Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

9 DANA/ 6 NOĆENJA
GRUPNI POLAZAK

27.12.2018. – 4.1.2019. GARANTIRANO!

Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

1. dan: ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji EK130 (Emirates) u 14:40 sati. Dolazak u Dubai u 23:05 sati po lokalnom vremenu.

2. dan: DUBAI – COLOMBO

Nastavak putovanja prema Colombu u 02:35 sati. Dolazak u Colombo predviđen je u 08:25 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalne agencije. Odlazak u razgled glavnog grada, vožnja ulicama prolazeći mjesto gdje su se održavali utrke konja i pista za polijetanje aviona iz II. Svjetskog rata. Dolazak na Trg Nezavisnosti koji se nalazi u zoni raznih trgovina i restorana prepunih života te odlazak na jedno drugačije iskustvo, plutajuću tržnicu. Zatim slijedi odlazak do nizozemske bolnice, koja je imala različite svrhe tijekom povijesti, a danas ondje možete kupiti suvenire ili popiti kavu. Večera i noćenje u hotelu.

3. dan: COLOMBO – PINNAWALA – KANDALAMA

Doručak. Odlazak prema Pinnawali u posjet sirotištu za slonove koje udomljuje preko 40 slonova od kojih ima i beba slonova nađenih napuštenih u divljini. Naći ćete se na farmi od 25 hektara kokosovih palmi i imati mogućnost upoznati se s načinom na koji lokalno stanovništvo radi na zaštiti ovih prekrasnih životinja te vidjeti njihovo hranjenje i kupanje u rijeci. Nakon ovog jedinstvenog iskustva, nastavak putovanja prema Sigiriyi. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

4. dan: KANDALAMA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – KANDALAMA

Doručak. Posjet Lavljim stepenicama kojima se uspinjemo na vrh Lavlje stijene. Dok ćemo u podnožju promatrati vodene vrtove, na vrhu ćemo zateći citadelu kralja Kassape, sagrađenu tijekom njegove vladavine (477. – 495.) s preko 700 rukom ispisanih singaleških stihova nastalih tijekom 800 godina, freske i monumentalnu skulpturu lava. Nastavak putovanja prema Polonnaruwi, najznačajnijem srednjevjekovnom gradu na otoku. Nakon propasti Anuradhapure, Polonnaruwa je preuzela ulogu otočke prijestolnice. Tamo se hinduistički i budistički hramovi nalaze jedni do drugih, a osim njih, vidjet ćemo i četiri kipa Bude, kip kralja Parakramabahu, jezero Parakrama Samudraya koje je još tijekom svoje vladavine kralj sagradio, te brojna druga mjesta štovanja božanstava. Nakon razgleda povratak iz Polonnaruwe u Kandalamu. Večera i noćenje.

5. dan: KANDALAMA – DAMBULLA – MATALE – KANDY

Doručak i odjava iz hotela. Nastavak putovanja prema Dambulli. Vidjet ćete poznati hram izgrađen u stijeni, čija je unutrašnjost oslikana jedinstvenim crtežima, a pet unutarnjih prostorija sklonište su 150 kipova Bude. Nastavak putovanja iz Dambulle za Matale. Posjet Spice Gardenu, velikom vrtu sa začinima, u kojem ćete saznati kako se uzgajaju, prerađuju te koliko sve vrsta začina postoji. Posjet radionici batika gdje ćete vidjeti kako nastaju ta tipično oslikana platna. Nastavak vožnje prema gradu Kandy u središnjem gorju Šri Lanke. Kandy je bio posljednja prijestolnica starih kraljeva Šri Lanke, u kojem se nalazi “Hram relikvije zuba” (Sri Dalada Maligawa) koji je jedno od najsvetijih mjesta za budiste Šri Lanke. Organizirana novogodišnja večera uz glazbu. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

6. dan: KANDY – PERADENIYA – NUWARA ELIYA
SRETNA NOVA GODINA!

Doručak i odjava iz hotela. Na putu prema Nuwara Eliyi, posjet Peradeniya Botaničkom vrtu izgrađenom u svrhu vrta za odmor kralja Sinhala. Vidjet ćete specifične vrste drveća, biljaka i cvijeća. Odmor u kafeteriji prije odlaska u staklenik orhideja. Nastavak putovanja prema Nuwara Eliyi kroz prekrasne krajolike, zelene doline i proplanke koje paraju vodopadi. Po putu stajanje na plantaži čaja gdje ćete imati priliku posjetiti i tvornicu čaja. Ova pokrajina najboljeg cejlonskog čaja, koji još zovu i Mala Engleska, nalazi se na nadmorskoj visini iznad 1.800 m. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

7. dan: NUWARA ELIYA – INDURUWA

Doručak. Odlazak prema ljetovalištu u Induruwi, smještaj u hotel 4*. Ostatak dana za odmor i kupanje na obali Indijskog oceana. Večera i noćenje.

8. dan: INDURUWA – COLOMBO

Doručak. Posljednji dan za uživanje na plaži. Poslije večere organizirani transfer prema Colombu.

9. dan: COLOMBO – DUBAI – ZAGREB

Polijetanje zrakoplova na liniji EK349 u 02:55 sati prema Dubaiju i dolazak u Dubai u 05:55 sati. Polijetanje prema Zagrebu u 08:45 na liniji EK129 i predviđeni dolazak u 12:05 sati.

Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 14.880 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 3.190 kn
Zrakoplovne pristojbe (890 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.
Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai – Colombo – Dubai – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelima 4* na osnovi polupansiona – 1 noćenje u Colombu, 2 noćenja u Kandalami, 1 noćenje u Kandyju, 1 noćenje u Nuwara Eliyi, 1 noćenje u Induruwi, novogodišnju večeru, sve razglede i ulaznice za lokalitete prema programu (Lavlja stijena, hramovi u Polonnaruwi, Dambulla – hram u stijeni, Kandy – budistički hram, sirotište za slonove, Peradeniya Botanički vrt, plantaža čaja), uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

vizu za Šri Lanku, uslugu izdavanja vize, doplatu za pristojbu na izlasku iz Šri Lanke, napojnice (preporuka ca. 50 USD) – plaćanje na licu mjesta, osiguranje od otkaza i putno osiguranje.

OBVEZNE DOPLATE:

viza za Šri Lanku 250 kn – plaćanje kod rezervacije putovanja, naknada za ishođenje vize 50 kn.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Napomene za Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba:

 Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
 Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
 Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
 Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Ostala putovanja za Novu Godinu pogledajte ovdje
Šifra: AT55ZG

Nova Godina Šri Lanka 2019 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:
Datum polaska:

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post