Putovanje Boka Kotorska iz Splita 2018

Putovanje Boka Kotorska iz Splita 2018

16.03.2018. petak
Polazak u 7,30 sati ispred Kule na Rivi. Vožnja autocestom do Neretve i dalje prema Crnoj Gori uz kraća usputna stajanja. Carinske formalnosti te nastavak vožnje uz Boka-kotorski zaljev do Perasta. Ukrcaj na brod i odlazak na otočić GOSPE OD ŠKRPJELA. Razgled svetišta i muzeja u sklopu samostana. Nastavak vožnje prema Budvi. Smještaj u hotel. Večernja šetnja gradom. Noćenje.

17.03.2018. subota
Doručak. Odlazak na MONTENEGRO TOUR: U pratnji lokalnog vodiča vožnja prema NJEGUŠIMA uskom zavojitom cestom s koje se pruža izvanredan pogled na KOTOR-RISANSKI ZALJEV. U Njegušima stanka za degustaciju njeguškog pršuta i sira. Nastavak putovanja prema Cetinju. Po dolasku razgled DVORCA KRALJA NIKOLE. Kraće slobodno vrijeme za coffee break. Nastavak vožnje do SVETOG STEFANA i slobodno vrijeme za šetnju Kraljičinom plažom… Povratak u Budvu. Noćenje.

18.03.2018. nedjelja
Doručak. Polazak prema KOTORU i razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Po završenom razgledu polazak Hrvatskoj. Uz kraća usputna stajanja dolazak na početnu stanicu u večernje sate.

CIJENA ARANŽMANA: 690,00 kuna

Program uključuje: prijevoz autobusom turističke klase, smještaj u hotelu 3* u Budvi na bazi dva noćenja/doručak, lokalnog vodiča za razgled Kotora, city tax u Kotoru, troškove autoceste, parkinga i trajekta, putno zdrav. osiguranje, osig. od posljedica nesr. slučaja, jamčevinu za turistički paket aranžman te vodstvo i organizaciju putovanja. Program je napravljen na bazi 40 putnika u autobusu. U slučaju manjeg broja putnika cijena se uvećava za 60,00 kuna. Nadoplata za 1/1 sobu 220,00 kuna.

Program ne uključuje: brod za Gospu od Škrpjela i ulaznica za muzej 8,00 €, cjelodnevni izlet MONTENEGRO TOUR sa uključenom degustacijom i ulaznicom 25,00 €.
Preporuka: polica osiguranja od rizika otkaza putovanja: 50,00 kuna

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: PP42ZG

Putovanje Boka Kotorska iz Splita 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post