Putovanje Berlin Dresden Prag 2018

Putovanje Berlin Dresden Prag 2018

5 dana autobusom iz Zagreba
Datum putovanja:
3.-7.1.2018.

1. dan: ZAGREB – PRAG
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i
Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Prag u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel i odlazak javnim gradskim prijevozom u središte grada; šetnja centrom grada od Vaclavskog trga prema središtu starog Praga, Staromĕstskom trgu. Slobodno vrijeme za večeru i samotalni obilazak grada. Noćenje.

2. dan: PRAG – BERLIN
Doručak. Odjava iz hotela i putovanje prema Berlinu. Razgled Berlina autobusom: Brandenburška vrata – avenija Unter den Linden – Reichstag – zgrada državne opere – sveučilište – park Tiergarten – Stup pobjede – ostaci berlinskog zida – Checkpoint Charlie – Alexander Platz… Smještaj u hotel nakon panoramskog obilaska grada. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom u večernju šetnju gradom, na Kurfürstendamm (kolokvijalno Ku'damm), nekoć središte zapadnog Berlina. Šetnja do crkve sjećanja i slobodno vrijeme za večeru i osobne programe. Danas je ovo jedno od najživljih područja grada s brojnim robnim kućama (tu je i najveća robna kuća KaDeWe), ugodnim restoranima kao i elitnim trgovinama visoke mode. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN: BERLIN: fakultativno odlazak u „Tropical Islands“ kompleks
Doručak. Danas preporučujemo cjelodnevni izlet u kompleks „Tropical Islands“ (doplata prilikom uplate aranžmana), „najveći europski tropski svijet odmora“. Na više od 66000 metara kvadratnih, u avionskom hangaru, prije deset godina otvoren je najveći tropski svijet u srcu kontinentalne Europe. Savršen bijeg usred zime, jedinstvena kombinacija odmora, zabave i uzbudljivog, tropskog vodenog raja koji na temperaturi od 26 stupnjeva krije najveću prašumu na zatvorenom, gomilu bazena, tobogane, tropsko more, lagunu, Tropino Club za djecu, saune, itd. Već godinama jedno od najpopularnijih mjesta za odmor u Njemačkoj, izlet u ovaj vodeni raj oduševljava i male i velike! Cjelodnevni boravak u „Tropical Islands“ kompleksu, povratak u Berlin poslije 18 sati. Dolazak u Berlin i slobodna večer. Za one koji ostaju u Berlinu, slobodan dan za vlastite aktivnosti. Preporučujemo posjet nekom od brojnih iznimnih muzeja među kojima se ističu Pergamon, Altes Museum, Neues muzej s egipatskom zbirkom, DDR muzej, itd. A svoju šetnju završite u „Berlinu budućnosti“ – na poznatom Potsdamer trgu, s impresivnim primjerima moderne arhitekture. Noćenje.

4. DAN: BERLIN I IZLET U POTSDAM
Doručak. Prijepodne vožnja do obližnjeg Potsdama, rezidencije vladara iz dinastije Hohenzollern. Iz dvoraca Potsdama vladalo se Prusijom, nekad najjačom državom njemačkog prostora. Posjet povijesnom središtu sa zanimljivim primjerima vrtne arhitekture. Razgled grada: ruska kolonija Aleksandrowka – Holandska četvrt – park s dvorcem Sanssouci – Nova palača – Oranžerija. Povratak u Berlin. Zajednički odlazak s pratiteljem putovanja do najstarijeg dijela Berlina, četvrti Nikolaiviertel s mnoštvom suvenirnica i ugodnih lokala. Noćenje.

5. DAN: BERLIN – DRESDEN – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak iz Berlina. Putem do Zagreba, prije nego što napustimo Njemačku, posjetit ćemo Dresden, jedan od najljepših njemačkih gradova, glavni grad pokrajine Saske. Dresden zovu i “Firencom na Elbi”, jedan je od najuspjelije obnovljenih gradova Njemačke nakon što je u 2. svj. ratu gotovo sravnjen sa zemljom, i velika je riznica umjetničkog blaga. Razgled povijesne jezgre pješice: Zwinger – katedrala – dvorac – obala Elbe – crkva Frauenkirche – Bruhlska terasa – zid saskih vojvoda – Semper opera. Povratak prema Hrvatskoj kroz Češku i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Putovanje Berlin Dresden Prag 2018
CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 1.690 kn / 1.790 kn
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI
KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za jednokrevetnu sobu: 790
Doplata za cjelodnevni izlet autobusom u Tropical Islands (s uključenom ulaznicom „Pure
Tropics“, min. 25 osoba): odrasli 340 kn, djeca 290 kn
SOBA S POMOĆNIM KREVETOM NA UPIT!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, pratitelja, smještaj u hotelima 3* na osnovi 3 noćenja s buffet doručkom u Berlinu u hotelu Vienna House Easy 3* i 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 3* u Pragu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV, sve razglede prema programu, izlet u Potsdam, boravišnu pristojbu u Berlinu te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, troškove javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

NAPOMENA za Putovanje Berlin Dresden Prag 2018: Minimum potreban za realizaciju izleta „Tropical Islands“ 25 je plaćenih putnika. Rezervacija je moguća samo prilikom uplate aranžmana, na licu mjesta neće biti moguće.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 45

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje
Šifra: AT54ST

Putovanje Berlin Dresden Prag 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post