Putovanje Cuba iz Splita 2018 avionom

Putovanje Cuba iz Splita 2018 avionom

Putovanje Cuba iz Splita 2018 avionom

Kuba
26. stu 2018. – 4. pro 2018. 9 dana/8 noći
Zemlja revolucije, cigara, ruma i salse…sve je to Kuba.

Dan 1 Zračna luka Jose Marti ponedjeljak, 26. studenoga 2018.
Sastanak sa grupom u 02,30 sati na dogovorenom mjestu. Organizirani prijevoz do zračne luke u Zagrebu. Prijava na let Air Franca u 9,00 sati za Havanu sa presjedanjem u nekoj od europskih zračnih luka. Dolazak u zračnu luku Jose Marti u 18:00 sati po lokalnom vremenu. Ukrcaj u autobus i vožnja do Havane. Smještaj u hotel. Večera.

Dan 2 Havana utorak, 27. studenoga 2018.
Doručak. Odlazak u razgled glavnog grada Kube autobusom i pješice. Havana je glavni grad, najveća luka i vodeći trgovački centar Kube. Stara Havana koja sadrži jezgru izvornog grada Havane, najbogatija je zbirka arhitekture Latinske Amerike te se nalazi pod zaštitom UNESCO-a od 1982. Obilazak glavnih trgova i ulica stare i moderne Havane: Katedrala, Trg Revolucije, šetnja do rezidencijalnog dijela Havane Miramarea. Organizirani posjet Muzeju ruma. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel. Večera. Po želji grupe odlazak na Tropicana Show, najstariji i najpoznatiji kabaret show na Kubi. Noćenje.

Dan 3 Vinales srijeda, 28. studenoga 2018.
Doručak. Odlazak autobusom na jednodnevni izlet u dolinu Viñales, najzapadniju kubansku regiju. Dolina je poznata po tradicionalnom uzgoju najkvalitetnijeg duhana na svijetu. Centar industrije duhana je istoimeni glavni grad pokrajine Pinar del Rio. Panoramski obilazak grada i posjet tvornici duhana. Vožnja brodićima kroz špilju Cuevas del Indio. Po iskrcaju šetnja do prapovijesnog murala naslikanog na stijeni. Organizirani ručak u lokalnom restoranu. Povratak u Havanu. Večera u hotelu. Noćenje.

Dan 4 Cienfuegos četvrtak, 29. studenoga 2018.
Doručak. Odjava iz hotela. Ukrcaj u autobus i vožnja prema Cienfuegosu. Po dolasku razgled grada koji se smjestio na obali Karipskog mora te nosi naziv „biser juga“. Osnovali su ga francuski doseljenici i ubrzo je postao važno trgovačko središte poznato po trgovini šećernom trskom, duhanom i kavom. Šetnja povijesnim dijelom grada: središnji trg Plaza de Armas, Parque José Martí, Guvernerova palača, Arco de Triunfo, Katedrala, Castillo de Nuestra Señora de los Ángeles de Jagua – utvrda iz 1745. podignuta za obranu od karipskih gusara. Slobodno vrijeme za osobne programe. Nastavak vožnje prema Trinidadu. Po dolasku razgled grada kojeg je osnovao španjolski konkvistador Diego Velazquez de Cuéllar 1591.god. Šetnja živopisnim uličicama grada kojim dominira neoklasicistička i barokna arhitektura. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

Dan 5 Santa Clara petak, 30. studenoga 2018.
Doručak. Odjava iz hotela. Ukrcaj u autobus i odlazak u posjet farmi krokodila gdje se nalazi najveće uzgajalište autohtone kubanske vrste gmazova koji ovdje žive u svom prirodnom staništu. Nakon razgleda posjet rekonstruiranom selu Taino indijanaca do kojeg dolazimo brodićima a koje se nalazi usred jezera Laguna del Tesoro. Nastavak vožnje autobusom do Santa Clare. Odlazak u panoramski razgled grada u kojem se odigrala posljednja bitka gerilskog rata pod vodstvom Che Guevare. Posjet Muzeju i mauzoleju Che Guevare. Šetnja gradskim centrom do Trga revolucije gdje se nalazi spomenik Che Guevare. Slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak autobusom za Varadero. Smještaj u hotel na bazi all inclusive usluge. Večera. Noćenje.

Dan 6 Varadero subota, 1. prosinca 2018.
Doručak. Odlazak u razgled Varadera koji je još u 16.st. bio poznat kao centar elitnog turizma. Šetnja do zelene oaze Parque Josone u kojem se nalaze prekrasno uređeni vrtovi koji datiraju još iz 1940.god. i obližnjeg trga na kojem ćete pronaći prepune štandove suvenira. Slobodno vrijeme za osobne programe. Ručak u hotelu. Slobodno poslijepodne za kupanje u kristalno čistom moru i odmaranje na bijeloj pješčanoj plaži koja se smatra jednom od najljepših plaža na svijetu. Večera. Noćenje.

Dan 7 Cayo Blanco nedjelja, 2. prosinca 2018.
Doručak. Odlazak na jednodnevni izlet katamaranom na prekrasan pješčani otok Cayo Blanco i plivanje sa dupinima. Organizirani ručak. Slobodno vrijeme za kupanje i odmaranje do povratka u hotel. Večera. Noćenje.

Dan 8 Cayo Blanco ponedjeljak, 3. prosinca 2018.
Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje u kristalno čistom moru do polaska na aerodrom. Ručak. Odjava iz hotela. Transfer do aerodroma u Havani i prijava na let za Zagreb. Polet zrakoplova u 20,20 sati po lokalnom vremenu sa presjedanjem u nekoj od europskih zračnih luka.

Dan 9 Zračna luka Zagreb utorak, 4. prosinca 2018.
Slijetanje u zračnu luku u Zagrebu u 16,55 sati po hrvatskom vremenu. Organizirani prijevoz do Splita. Dolazak na početnu stanicu u večernje sate.

Cijena aranžmana
18.900,00 kn ≈ 2.520 eura
Cijena ne uključuje troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Uplate i nadoplate
Uplata kod prijave: 3.500,00 kn (promjenjiva stavka – ovisna o cijeni avio karte)
kalkulacija rađena na bazi min. 15 putnika
nadoplata za 1/1 sobu: 230 eura

Program uključuje
prijevoz na relaciji Split – zračna luka Zagreb – Split
prijevoz avionom na relaciji Zagreb – Havana – Zagreb sa presjedanjem u nekoj od europskih zračnih luka sa uključenim zrakoplovnim pristojbama i obrocima na letu
prtljagu koja se predaje do maksimalne težine 23 kg i jedan komad ručne prtljage do 12 kg
smještaj u hotelima u Havani i Trinidadu (4*) na bazi polupansiona, smještaj u hotelu „all inclussive“ u Varaderu (4*)
prijevoz turističkim autobusom prema navedenom u programu na Kubi
izlet sa uključenim ručkom u Viñales, izlet na Cayo Blanco sa uključenim ručkom i plivanjem sa dupinima
ulaznice za farmu krokodila i indijansko selo, ulaznice za planom razgleda predviđene muzeje i objekte
usluge lokalnog vodiča na Kubi za vrijeme cijelog putovanja
putno zdrav.osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
jamčevinu za turistički paket aranžman, zakonom propisan PDV
voditelja putovanja, te organizaciju putovanja.

Preporuka
uplata police osiguranja od rizika otkaza putovanja

Napomena
Obavezne doplate: troškovi vize i posredovanje u izradi iznose 450,00 kn, troškovi izlazne takse koja se plaća u kubanskim pesosima na licu mjestu na dan odlaska sa Kube u protuvrijednosti 25 eura, napojnice za osoblje na Kubi u protuvrijednosti 30 eura.

OBAVEZNA PUTOVNICA (mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska na Kubu)

Ostala Daleka putovanja pogledajte ovdje
Šifra: PP55ZG

Putovanje Cuba iz Splita 2018 avionom

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post