Putovanje Bordeaux 2018 iz Zagreba

Putovanje Bordeaux 2018 iz Zagreba

Putovanje Bordeaux 2018 iz Zagreba

GRAD LJEPOTE ŽIVLJENJA
4 dana posebnim zrakoplovom iz Zagreba
Datum putovanja: 5.-8.10.2018.

VRIJEDNOST VIŠE:
UKLJUČEN RAZGLED S LOKALNIM VODIČEM, ULAZNICA U CITE DU VIN I DEGUSTACIJE VINA I OŠTRIGA!

Putovanje Bordeaux 2018 iz Zagreba
1. dan: ZAGREB – BORDEAUX
Sastanak putnika u zračnoj luci u Zagrebu dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let posebnim zrakoplovom iz Zagreba za Bordeaux u jutarnjim satima. Po slijetanju smještaj u hotel odnosno odlazak u razgled svjetske prijestolnice vina – što Bordeaux jest. Bordeaux je posljednjih godina oživio iz zimskog sna u kojem se nalazio (zvali su ga „Uspavana ljepotica“) i doživio da ga se proglašava najelegantnijim i najotmjenijim francuskim gradom. Pola grada se nalazi na popisu UNESCO-a što ga čini najvećim zaštićenim urbanim područjem. Razgled središta grada s lokalnim vodičem i voditeljem putovanja: Place de la Comedie, esplanada Quinconces – Quartier des Chartrons – gotička katedrala St-Andre iz 13.-15. stoljeća, pod zaštitom UNESCO-a – Musee d'Aquitaine – kazalište – Burza. Razgled ćemo završiti u nedavno otvorenom fantastičnom arhitektonskm zdanju, La Cite du Vin, francuskom vinskom tematskom parku kako ga zovu. (ulaznica uključena). Prekrasna građevina sagrađena da posjeća na čašu vina skriva u sebi brojne sadržaje vezane za obilježje regije – vinograde i vrhunsko vino. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Noćenje.

2. dan: BORDEAUX: cjelodnevni izlet MEDOC – LEGE CAP-FERRET – ARCACHON
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u okolicu Bordeauxa. Putovanje nas prvo vodi u vinsku regiju Medoc, gdje se nalaze neki od najpoznatijih vinograda u Francuskoj, svjetski poznati, a slavno se crno vino proizvodi na više od 130 mjesta. Po dolasku u regiju u jednoj od lokalnih vinarija odlazak na degustaciju vina (uključeno u cijenu). U nastavku dana odvest ćemo se do zaljeva Arcachon gdje se nalazi istoimeni gradić u kojem se nalazi najveća dina u Europi, Dune du Pilat iz razdoblja belle epoque: dužinom od 3 km, širinom od 500 m i visinom do 120 m podsjeća na pustinju manjih razmjera! Posjetit ćemo i ribarsko selo Lege Cap Ferret kako bismo degustirali tamošnje, svjetski poznate kamenice (uključeno u cijenu). Povratak u Bordeaux u poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje.

3. dan: BORDEAUX: fakultativni izlet BIARRITZ I ST. JEAN DE LUZ
Doručak. Danas preporučujemo izlet u St. Jean de Luz i Biarritz, gradiće smještene na Atlantskoj obali (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Biarritz, ekskluzivno i najljepše ljetovalište francuske atlantske obale, simbol je bogatstva s početka XX. stoljeća. Nekoć grad baskijskih kitolovaca, zimski su gosti u 19. st. promijenili i učinili vrlo popularnim. Po dolasku šetnja središtem grada i slobodno vrijeme za ručak. U poslijepodnevnim satima čeka nas još jedan prekrasan baskijski gradić, St. Jean de Luz. Ovaj gradić, sa šarmantnom povijesnom jezgrom i najljepšom baskijskom crkvom posvećenom Sv. Ivanu Krstitelju, upriličio je vjenčanje Kralja Sunca Louisa XIV. sa španjolskom infantkinjom Marijom-Terezom. U sretnome stapanju stilova koji odaju joie de vivre, toliko svojstven južnoj Franuskoj, sagrađeni su brojni ljetnikovci i vile. Povratak u Bordeaux u poslijedponevnim satima, slobodna večer. Noćenje.

4. dan: BORDEAUX – SAINT EMILION – ZAGREB
Doručak. Slobodno jutro za osobne programe i aktivnosti. Poslijepodne ćemo se uputiti u posjet prekrasnom Saint-Emilionu, gradiću smještenom usred vinograda koji pripadaju pokrajini Saint Emilion i mjestu gdje se proizvode vrhunska vina. Njegov se postanak veže uz samostan u gradiću, a posebno je zanimljiva crkva u stijeni, okrenuta prema glavnom trgu. Iznad grada nalazi se Donjon, gdje zasjeda vinsko bratstvo „Jurade“ i ocjenjuje mlada vina. U Saint Emilionu ćemo i mi otići na degustaciju vina (doplata prilikom rezervaciju aranžmana). Transfer u zračunu luku nakon posjeta i degustacije. Let posebnim zrakoplovom u kasnim poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:
Hotel 3*: FM 3.690 kn / 3.990 kn
Hotel 4*: FM 4.290 kn / 4.590 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA!
OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!
Doplata za jednokrevetnu sobu:
Hotel 3*: 1.090 kn
Hotel 4*: 1.640 kn
Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 890 kn
Doplata za opcionalni izlet Biarritz i Saint Jean de Luz: 490 kn

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Bordeaux – Zagreb, uslugu voditelja putovanja, smještaj u odabranom hotelu 3* ili 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom, autobusni prijevoz prema programu, izlete prema programu, razgled Bordeauxa prvi dan s lokalnim vodičem, ulaznicu u Cite du Vin, degustacije vina i oštriga prema programu, boravišnu pristojbu i troškove organizacije i prodaje

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

Napomene:
Izleti se uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana, na licu mjesta neće biti moguće. Minimum prijavljenih za realizaciju izleta Biarritz i St. Jean de Luz je 30 putnika. Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 100

Ostala putovanja Europska
Šifra: AT3ZG

Putovanje Bordeaux 2018 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post