Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba

Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba

Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba

3 dana autobusom
17.08.-19.08.2018.

Uključena ulaznica s večerom za ekskluzivni Paulaner Oktoberfest!
1. dan ZAGREB – MÜNCHEN
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku u München razgled središta grada autobusom i pješice: Kraljevski trg – četvrt muzeja sa slavnim pinakotekama – Ludwigstrasse – Maximilianeum – Isarska vrata – Karlov trg. Slobodno vrijeme za prvo upoznavanje grada. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan MÜNCHEN: IZLET U DVORAC NYMPHENBURG I PAULANER OKTOBERFEST
Doručak. Odlazak do dvorca Nymphenburg. Moguć posjet prostorijama dvorca i/ili šetnja velikim parkom. Ovaj je dvorac građen u 17. stoljeću u čast rođenja prijestolonasljednika Maxa Emanuela. Bogato ukrašene prostorije dvorca uključuju salu grbova, kineski kabinet, sobu za audijencije, galeriju ljepotica itd. U velikom je parku muzej kraljevskih kočija i muzej porculana, kao i četiri kraljevska paviljona. Povratak u središte Münchena i slobodno vrijeme za odličan shopping u glavnoj trgovačkoj ulici Kaufringerstrasse ili posjete muzejima i osobne programe u srcu bavarske metropole. Navečer odlazimo u čuvenu pivnicu Paulaner am Nockherberg gdje ćemo prisustvovati zanimljivoj ceremoniji otvorenja ljetnog Oktoberfesta – otvaranju prve bačve piva koja označava njegov početak. Opustite se uz ukusno bavarsko pivo i tipična bavarska jela u atmosferi smijeha, pjesme i plesa na bavarski način! Program uključuje tipičnu bavarsku večeru, dva piva i bavarski perec, kao i zabavu uz poznatu grupu Oktoberfestband Kirchdorfer. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan MÜNCHEN – SALZBURG – ZAGREB
Doručak. Vožnja prema Austriji. Dolazak u Salzburg, Mozartov grad. Razgled grada uz gradskog vodiča: Mozartov trg sa spomenikom – biskupska rezidencija – katedrala – povijesno groblje – Festivalska dvorana – Sveučilišna crkva – Mozartova rodna kuća – tipični prolazi među starim palačama puni malih restorana i trgovina – park Mirabell. U slobodno vrijeme možete posjetiti jedan od brojnih muzeja, uživati u kavi i kolačima u tradicionalnim kavanama – slastičarnicama, kupiti originalne Mozart kuglice, tipične suvenire buketiće suhog cvijeća i začina ili otići gradskom uspinjačom na utvrdu Hohensalzburg s lijepim panoramskim pogledom na grad. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.990 kn
Rok za prijavu: 30 dana prije polaska. Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
prijevoz turističkim autobusom prema programu
 smještaj u Münchenu u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s buffet doručkom
 ulaznicu za ekskluzivni Paulaner Oktoberfest u vremenu od 18.30 do 22.30 sati
 bavarsku večeru : pečena svinjetina s okruglicama, salatu sa slaninom, dva piva i bavarski perec
razgledavanja prema programu
 turističkog pratitelja tijekom putovanja
 gradskog vodiča u Salzburgu
 pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
 doplatu za jednokrevetnu sobu 390 kn
 ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 ulaznica za dvorac Nymphenburg 6 EUR (informativna cijena, ulaznica može biti podložna promjeni): individualna cijena ulaznice, putnici se na lica mjesta mogu odlučiti hoće li ući u dvorac ili prošetati po parku.
 dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom
 troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
 Putno osiguranje

Popusti za Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba:
Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem: 10 % popusta.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

PREPORUKA PUTOVANJA za Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba: Paulaner Oktoberfest ekskluzivni je događaj u Münchenu koji zbog velike potražnje za mjestima ima svoju cijenu. Preporučujemo ranu prijavu!

Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba
Savezna Republika Njemačka je država u srednjoj Europi. Na sjeveru graniči sa Sjevernim morem, Danskom i Baltikom, na istoku s Poljskom i Češkom, na jugu s Austrijom i Švicarskom, a na zapadu s Francuskom, Luksemburgom, Belgijom i Nizozemskom.

Njemačka je demokratska parlamentarna savezna država, koja se sastoji od 16 saveznih država (njem. Bundesländer) i tri samostalna grada pokrajine. Glavni grad je Berlin i u njemu su smješteni parlament (Bundestag) i vlada (Regierung).

München je glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. München je površinom jedan od najvećih gradova Njemačke (310,43 km²). Točka s najvećom nadmorskom visinom iznosi 579 m dok najniža točka iznosi 482 m (prosjek 519 m n/m). Grad München ima približno 1,35 milijuna stanovnika i time je, prema broju stanovnika, treći njemački i dvanaesti grad u Europskoj Uniji. Urbani pojas s predgrađima (Planungsregion München) ima 2,6 milijuna stanovnika.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km 2 a broj stanovnika 8.750.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Salzburg je grad u Austriji i središte istoimene pokrajne. Četvrti je po veličini grad u Austriji, a nalazi se na granici s Njemačkom. U okolici Salzburga nalaze se rudnici soli, koji su se eksploatirali do 1989., kada su zatvoreni. Oni su danas jedna od turističkih atrakcija. Hrvatski (i slovenski) naziv za taj grad je Solnograd jer njemačka riječ "salz" znači "sol". Ime grada u doslovnom prijevodu znači "dvorac ili tvrđava od soli". Stari grad Salzburg (Altstadt), u svijetu poznat po svojoj baroknoj arhitekturi, smatra se jednim od najbolje očuvanih gradova sjeverno od Alpa. Od 1996. stari dio Salzburga upisan je na UNESCOv popis mjesta svjetske baštine u Europi. Salzburg su zbog arhitekture u prošlosti često nazivali i njemačkim Rimom. Današnji izgled grada datira iz 16., 17. i 18. stoljeća kad je započeta transformacija iz srednjovjekovnog u barokni grad. Salzburg je ujedno i rodni grad W. A. Mozarta i grad u kojemu je proveo svoje rano djetinjstvo.

Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske vize za Njemačku i za Austriju nisu potrebne, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Ostala putovanja Europska
Šifra: BR89ST

Oktoberfest Ljetno putovanje 2018 polazak Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post