Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

5 DANA /4 NOĆENJA
GRUPNI POLASCI
20.-24.11.2018.
29.12.-2.1.2019.

Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

1. dan: ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:05 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:35 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja i mogućnost odlaska na večeru. Noćenje.

2. dan: DOHA

Doručak. Odlazak u razgled ovog brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje tradicionalnim dijelom Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i umjetničke galerije. Odlazak u arhitektonsko remek djelo, muzej islamske umjetnosti gdje je izložena najveća kolekcija primjeraka islamske kulture s tri kontinenta u razdoblju od 7.-19.st. Zatim slijedi panoramska vožnja prema novom dijelu grada – otoku The Pearl, marini i rezidencijalnim tornjevima Porto Arabia te po putu stajanje na foto stop s pogledom na Dohu. Posjet kulturološkom selu Katara i zapadnom zaljevu odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Towera i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet (uz doplatu) u pustinju prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). Povratak u hotel, noćenje.

4. dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak organiziranim transferom na shopping turu (uz doplatu) u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan: DOHA – ZAGREB

Tijekom noći odjava iz hotela i organizirani transfer u zračnu luku. Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 01:50 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:00 sati.

Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

20.11. 8.380 kn
29.12. 8.980 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 1.390 kn
Zrakoplovne pristojbe (1.990 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15
FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 4* u Dohi na osnovi 4 noćenja s doručkom, standardna dvokrevetna soba, povratni transfer zračna luka – hotel, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, poludnevni razgled Dohe, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

fakultativne izlete, uslugu napojnice (preporuka 20 usd – plaćanje na licu mjesta), putno osiguranje.

FAKULTATIVNI IZLETI (cijene po osobi):

Cjelodnevni izlet u pustinju 750 kn
Poludnevni odlazak u shopping 460 kn
VIZA: Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.

Napomene za Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba:

 Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
 Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
 Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
 Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Ostala putovanja za Novu Godinu pogledajte ovdje
Šifra: AT55ZG

Putovanje Doha za Novu Godinu 2019 iz Zagreba

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš telefon

Ukupan broj osoba (obavezno)

Odraslih
Djeca

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti