Posebna ponuda Hotel Time Velika Gorica

Posebna ponuda Hotel Time Velika Gorica
banner Adiona111aa

Posebna ponuda Hotel Time Velika Gorica

Posebna ponuda Hotel Time Velika Gorica

Ukratko o hotelu:

Geografski smještaj: hotel Time se nalazi u centru grada Velike Gorice, koji čini središte Turopoljske regije. Od zračne luke udaljen svega 1,5 km, a od centra Zagreba otprilike 15 km. Odlična prometna infrastruktura čini grad Veliku Goricu lako dostupnim, kako cestovnim, tako i zračnim putevima. Autobusna linija Velika Gorica – Zagreb prometuje svakim danom svakih 15 minuta.
Kategorija hotela: **** (četiri zvjezdice)
Recepcija: prijava gostiju – od 14:00 do 23:00. Odjava gostiju – od 07:00 do 10:00. Ulaz/izlaz iz hotela omogućen je 0-24.
Smještajni kapacitet: hotel Time raspolaže s 35 soba, od kojih je 9 jednokrevetnih, 18 dvokrevetnih (twin), 5 trokrevetnih soba i 3 junior suite-a. Sa smještajnim kapacitetom od 69 kreveta, hotel može primiti 72+ gostiju. Svaka soba nosi ime jednog hrvatskog grada, a zidovi su ukrašeni raskošnim panoramskim grafikama, koje je oslikao Andrija Grošeta, likovni umjetnik i dizajner interijera iz Pule. Sobe su raspoređene na tri kata, a restoran/bar se nalazi na prvom katu.
Opremljenost soba: TV, minibar, klima uređaj, telefon, sef, radni stol, garderobni ormar, noćni ormarići. U kupaonicama gostima su na raspolaganju higijenske potrepštine i sušilo za kosu. Restoran/bar: radno vrijeme je od 07:00 do 23:00 sati. Za doručak (od 07:00 do 10:00) se poslužuje švedski stol. Za goste se mogu spremiti i pansionski obroci, ili jela po narudžbi. Poslužuju se topla, hladna, alkoholna i bezalkoholna pića u kojima gosti mogu uživati u ugodnom ambijentu restorana ili na terasi.

Wi-fi: Besplatan wi-fi dostupan je u cijelom hotelu.
Parking: hotel ima vlastiti parking, prikladan za parkiranje privatnih automobila i autobusa.
Dizalo: hotel ima dizalo/lift
Praonica rublja: gostima na zahtjev možemo omogućiti pranje, sušenje i kemijsko čišćenje odjeće, ili dati na korištenje opremu za glačanje.
Dodatne usluge: hotel je u mogućnosti organizirati jednodnevne izlete, pretežito, ali ne isključivo u ruralna područja s vodičem i, ako je potrebno, organiziranim prijevozom. Surađujemo i s beauty centrom u neposrednoj blizini, koji nudi profesionalnu uslugu tretmana lica i tijela po pristupačnim cijenama.

Posebna ponuda Hotel Time Velika Gorica

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post