Odmor Šri Lanka 2018 Zagreb avionom

Odmor Šri Lanka 2018 Zagreb avionom

Putovanja iz Zagreba avionom 2018

12 DANA/9 NOĆENJA
4.-15.1.2018.

Odmor Šri Lanka 2018 Zagreb avionom
1. dan / ZAGREB – ISTANBUL
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20:15 sati.

2.dan / ISTANBUL – COLOMBO – KALUTARA
Dolazak u Istanbul u 00:30 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Colombu u 03:50 sati na liniji TK730. Dolazak u Colombo predviđen je u 17:10 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, sastanak s predstavnikom lokalne agencije. Transfer u Kalutaru, 60 km južno od glavnog grada. u hotel. Večera i noćenje u hotelu.

3.-10. dan / KALUTARA
Boravak u hotelu 4* na osnovi polupansiona. Kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama i vrijeme za odmor u tropskoj opuštajućoj atmosferi ove ljetovališne zone na istočnoj obali Šri Lanke. Mogućnost odlaska na cjelodnevne fakultativne izlete (doplata na licu mjesta).

11. dan / COLOMBO – ISTANBUL
U poslijepodnevnim satima organizirani prijevoz do zračne luke Colombo i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 21:30 na liniji TK 731.

12. dan / ISTANBUL – ZAGREB
Dolazak u Istanbul u 6:35 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb u 08:20 sati na liniji TK1053, dolazak u Zagreb u 08:35 po lokalnom vremenu

FAKLULTATIVNI IZLETI
(informativne cijene / plaćanje na licu mjesta / transfer klimatiziranim vozilom sa vozačem – vodičem na engleskom jeziku)
 Kandy – Cjelodnevni izlet sa uključenim ulaznicama za sirotište za slonove, budistički hram, botanički vrt, ručak: 140 USD za minimalno 2 putnika.
 Galle i rijeka Balapitiya – Cjelodnevni izlet sa uključenom vožnjom rijekom (kava ili čaj), ulaznicama u mrijestilište kornjača u Kosgodi i ručak: 68 USD za minimalno 2 putnika.
 Pinnawala – posjet sirotištu za slonove koje udomljuje oko 60 slonova od kojih ima i beba slonova nađenih napuštenih u divljini, uključena ulaznica, ručak: 95 USD za minimalno 2 putnika.
 Colombo – razgled grada sa uključenom ulaznicom u Gangaramaya hram: 45 USD za minimalno 2 putnika.

Odmor Šri Lanka 2018 Zagreb avionom
Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 8.890 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 2.390 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe 3.050 kn
Mogućnost doplate za All inclusive za boravak od 7 noćenja 1.900 kn
Popust za dijete od 2-12 godina na pomoćnom krevetu: 20 % (na osnovnu cijenu aranžmana)
First Minute popust 5% na osnovnu cijenu do 60 dana prije polaska!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Istanbul – Colombo – Istanbul – Zagreb na ekonomskoj klasi, smještaj u hotelu 4* na osnovi polupansiona, transfer zračna luka-hotel- zračna luka, lokalni vodič na destinaciji, troškovi organizacije i prodaje.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, vizu za Šri Lanku, uslugu ishođenja vize, doplatu za pristojbu na izlasku iz Šri lanke, doplatu za AI uslugu, napojnice, dozvole za fotografiranje, osiguranje od otkaza i zdravstveno osiguranje.

OBAVEZNE DOPLATE: zrakoplovne pristojbe 3.050 kn (podložne promjeni), napojnice – plaćanje na licu mjesta, viza za Šri Lanku 250 kn – plaćanje prilikom rezervacije putovanja, Organizatorska naknada za ishođenje vize 50 kn.

NAPOMENA:
Mogućnost izbora odmora u drugim hotelima u ljetovališnim zonama Beruwela i Bentota na bazi usluge prema vlastitim izboru – na upit.
Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Ostala Daleka putovanja

Odmor Šri Lanka 2018 Zagreb avionom

Šifra: AT63ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja

Share the Post