Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba

Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba

Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba

4 dana avionom
23.06.-26.06.2018. GARANTIRANI POLAZAK
15.11.-18.11.2018.

Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba
1. dan ZAGREB – BARCELONA
Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 08:00 sati. Prijava na let za Barcelonu. Polazak zrakoplova kompanije Vueling u 10:00 sati. Dolazak u Barcelonu u 12:10 sati. Panoramski razgled grada autobusom: vidikovac na brežuljku Montjuic – Olimpijski stadion – crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija – slavna ulica s Gaudijevim kućama Passeig de la Gracias – šetalište Ramblas – glavni trg Plaza Catalunya – trg Plaza Espanya – Kolumbov spomenik. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan BARCELONA
Doručak. Nastavak razgleda javnim gradskim prijevozom i pješice. Odlazak s pratiteljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad. Slijedi šetnja poznatom ulicom Rambla, posjet jednoj od najljepših tržnica na svijetu – Boquerii, koja je riznica Barcelonske gastronomije. Nastavak šetnje do Gotičke četvrti i katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za vlastite programe ili posjet poznatim muzejima poput Pomorskog muzeja, Picassovog muzeja, Muzeja katalonske umjetnosti. U večernjim satima moguć zajednički odlazak na trg Plaza Espanya na predstavu „Magične fontane“, koja dočarava raskošnu igru vode i svjetlosti, uz glazbenu podlogu. Noćenje.

3. dan BARCELONA
Slobodan dan za osobne programe u gradu koji pruža tako puno mogućnosti. Iskoristite priliku za šetnju živopisnim šetalištem uz luku Port Veil i odlazak u veliki Akvarij, posjet Gaudijevim kućama Casa Batlló i La Pedrera, posjet nekom od barova s tapasima – tipičnim španjolskim malim zalogajima. Predlažemo i panoramsku vožnju brodićima po luci Barcelone. Moguć fakultativni posjet Pueblu Espanol, jedinstvenom kompleksu građevina u raznim stilovima iz cijele Španjolske. Navečer predlažemo odlazak na flamenco predstavu. Noćenje.

4. dan BARCELONA – ZAGREB
Rani doručak (lunch paket). Transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb. Odlazak zrakoplova u 07:10 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 09:20 sati.

Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba
ULTRA LAST SECOND MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 23.06.: 1.690 kn
POSEBNA PONUDA CIJENE ARANŽMANA PO OSOBI za polazak 15.11.: 2.290 kn
Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 20

Cijena uključuje:
prijevoz zrakoplovom redovne linije prijevoznika Vueling Zagreb-Barcelona- Zagreb
 smještaj u hotelu 4* u Barceloni na osnovi 3 noćenja s doručkom
transfer od zračne luke u Barceloni do hotela i natrag
 panoramski razgled grada autobusom
 razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja
 pratitelja putovanja
 pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
 doplatu za jednokrevetnu sobu – 1.090 kn
 zrakoplovne pristojbe : 890 kn ( iznos može biti podložan promjenama)
 dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 ulaznice (informativna cijena po osobi):

  • Akvarij 20 EUR;
  • Casa Batlló 22,5 EUR;
  • Picassov muzej 11 EUR,
  • Park Guell 8 EUR,
  • Sagrada Familia 17 EUR,
  • Poble Espanol 13 EUR,
  • Camp Nou Expirience 27 EUR,
  • Pomorski muzej 7 EUR

 flamenco show 35 EUR (informativna cijena)
 boravišnu pristojbu u Španjolskoj plaćanje direktno na recepciji hotela: 1 EUR po osobi i danu
 putno osiguranje
 cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta 2,15 EUR; karnet za 10 vožnji 9,95 EUR
Trokrevetne sobe: rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem za moguća je na upit po redovnoj cijeni.

Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba
NAPOMENE: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji, državnim praznicima i radnom vremenu muzeja i znamenitosti. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Vueling i može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
Španjolska je po ustavnom uređenju parlamentarna monarhija. Smještena je na jugozapadu Europe i zauzima veći dio Pirinejskog poluotoka. Dio su njezinog teritorija i otočni arhipelazi Baleari i Kanarski otoci, sjevrnoafrički primorski gradovi Ceuta i Melilla, kao i enklava Llivia u francuskim Pirinejima. Sjevernoafrički teritoriji pod španjolskom upravom graniče s Marokom. Ukupna dužina španjolske kopnene granice je 1918 km.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 20. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 3 dana prije početka putovanja.

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR99ZG

Putovanje Barcelona 4 dana avionom iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post