Putovanje Barcelona 2018 Zagreb GARANTIRANO

Putovanje Barcelona 2018 Zagreb GARANTIRANO

Putovanja iz Zagreba avionom 2018

05.10 i 19.10. 2017. GARANTIRANI POLAZAK
Putovanje Barcelona 2018 Zagreb GARANTIRANO

1. dan, ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci ”Pleso” kod šaltera Informacija u 13:30. Podjela putne dokumentacije te let za Barcelonu u 15:20. Slijetanje u Barcelonu u 17:30. Nakon obavljanja pograničnih formalnosti vožnja autobusom i panoramski razgled grada: Avenija Diagonal, najvažnija ulica koja dijeli Barcelonu na istočni i zapadni dio, Now Camp, Plaza Espana, Pueblo Espanol, Monjuic- olimpijski stadion, Plaza Catalunya- središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga, a jedna od najznamenitijih kojom prolazimo je i Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila… Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice do centra grada. Nakon orijentacionog razgleda slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, BARCELONA
Nakon doručka, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“* poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

3. dan, BARCELONA – MONTSERAT
Doručak. Predlažemo poludnevni izlet do veličanstvenog Montserata, najvećeg katalonskog svetišta koji se smjestio u masivu „ nazubljene planine“. U benediktinskom samostanu nalazi poznati kip „ Crne gospe „ koju je papa Leu XIII proglasio arijansko svetište Montserrat, sveticom zaštitnicom Katalonije. Povratak u Barcelonu. Slobodno poslijepodne za vlastite sadržaje. Predlažemo posjet mističnom Gaudijevom remek djelu, crkvi Sagrada Familia ili posjet čuvenom stadionu FCI Barcelona, Camp Nou. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, BARCELONA – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak s pratiteljem putovanja pješice do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. Slobodno vrijeme. Preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu- olimpijskom brdu nakon čega predlažemo vožnju žičarom do luke pri čemu možete uživati u prekrasnoj panorami na grad. Za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj atmosferi. Nastavak transfera do zračne luke. Prijava na direktan let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 18:20. Dolazak u Zagreb u 20:20.

Putovanje Barcelona 2018 Zagreb GARANTIRANO

POLAZAK 5.10. 19.10.
LAST MINUTE 2.190 kn
REDOVNA CIJENA 2.390 kn 2.390 kn

Zrakoplovne pristojbe i naknade: 1190,00 Kn

Cijena uključuje:
povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba do Barcelone,
smještaj u hotelu ¾* na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
transfer od/do zračne luke u Barceloni,
razglede prema programu,
licenciranog pratitelja putovanja za vrijeme putovanja
pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje:
boravišnu/turističku pristojbi – 1 € po osobi/noćenju
zrakoplovne pristojbe i naknade (obavezna doplata 1190 kn)
doplatu za jednokrevetnu sobu od 990 kn
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Fakultativna ponuda:
Poludnevni izlet Montserrat: 380 kn ili 50 € ( minimalano 15 prijavljenih putnika, prijava u agenciji )
Flamenco show uz večeru : 300 kn ili 40 €

Informativne cijene individualnih ulaznica (moguća promjena do datuma putovanja):
Pueblo Español: 13 Eur
Aquarium: 19 Eur
Sagrada Familia: 16 Eur
Casa Batlo: 18 Eur
Katedrala: 6,50 Eur
Muzej Picasso: 12 Eur
Camp Nou Muzej: 23 Eur

Informacije o avio prijevozniku: Croatia Airlines
Minimalan broj putnika: 24

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: MO63ZG

Putovanje Barcelona 2018 Zagreb GARANTIRANO

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post