepciji.
Sobe standard: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC, sušilo za kosu), LCD TV, sef (uz doplatu), telefon, wifi (uz doplatu). Standard sobe imaju prozor, a gledaju na unutrašnjost hotela. Standard sobe s bočnim pogledom ili s direktnom pogledom na more dodatno imaju balkon/terasu.
Superior sobe: opremljene kao i standard sobe, a dodatno imaju: mini bar (puni se na zahtjev, uz doplatu) i kuhalo za vodu (za kavu ili čaj).
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

Cijena paket-aranžmana po osobi:
SOBA 1/2+1 STANDARD / 4.280 kn
SOBA 1/2+1 STANDARD BOČNI POGLED MORE / 4.480 kn
SOBA 1/2+1 STANDARD DIR. POGLED MORE / 4.680 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za 1/1 sobu: 790 kn
POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: – 200 kn
POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 600 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 510 kn; djeca 2-12 godina 370 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 310 kn, djeca 260 kn

CAVALIERI ART HOTEL 4*

https://www.cavalierihotel.com/

Smještaj/hotel: nalazi se uz obalu, u blizini St. Julians promenade s mnogobrojnim barovima, restoranima i trgovinama, nedaleko autobusne stanice. Glavna zgrada: recepcija, mjenjačnica, dizalo, bar, glavni restoran, vanjski bazen s terasom za sunčanje, grijani unutarnji bazen. Uz doplatu gostima se nude i različiti tipovi masaže, te teretana.
Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), telefon, SAT TV, sef, mini-hladnjak, mogućnost korištenja kabelskog interneta (uz doplatu). Sve sobe imaju balkon. Comfort sobe gledaju na sjevernu stranu, dok Superior sobe imaju pogled na more i slikovit zaljev St. Julians.
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).
Cijena paket-aranžmana po osobi:
SOBA 1/2+1 COMFORT FM 4.680 kn / 4.880 kn
SOBA 1/2+1 BAYVIEW FM 4.780 kn / 4.980 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za 1/1 sobu:
SOBA COMFORT 1.090 kn
SOBA BAYVIEW 1.190 kn
POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: – 400 kn
POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 1.200 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 810 kn; djeca 2-12 godina 410 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 510 kn, djeca 260 kn

BE HOTEL 4*

https://behotelmalta.com/en

Smještaj/hotel: butik hotel, smješten u gradu St. Julian's, na pješačkoj udaljenosti od poznate pješčane plaže u zaljevu St. George (200 m) i u neposrednoj blizini četvrti Paceville, okružen brojnim restoranima i barovima, te živahnim noćnim životom
Sobe: prostrane i moderno opremljene, sve smještajne jedinice su klimatizirane, s mini-barom. Sobe su smještene u dva krila i sve imaju LCD TV sa satelitskim programima, kupaonice imaju sušilo i besplatni kozmetički pribor. Sve jedinice imaju besplatni Wi-Fi.
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

Cijena paket-aranžmana po osobi:
SOBA 1/2+1 STANDARD BEZ BALKONA 4.880 kn
SOBA 1/2 STANDARD S BALKONOM 5.080 kn
SOBA 1/2 SUPERIOR S BALKONOM 5.280 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za 1/1 sobu (neovisno o tipu sobe): 1.190 kn
POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: – 400 kn
POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 1.200 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 860 kn, djeca 430 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 420 kn, djeca 210 kn

GRAND HOTEL EXCELSIOR 5*

http://www.excelsior.com.mt/

Smještaj/hotel: smješten upravo ispred ulaza u povijesnu jezgru Vallette, ovaj luksuzan hotel gleda na luku Marsamxett i otok Manoel. U sklopu objekta gostima su besplatno na raspolaganju parkiralište, teretana i veliki unutarnji i vanjski bazeni. Hotel također uključuje 5 barova i 3 restorana u kojima se poslužuje velik izbor jela međunarodne kuhinje.
Sobe: prostrane i moderno opremljene, sve smještajne jedinice su klimatizirane i imaju balkon. Sve sobe sadrže mini bar, sef, aparat za pripremu kave/čaja i LCD TV sa satelitskim programima.
Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera)

Cijena paket-aranžmana po osobi:
SOBA 1/2+1 DELUXE FM 5.980 kn / 6.180 kn
SOBA 1/2+1 DELUXE BOČNI POGLED MORE FM 6.180 kn / 6.380 kn
SOBA 1/2+1 DELUXE POGLED MORE NA UPIT!
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za 1/1 sobu:
SOBA 1/2+1 DELUXE 1.990 kn
SOBA 1/2+1 DELUXE BOČNI POGLED MORE 2.190 kn
POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju: – 600 kn
POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju: – 2.400 kn
Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 1.590 kn, djeca 1.190 kn
Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 780 kn, djeca 390 kn

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju putovanja: 80

Ostala Novo godišnja putovanja pogledajte ovdje
Šifra: AT59ZG

Nova Godina Malta 2019 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post