Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom

Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom

Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom

POLAZAK: 30.05.-02.06.2018. GARANTIRANO!

Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom
1. dan: SPLIT/ŠIBENIK/ZADAR (30.05.)
Sastanak grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici u 20.30h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 21.00 h u pravcu Češke. Moguć polazak iz Šibenika i Zadra, uz prethodnu najavu (sa naplatnih kućica). Noćna vožnja kroz Hrvastku, Sloveniju i Austriju prema Češkoj, uz kraća usputna zaustavljanja po potrebi grupe…

2. dan: ČEŠKY KRUMLOV – PRAG (31.05.)
Dolazak u ČEŠKÝ KRUMLOV, romantično mjesto pod zaštitom UNESCO-a i jedan od najljepših gradića Češke. Ovaj gradić nastao u 14. stoljeću oko dvorca obitelji Rosenberg, smjestio se uz rijeku Vltavu. Po dolasku, slijedi šetnja sa pratiteljem preko dvorišta dvorca prema središtu živopisnog grada. Slobodno vrijeme za kavu, čaj i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i odlazak u Prag. Po dolasku u Prag slijedi šetnja samim središtem grada i upoznavanje s glavnim znamenitostima: VJENCESLAVOV TRG, VACLAVSKA TRŽNICA, STAROGRADSKI TRG S ASTRONOMSKIM SATOM I TYNSKOM CRKVOM, OBECNI DŮM, PRAŠNA BRANA te zatim slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Odlazak u hotel. Noćenje.

3. dan: PRAG (01.06.)
Nakon doručka, okupljanje grupe i odlazak u razgled grada: HRADČANI- KATEDRALA SV. VÍTA – KARLOV MOST – STAROMĚSTSKÉ NÁMÊSTÍ – VÁCLAVSKÉ NAMĚSTÍ. HRADČANI, jedan su od najvećih dvoraca na svijetu, a ujedno i rezidencija čeških vladara, čijim veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi GOTIČKE KATEDRALE SV. VITA u kojoj su pokopani češki vladari. Unutar rezidencije, nalazi se ZLATNA ULICA, iz 16. st., koja je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (NAPOMENA: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme). MALA STRANA, barokna je četvrt s pitoresknim kućama, smještena u podnožju dvorca i nalazi se nasuprot STAROGA GRADA, no da biste došli do nje trebate prijeći KARLOV MOST, na kojem se nalaze štandovi umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave. Čak 400 godina bio je jedini most u PRAGU, a prema poznatoj praškoj legendi: ako se želite ponovo vratiti u Prag, morate staviti ruku na spomenik sveca JANA NEPOMUKA, svećenika bačenog sa mosta i zaželiti želju. Šetnja nas dalje vodi do STAROMĚSTSKÉ NÁMÊSTÍ, najljepšeg i najživljeg mjesta u središtu staroga grada, gdje se nalazi spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama, gdje i završavamo naš razgled. Slobodno vrijeme za indidivualne programe. Navečer predlažemo odlazak na romantičnu vožnju brodom po VLTAVI u trajanju od 2 sata, uz bogati švedski stol (nadoplata, prijava u agenciji). Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: PRAG – TELČ – SPLIT (02.06.)
Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak prema TELČU, gradu smještenom u Južnoj Moravskoj, na rijeci Jihlavi. Povijesno središte grada čini gradski trg koji će Vas oduševiti: jedinstveni kompleks sa očuvanim renesansnim i baroknim kućama s visokim zabatima i arkadama koje imaju otvoreno prizemlje. Zahvaljujući slikovitom gradskom središtu, grad je 1992. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Nakon zajedničke šetnje sa pratiteljem putovanja, slobodno vrijeme za kavu, čaj i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i kraća vožnja do outlet shopping centra EXCALIBUR CITY koji se smjestio na granici Češke i Austrije. U shopping centru Vas očekuje više od 70 trgovina, barova i restorana: Calvin Clein, Diesel, Desigual, Gant, Gaudi, Guess, Lacoste, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Versace jeans, Mango i ostali brendovi sniženi do 70%… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska predviđen je u kasnim noćnim satima.

Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom
POLAZAK: 30.05.-02.06.2018.
FIRST MINUTE: 1440,00 kn
CIJENA: 1490,00 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

NAPOMENA:
– First minute cijena vrijedi za rezervacije do 45 dana prije polaska ili do popunjenja predviđenih mjesta
– Polazak iz Šibenika i Zadra uz prethodnu napomenu

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije na navedenoj relaciji, licenciranog pratitelja, 2 noćenja u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 2 noćenja sa doručkom, razgled Praga u pratnji stručnog lokalnog vodiča, posjet Češkom Krumlovu i Telču, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve nenavedene troškove, skretanje s rute, putno i zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNE NADOPLATE:
Vožnja brodom po Vltavi uz večeru i švedski stol: 17,00 € (prijava u agenciji)
– Ulaznica za Zlatnu ulicu: 10,00 €
– Ulaznica za dvorac u Českom Krumlov: 12,00 €
– Večera u tradicionalnoj češkoj pivnici: 30,00 € (NAPOMENA: večera uz harmoniku uz minimalno prijavljenih 10 osoba, prijava u agenciji)
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

NAPOMENE:
Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom
– Za ovo putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica (ili putovnica). Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Češke, i može biti različita od kategorizacije hotela u drugim državama.
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu'' kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

*vrijede opći uvjeti putovanja agencije Organizatora
**preporuka: putno osiguranje

Pogledajte ostale ponude ovdje

Prag putovanje polazak Split 2018 autobusom

Šifra: ST32SP

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post