Putovanje Dubai 4 dana iz Dubrovnika 2018

Putovanje Dubai 4 dana iz Dubrovnika 2018

Putovanje Dubai 4 dana iz Dubrovnika 2018

Datum polaska 14.10.2018
Garantirani polazak!

1. dan DUBROVNIK – DUBAI
Sastanak putnika u Zračnoj Dubrovnik kod šaltera informacija u 13:00 sati. Prijava na direktni let zrakoplovne kompanije FlyDubai (FZ-720) Polijetanje zrakoplova za Dubai u 15:10 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 22:35 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

2. dan DUBAI
Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3. dan DUBAI
Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. Preporučamo odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem, WildWadi zabavni vodeni park ili odlazak na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na fakultativni pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slobodno vrijeme za ručak ili shopping. Povratak u Dubai. Noćenje.

5. dan DUBAI – DUBROVNIK
Rani doručak (lunch paket). Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke te prijava na direktni let za Dubrovnik (FZ-719). Polijetanje zrakoplova u 09:00 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Dubrovnik u 13:05 sati po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

datum polaska 14.10.
Redovna cijena 5.590

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
• povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi na direktnom letu Dubrovnik- Dubai – Dubrovnik kompanije FlyDubai
• pratitelja putovanja tijekom putovanja
• zrakoplovne pristojbe
• povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
• smještaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
• poludnevni razgled Dubaia
• organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje:
• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn
• obaveznu lokalnu pristojbu „turizam dirhem“ koja se naplaćuje po sobi po danu: hoteli 4*: AED 15 (cca 30 kn)
• napojnice za lokalne vodiče i vozače
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• putno osiguranje

Trokrevetne sobe: Na ovom je programu moguća rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– izlet u Abu Dhabi* 390 kn
– Pustinjski safari* 390 kn
– odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa 410 kn

*Izleti vođeni na engleskom jeziku. Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 20

Ujedinjeni Arapski Emirati su država na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva. Nalaze se na istoku Аrapskog poluotoka u Jugozapadnoj Aziji. Graniče na jugu i zapadu sa Saudijskom Arabijom, te na istoku s Omanom. Sastoje se od sedam emirata: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Qaiwain. Svi su smješteni na jugoistočnoj obali Zaljeva osim Fujairah koji izlazi na more na obali Omanskog zaljeva, na istočnoj obali poluotoka Musandam.

Viza: Nije potrebna za građane Hrvatske.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

NE ZABORAVITE! Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Trajanje putovanja: 5 dana / 4 noći

Minimalan broj putnika: 21

Krajnji rok za prijavu: 14 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta

Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 21. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Dubai 4 dana iz Dubrovnika 2018

Šifra: BR86DU

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post