Putovanje Crna Gora Split autobusom

Putovanje Crna Gora Split autobusom

GARANTIRANO!
Trajanje: 27 – 29.10.
Lokacija: Budva, Montenegro
Cijena: od 1.090,00 kn
KOTOR – GOSPA OD ŠKRPJELA – BUDVA – NP SKADARSKO JEZERO – NP LOVĆEN – CETINJE
PLANIRANO VRIJEME REALIZACIJE: 27 – 29.10.2017.

Putovanje Crna Gora Split autobusom
1. dan: SPLIT /SOLIN – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – KOTOR – BUDVA
Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i polazak u ranijim jutarnjim satima. Vožnja autoputem do Ploča te dalje magistralom prema Cavtatu i Crnoj Gori uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Vožnja bokokotorskim zaljevom do PERASTA. Ukrcaj na brod i plovidba do GOSPE OD ŠKRPJELA – otočića usred zaljeva na kojem se nalazi crkva posvećena Majci Božjoj, koja je stoljećima zaštitnica pomoraca i ribara. U crkvi se nalazi preko 2000 zavjetnih pločica i darova što su ih pomorci ostavljali prije odlaska na more. Uz crkvicu je uređen i muzej s vrijednim eksponatima iz prošlosti crkve i Perasta. Nakon obilaska povratak brodom u Perast i nastavak „zaljevom hrvatskih svetaca“ do KOTORA. Razgled grada uz stručnog vodiča i šetnja starogradskom jezgrom, zaštićenim spomenikom UNESCO-a koji je sačuvao do danas svoj srednjovjekovni izgled s bedemima, gradskim vratima, plemićkim palačama i crkvama. Nakon razgleda slobodno vrijeme u gradu i nastavak do Budve. Smještaj u hotel 3* u Budvi. Noćenje.

2. dan: NP SKADARSKO JEZERO – SVETI STEFAN – BUDVA
Nakon doručka vožnja prema SKADARSKOM JEZERU. Jedan od pet nacionalnih parkova u Crnoj Gori, proglašen 1983.g. Vrlo je važno stanište ptica, gdje je dosada zabilježena 281 vrsta. Ima bogatu povijest i kulturu o čemu svjedoče brojni arheološki lokaliteti, srednjovjekovni manastiri i crkve, utvrđenja i narodna arhitektura (ribarska sela, stari mostovi, mlinovi i bunari). OBILAZAK NP TURISTIČKIM BRODOM; dolazak u VIRPAZAR, ukrcaj na brod i vožnja u trajanju od cca 2 sata: GRMOŽUR (ostaci zatvora), tipično ribarsko naselje SEOCA, RADUŠ, MANASTIRSKA TAPIJA, MANASTIR SV. NIKOLE (najstariji manastir na Skadarskom jezeru). Na brodu ćemo kušati crnogorske priganice, sir, med, uz vodu i sok. Povratak u Virpazar, i kraća vožnja (7 km) do VRANJINE, do centra za posjetitelje gdje se može pogledati film o parku, razgledati etno sobu ili kupiti suvenire. Na povratku za Budvu zaustavljanje na vidikovcu s kojeg se pruža najljepši pogled na otok-hotel, SVETI STEFAN koji je postao mondeno ljetovalište i popularna destinacija hoolywoodskih zvijezda. Pauza za kavu i povratak u Budvu. Slobodno vrijeme za individualni program, odmor, šetnju do starog grada i sl. Noćenje.

3. dan: BUDVA – NP LOVĆEN – CETINJE – SPLIT
Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u NACIONALNI PARK LOVĆEN, na vrhu svete crnogorske planine koja se uzdiže strmo iznad Kotora i Budve. Posjet MAUZOLEJU P.P. NJEGOŠA, arhitektonskom i umjetničkom djelu Ivana Meštrovića. Do posljednjeg počivališta znamenitog crnogorskog pjesnika i vladara vodi 461 stepenica, a uspon će biti nagrađen nezaboravnim pogledom na cijeli okolni kraj do primorja (plaćanje ulaznice na licu mjesta). Zatim odlazak u CETINJE, nekadašnju kraljevsku prijestolnicu. Uz lokalnog vodiča prošetat ćemo se i upoznati s poviješću i kulturnim blagom nekadašnje kraljevske prijestolnice; ĆIPUR, MANASTIR CETINJE, NJEGOŠEVA BILJARDA, DVOR KRALJA NIKOLE, VLAŠKA CRKVA… Po obilasku slobodno vrijeme za individualni program. Preporučamo posjet DVORU KRALJA NIKOLE, muzeju i rezidenciji posljednjeg crnogorskog vladara Nikole I Petrovića Njegoša. U dogovoreno vrijeme spuštanje niz Lovćen i nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak na polazišno mjesto u kasnijim večernjim satima.

Putovanje Crna Gora Split autobusom
CIJENA ARANŽMANA NA OSNOVI MIN. 40 PUTNIKA:
1.090,00 kn za gotovinsko plačanje

Putovanje Crna Gora Split autobusom POPUSTI:
– djeca do 12 god 20% popusta

Putovanje Crna Gora Split autobusom CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
– prijevoz autobusom turističke kategorije na navedenim relacijama
– smještaj u hotelu 3* u Budvi na osnovi 2 noćenja s doručkom (dvokrevetne sobe, TWC, TV)
– brodsku vožnju i ulaznicu za Gospu od Škrpjela
– turističku taksu u Kotoru i Cetinju
– trajektnu kartu na relaciji Lepetane – Kamenari
– ulaznicu + vožnju brodom + grickalice i piće u NP Skadarsko jezero
– usluge lokalnog vodiča prilikom obilaska Kotora i Cetinja
– licenciranog pratitelja putovanja
– osiguranje od profesionalne odgovornosti i odgovornosti prema trećim osobama
– zakonom propisanu jamčevinu za turističke paket aranžmane
– organizaciju putovanja i PDV

Putovanje Crna Gora Split autobusom CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
– međunarodno putno osiguranje Coris (uključuje i osiguranje od rizika otkaza) – 50 kn
– nenavedne obroke, ulaznice i skretanja s rute putovanja

Putovanje Crna Gora Split autobusom NEOBAVEZNE NADOPLATE:
– jednokrevetna soba 250 kn

ORIJENTACIJSKE CIJENE ULAZNICA: katedrala u Kotoru (3€), Pomorski muzej u Kotoru (2€), dvor kralja Nikole u Cetinju (6€), Njegošev mauzolej na Lovćenu (3€), reljefna karta Crne Gore na Lovćenu (1€). Cijene se odnose za grupe odraslih (min 10 osoba).

PRIJAVE: pismeno mailom ili direktno u agenciji, do popunjenja kapaciteta. Prijava je valjana nakon uplate rezervacije od 300 kn. Broj mjesta je ograničen.

PUTNE ISPRAVE: Za prelazak granice dovoljna je valjana osobna iskaznica (izdana nakon 2003. godine) ili putovnica. Za sve detalje oko putovanja za maloljetnike – djecu, molimo obratiti se Agenciji. Više info na http://www.mvep.hr.

Agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika. Cijena ovog aranžmana kalkulirana je na min 40 plaćenih mjesta.

Ostala putovanja Europska
Šifra: PT3ST

Putovanje Crna Gora Split autobusom

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post