Putovanje Beograd 2018 iz Zagreba

Putovanje Beograd 2018 iz Zagreba

Putovanje Beograd 2018 iz Zagreba

2 dana autobusom
10.03.-11.03.2018. Dan Žena u Beogradu
01.09.-02.09.2018.
03.11.-04.11.2018.

Putovanje Beograd 2018 iz Zagreba
1. dan ZAGREB – BEOGRAD
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Slijedi ugodna vožnja prema Beogradu, uz zaustavljanje za odmor i kavu putem. Po dolasku u Beograd, panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda, Beogradska arena, Sava centar, Velesajam, Dedinje… Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak u razgled grada autobusom i pješice u pratnji lokalnog vodiča: Knez Mihajlova ulica u kojoj se nalazi upečatljiva palača Srpske akademije znanosti i umjetnosti, Trg Republike, Narodno Kazalište, Narodni muzej, crkva Sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Bijela i Kraljevska palača… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Navečer predlažemo odlazak na fakultativnu večeru u tradicionalnom restoranu s muzikom (uz doplatu). Noćenje.

2. dan BEOGRAD – NOVI SAD – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Novom Sadu. Po dolasku slijedi razgled grada: Trg Slobode s poznatim spomenikom Svetozaru Miletiću koji je napravio Ivan Meštrović, Vladičanski dvor, katedrala, Gradska kuća, crkva Sv. Marije, Srpsko narodno kazalište, Sinagoga, Zmaj Jovina pješačka zona, Petrovaradinska tvrđava s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na Novi Sad… Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Polazak prema Zagrebu u poslijepodnevnim satima. Vožnja prema Hrvatskoj uz zaustavljanja za odmore. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Putovanje Beograd 2018 iz Zagreba
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 550 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 kn
Rok za prijavu: 7 dana prije polaska. Minimalan broj putnika: 45

Cijena uključuje:
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 1 noćenje s doručkom u Beogradu u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama
 gradskog vodiča u Beogradu za razgled grada
 razgledavanja prema programu
 pratitelja tijekom putovanja
 jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje:
• nadoplatu za jednokrevetnu sobu – 120 kn
•fakultativnu večeru u tradicionalnom restoranu s muzikom na Skadarliji (turistički menu u tri slijeda, bez uključenog pića) – 18 eur (prijava prilikom rezervacije, uplata na licu mjesta, minimalno 15 prijavljenih putnika)
•ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene, podložne promjeni):
Vojni muzej – 2 eur,
kulu Nebojša – 3 eur,
Sahat kulu – 1 eur,
Rimski bunar – 1 eur,
Avalu – 3 eur ,
ulaznicu za Kuću cvijeća – 4 eur ,
ulaznica za Muzej Jugoslavije – 3,5 eur,
ulaznica za Muzej 25.maja – 4 eur
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (1,50 EUR po osobi/danu)
•putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

Beograd je glavni grad Republike Srbije. Beograd predstavlja svojevrsno raskrižje putova između Zapadne Europe i Orijenta. Smješten je u sjevernom dijelu Središnje Srbije, na ušću Save u Dunav te okružen Vojvodinom s tri strane. Središte grada nalazi se na desnoj obali Dunava i desnoj obali Save. Na lijevoj obali Dunava počinje Banatska ravnica na kojoj se nalaze Borča i Krnjača, slabije naseljena sjeverna predgrađa. Između desne obale Dunava i lijeve obale Save nalaze se Novi Beograd, Zemun i Surčin, gdje prolazi bivša granica Habsburške monarhije i Osmanskog carstva. Rijeke Dunav i Sava imaju nekoliko ada – riječnih otoka. Najpoznatije su Veliko ratno ostrvo (na samom ušću) te Ada Ciganlija na Savi. Urbana površina grada iznosi 359,96 četvornih kilometara, dok šire gradsko područje obuhvaća prostor od 3.222,68 četvornih kilometara.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 45. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 3 dana prije prije početka putovanja.

Pogledajte ostale ponude ovdje

Putovanje Beograd 2018 iz Zagreba

Šifra: BR75ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post