Putovanje Caravaggio i Bernini: izložba u Beču

Razgledajte centar Beča u pratnji lokalnog turističkog vodiča
banner Adiona111aa

Putovanje Caravaggio i Bernini: izložba u Beču

Putovanje Caravaggio i Bernini: izložba u Beču

POLAZAK: 26.10, 16.11.
Razgledajte centar Beča u pratnji lokalnog turističkog vodiča, posjetite najočekivaniju izložbu u ovoj godini na kojoj možete vidjeti djela najpoznatiji baroknih umjetnika, počastite se omiljenom Sacher tortom!

Program:

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu u 04.45h (peroni 502 – 506). Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem, polazak prema Austriji u 05.00 sati. Slijedi ugodna vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje prema potrebi grupe. Po dolasku u Beč, slijedi vožnja po ulici RINGSTRASSE ili bečki prsten, ulica koja okružuje unutarnji dio grada i čuva velebne i značajne građevine. Tako ćemo proći pored MUZEJA I AKADEMIJE PRIMJENJENIH UMJETNOSTI, VELIKOG GRADSKOG PARKA, PALAČE WÜRTTEMBERG (u kojoj se danas nalazi HOTEL IMPERIAL), ZGRADE OPERE, AKADEMIJE I MUZEJA LIKOVNIH UMJETNOSTI, PRIRODOSLOVNOG MUZEJA, DVORCA HOFFBURG, TRGA MARIJE TEREZIJE, PARKOVA BURGGARTEN, VOLKSGARTEN i RATHAUSPARK, PARLAMENTA, BURGTHEATRA, ZGRADE SVEUČILIŠTA i neo-gotičke crkve VOTIVKIRCHE. Nakon panoramskog upoznavanja grada, očekuje nas razgled grada pješice. Odlazak prema Muzeju povijesne umjetnosti, u kojem se održava izložba ”CARAVAGGIO I BERNINI”. Caravaggio je poznati i cijenjeni talijanski umjetnik, začetnik baroknog slikarstva, koji je tek u 20.stoljeću prepoznat kao jedan od ključnih inovatora cjelokupne povijesti slikarstva. Slobodno vrijeme za posjet izložbi ili individualne programe (kupnja suvenira, posjet dvorcu Schonbrun – odlazak javnim gradskim prijevozom, uživanje u bečkim slasticama, kupnja u glavnoj trgovačkoj ulici MARIAHILFERSTRASSE). Okupljanje grupe u 18.00 sat i polazak za Zagreb. Slijedi ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja po potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Cijene

Cijena: 275,00 kn
First minute: 269,00
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena putovanja uključuje:

prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, lokalnog turističkog vodiča u Beču, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

Cijena putovanja ne uključuje:

Ulaznicu za izložbu (obavezna prijava i doplata u agenciji), ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje

INFORMATIVNE CIJENE:

– Imperial tour (dvorac Schonbrunn): 14,2 € / odrasli; 10,5 € / djeca
– Ulaznica izložbu Caravaggio i Bernini (za grupe veće od 10 prijavljenih za posjet izložbi): 130,00 kn / osoba/odrasli. Djeca i mladi do 19 godina ne plaćaju ulaznicu!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:
40 (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, Agencija zadržava pravo otkaza putovanja)

Dodatne informacije:

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
– Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Opće uvjete odgovornog organizatora putovanja pogledajte klikom na ovaj link

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Caravaggio i Bernini: izložba u Beču

Šifra: ST43ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti