Nova Godina Tajland iz Zagreba 2019

Nova Godina Tajland iz Zagreba 2019

Nova Godina Tajland iz Zagreba 2019

NOVA GODINA
Odmor na Phuketu i Bangkok
Zrakoplovom iz Zagreba
GRUPNI POLAZAK:
27.12.2018. – 06.01.2019.

1. dan – Zagreb – Doha – Phuket
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) u 9.05 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16.35 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket na liniji QR842 u 19.25 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan – Phuket
Predviđeni dolazak u zračnu luku Phuket u 6.20 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti organizirani prijevoz do hotela 4* u Phuketu. Prijava i smještaj u hotelu na plaži na osnovi noćenja s doručkom (doplata za ranu prijavu). Noćenje.

3 – 4. dan – Phuket
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd.

5. dan – Phuket
Doručak. Odmor i slobodno vrijeme. Mogućnost dočeka Nove godine u hotelskom restoranu uz večeru i zabavu (uz doplatu). Sretna Nova godina!

6 – 7. dan – Phuket
Doručak i odmor na plaži uz mogućnost fakultativnih izleta. Noćenje u hotelu.

8. dan – Phuket – Bangkok
Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Bangkok na liniji PG276 (Bangkok Airlines) u 12.20 sati. Dolazak u Bangkok predviđen je u 13.45 sati. Prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

9. dan – Bangkok
Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho – hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Navečer predlažemo (uz doplatu) u Siam Niramitr, večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Noćenje u hotelu.

10. dan – Bangkok
Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, kupovinu ili fakultativno predlažemo odlazak na Damnoen Saduak plutajuću tržnicu, gdje se ponuda svih namirnica nalazi na čamcima. Vožnja po rijeci kroz tržnicu te zaustavljanje ukoliko želite nešto i kupiti. Nakon vožnje posjet poljima soli te odlazak do farme na kojoj se proizvodi šećer i različiti proizvodi od kokosa. Ručak je uključen u cijenu programa. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok i prijava na let za Dohu na liniji QR837.

11. dan – Bangkok – Doha – Zagreb
Polijetanje zrakoplova QR 837 prema Dohi u 1.35 sati. Noćni let s obrocima. Po dolasku u Dohu u 5.25 sati po lokalnom vremenu, nastavak putovanja prema Zagrebu u 7.30 sati na liniji QR217. Dolazak u Zagreb u 11.40 sati.

Cijene:
27.12.2018 – 06.01.2019 ~ 15.490 kn 14.990 kn po osobi
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena uključuje
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema programu
– 6 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* u Phuketu
– 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* u Bangkoku
– transfere prema programu
– obroke i usluge predviđene po programu
– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
– jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje
– zrakoplovne pristojbe (2.490 kn – obavezna doplata kod prijave, podložno promjenama)
– tajlandsku vizu 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn)
– dodatne usluge
– obroke i izlete
– doplatu za jednokrevetnu sobu 6.500 kn
– napojnice za lokalne vodiče
– putno osiguranje (preporučujemo)

Obavezne doplate po osobi
– Pristojbe zračnih luka (2.490 kn – obavezna doplata kod prijave; konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima avio kompanije koji vrijede za grupe, izdaju se za sve putnike u jednom danu).
– Napojnice za lokalne vodiče 40 EUR (obavezna doplata na licu mjesta)

Važne napomene
– Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja) ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
– Kategorizacija hotela na Tajlandu odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
– Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
– Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Organizatora.
– Za ovo putovanje putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci prije početka putovanja.
Najmanji broj putnika
20

Ostala Daleka putovanja

Nova Godina Tajland iz Zagreba 2019

Šifra: KO63ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post