Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom

Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom

POSEBNA PONUDA ZA CRNI PETAK

Broj dana: 3
Tip putovanja: Putovanje avionom
polasci: 09.02.2018

Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom
1. dan – ZAGREB – BERLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija najkasnije 120 minuta prije leta. Let zrakoplovom TDR 228 u 8.00 sati za Berlin. Po dolasku u Berlin, u 9.45 sati, panoramski transfer do hotela i predaja prtljage na recepciji. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom. Razgled počinjemo s Reichstagom, nekad sjedište parlamenta do podmetnutog požara nacionalsocijalista 1933 godine ponovno je to postalo 1990 nakon ujedinjenja Njemačke. Nastavljamo do Brandenburških vrata, jednog od najpoznatijih simbola njemačke. pa preko Parisier platza, avenije Unter den Linden i Gendarmenmarkta do otoka muzeja i katedrale. Put nas dalje vodi do Alexanderplatza. Trg koji je prije II sv. rata određivao ritam grada, zadnjih desetak godina povratio je stari ugođaj. Na trgu se nalazi i čuveni Fernsehnturm, najviša građevina u Njemačkoj U okolici je smještena i četvrt Nikolaiviertel jedna od najstarijih u gradu, detaljno obnovljena krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća. Poslijepodne prijava u hotel. Večer slobodna za vlastite programe. Predlažemo večeru u hotelu (doplata) ili individualni odlazak do Hackescher četvrti, pune restorana i barova. Noćenje u hotelu.

2. dan – BERLIN
Nakon doručka predlažemo organizirani poludnevni izlet do obližnjeg Potsdama (doplata – trajanje oko 6 sati). Jedno od središta europskog prosvjetiteljstva može se podičiti parkom Sanssouci, kompleksom palača s prostranim perivojem pod zaštitom UNESCO-a. Za putnike koji ostaju u Berlinu predlažemo obilazak čuvene robne kuće KaDeWe, jedne od najvećih u svijetu i odlazak do dvorca Charlottenburg, najvećoj palači i jedinoj gradskoj carskoj rezidenciji. Osim navedenog svakako ističemo i mogućnost individualnog posjeta atrakciji Tropical Islands. Smještena u jednoj od najvećih svjetskih građevina bez potpornih stupova (inicijalno zamišljena kao dom zračnih brodova), na samo 60 km jugoistočno od Berlina, lako dostupna željeznicom, pruža pravi tropski ugođaj uz more, pješčane plaže i palme. Preporučamo cjelodnevni boravak i opuštanje u wellness centru! Večer slobodna za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo večeru u hotelu (doplata). Noćenje u hotelu.

3. dan – BERLIN
Nakon doručka odjava iz hotela. Prtljagu ostavljate na recepciji do transfera. Obići ćemo Checkpoint Charlie, najpoznatiji simbol podijeljenosti Njemačke nakon II sv. rata. Nastavljamo uz sjedište zloglasnog SS-a do Potsdamer Platza, trećeg i najmodernijeg centra Berlina do Tiergarten-a (sjećate se djece s kolodvora ZOO?) i Kaiser-Wilhelm Gedachtniskirche, vječnim podsjetnikom savezničkog bombardiranja. Prolazimo i avenijom Kurfürstendamm, centrom nekadašnjeg zapadnog Berlina. Mogućnost organiziranog ručka u pivnici (doplata). Povratak do hotela na transfer do zračne luke. Let zrakoplovom TDR231 u 16.00 sati za Zagreb. Dolazak u Zagreb se očekuje u 17.45 sati.

Cijena za Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom:
09.02.2018 – 11.02.2018 ~ 1.490 kn 1.290 kn po osobi
+ zrakoplovne pristojbe 990 kn
*Navedene cijene su za gotovinsko plačanje

Cijena uključuje
prijevoz zrakoplovom prema programu
– 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4*
– razglede prema programu
– pratitelja na putovanju
– jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje
– doplatu za jednokrevetnu sobu 600 kn
– doplatu za 2 večere u hotelu 450 kn
– doplata ručak u pivnici 200 kn
– doplata za izlet u Potsdam 150 kn
– ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta)
– karte za gradski prijevoz (plaćanje na licu mjesta)
– putno osiguranje (preporučujemo).

Obavezne doplate po osobi
– doplata za zrakoplovne pristojbe 990 kn (podložne promjenama).

Korisne informacije
Informativne cijene ulaznica: dvorac Charlotenburg 12 Eur, dvorac Sanssouci 12 Eur, karta za metro 2,70 Eur.

Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom
Osnovne informacije
web stranica – informacije o Berlinuinformacije o Njemačkoj

Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom
Važne napomene
Vremena letova na posebnim, charter, letovima podložna su promjeni i neposredno prije samog putovanja. Razgledi će biti prilagođeni.

Putnici su dužni platiti boravišnu pristojbu od 1,5 Eur po noći i osobi u dvokrevetnoj sobi i 2,8 Eur po noći i osobi u jednokrevetnoj sobi.
Najmanji broj putnika
Najmanji broj putnika: 15

Ostala Europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: KO94ZG

Putovanje Berlin iz Zagreba 2018 avionom

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post