Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

2 dana autobusom
15.12.-16.12.2018.
22.12.-23.12.2018.
Direktni jutarnji polazak iz Rijeke za Beč!

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

1. dan RIJEKA – BEČ

Polazak autobusa s Trga bana Josipa Jelačića u 05:00 sati. Polazak iz Rijeke sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 05:15 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča. Šetnja gradom i slobodno vrijeme za za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju austrijske prijestolnice! Vrijeme za individualni posjet nekima od slavnih bečkih muzeja: KHM – povijesno umjetnički muzej, Carska riznica, Muzej prirodnih znanosti, Albertina, Museumquartier itd, posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, posjet bečkom akvariju ili nekom od brojnih božićnih sajmova itd. Uživajte u svjetlucavim ukrasima, mirisu kuhanog vina, kupovini božićnih poklona… Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan BEČ – RIJEKA

Doručak. Odlazak iz hotela. Razgled grada autobusom i pješice uz pratnju gradskog vodiča: Ring – Trg Marije Terezije- Parlament – gradska vijećnica – Hofburg – Graben – katedrala sv. Stjepana – Hundertwasserhaus. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za dodatne posjete božićnim sajmovima, muzejima ili ručak. Posjet dvorcu Schonbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Individualan obilazak dvorca te šetnja velikim parkom. U 17:00 sati polazak za Rijeku. Dolazak u Rijeku u kasnim satima.

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 750 KN

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 790 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena uključuje:

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* u Beču
 Razglede prema programu putovanja
 gradskog vodiča u Beču
 turističkog pratitelja tijekom puta
 jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

 Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativna cijena, podložna promjeni): KHM-povijesno-umjetnički muzej 15 EUR, Albertina 14 EUR, Carska riznica 12 EUR, Carske prostorije u Hofburgu 13,90 EUR
 Karte javnog prijevoza u Beču pojedinačna karta 2,20 EUR, dnevna karta 24 sata 7,60 EUR
 Ulaznica za dvorac Schonbrunn, odrasli 14,20 EUR, djeca 9,80 Eur – IMPERIAL TURA (mogućnost ulaska u unutarnje prostorije dvorca ovisi o u ukupnom broju posjetilaca i mogućem vremenu ulaska)
 Moguća doplata za jednokrevetnu sobu – 290 kn
 dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon itd.)
 Putno osiguranje

Popusti za Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018:

Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

Napomena za Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018:

subotom u vrijeme Adventa u Beču je posebna regulacija prometa, te je kretanje turističkih autobusa ograničeno.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

Austrija

državaje uSrednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskomna zapadu,ItalijomiSlovenijomna jugu,MađarskomiSlovačkomna istoku, te Njemačkom iČeškomna sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1km 2 a broj stanovnika 8.725.000. Službeni jezik jenjemački, koji se također govori uNjemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatskamanjina je najzastupljenija uGradišću, gdje živi oko 35.000Hrvata.

Beč

je glavni i najveći grad Austrije, i jedna od devet austrijskih saveznih zemalja.Grad leži na obalama Dunava, 40 km od granice sa Slovačkom i slovačkog glavnog grada Bratislave. Ima oko 1,6 milijuna stanovnika (petina stanovništva Austrije). Simbol Beča je katedrala sv. Stjepana, sjedište bečkog nadbiskupa. Administrativno je podijeljen na 23 okruga (njem. Bezirk).Sjedište je nekoliko međunarodnih organizacija: OPEC-a (Organizacije zemalja izvoznica nafte), IAEA (Međunarodne agencije za atomsku energiju) i UNIDO-a (Organizacije za industrijski razvoj Ujedinjenih naroda).Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su između ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se veličanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Bečka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße – najfrekventnija pješačka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastičarnice kao i znameniti Ring – ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada. Od 1980. godine u Beču se razvila živahna i raznovrsna noćna scena s ugostiteljskim četvrtima, umjetničkim galerijama, noćnim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Ostala Adventska putovanja pogledajte ovdje
Šifra: BR59ZG

Putovanje Advent Beč iz Rijeke 2 dana 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post