Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

6 dana avionom
01.01.2019.-06.01.2019.

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

01.01.2019. ZAGREB– DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 12:00 sati. Prijava na direktni let zrakoplovne kompanije FlyDubai (FZ1794). Polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:30 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:00 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

02.01.2019. DUBAI

Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli, a jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Predlažemo fakultativni odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Poslijepodne slobodno za vlastite programe. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru (uz doplatu, transfer uključen). Noćenj

03.01.2019. DUBAI

Nakon doručka slobodno za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo fakultativni odlazak na poludnevni razgled kompleksa i najvećeg okvira za sliku na svijetu – Dubai Framea koji je postao jedna od najpopularnijih novih atrakcija te sa svojom zlatnom bojom i 150 m visine uistinu uljepšava vizuru grada (uz doplatu). Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Noćenje.

04.01.2019. DUBAI

Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. Moguć fakultativni poludnevni odlazak do Miracle Gardena, jedinstvenog kompleksa cvjetnih skulptura sa više od 45 milijuna cvjetova usred pustinje, kuće leptira i mnoštva zabavnog rekreacijskog sadržaja (uz doplatu). U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

05.01.2019. DUBAI – (ABU DHABI) – DUBAI

Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Povratak u Dubai. Noćenje.

06.01.2019. DUBAI –ZAGREB

Rani doručak ili lunch paket. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke te prijava na direktni let za Zagreb zrakoplovne kompanije FlyDubai (FZ1793). Polijetanje zrakoplova u 10:00 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Zagreb u 13:15 sati po lokalnom vremenu.

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba
Cijena aranžmana po osobi u HRK:

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 8.290 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 8.790 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

• povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi na direktnom letu Zagreb-Dubai-Zagreb kompanije FlyDubai
•pratitelja putovanja tijekom putovanja
• zrakoplovne pristojbe
• povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
• smještaj u hotelu 4* na bazi 5 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
• poludnevni razgled Dubaia
• organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje:

• doplatu za jednokrevetnu sobu: 1.990 kn
•obaveznu lokalnu pristojbu „turizam dirhem“ koja se naplaćuje po sobi po danu: hoteli 4*: AED 15 (cca 30 kn)
•napojnice za lokalne vodiče i vozače
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• putno osiguranje
Trokrevetne sobe: Na ovom je programu moguća rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem na upit.

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

FAKULTATIVNI IZLETI:

– izlet u Abu Dhabi* 390 kn
– Pustinjski safari* 450 kn
– Dhowcruise (večera i transferi uključeni) 410 kn
– odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa (dnevna ulaznica za 124.kat) 410 kn
– poludnevni razgled kompleksa Dubai Frame 390 kn
– poludnevni razgled Miracle Garden 390 kn
*Izleti vođeni na engleskom jeziku. Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.
*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 15

Ujedinjeni Arapski Emirati

su država na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva. Nalaze se na istoku Аrapskog poluotoka u Jugozapadnoj Aziji. Graniče na jugu i zapadu sa Saudijskom Arabijom, te na istoku s Omanom. Sastoje se od sedam emirata: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Qaiwain. Svi su smješteni na jugoistočnoj obali Zaljeva osim Fujairah koji izlazi na more na obali Omanskog zaljeva, na istočnoj obali poluotoka Musandam.

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

Viza:

Nije potrebna za građane Hrvatske.
Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr
NE ZABORAVITE! Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Organizatora te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

Napomena za Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba:

Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

Procedura je sljedeća:

Na web stranici www.mohap.gov.ae
– Kliknuti SERVICES
– Kliknuti E-SERVICES
– Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES
– Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE
– Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore)
– Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente – recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 24 sata nakon razamtranja od strane službenika Odjela za lijekove.

Traženi dokumenti:

1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
3. Sken putovnice.

Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države:
http://www.uae-embassy.org/sites/default/files/Guidelines%20for%20carrying%20medecines%20to%20UAE.pdf
Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.
Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.
Trajanje putovanja: 6 dana / 5 noći ;
Minimalan broj putnika: 25.

Krajnji rok za prijavu:

14 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta
Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 25. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja, te ima pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5% u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja.

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Dubai za Zimske praznike 2019 iz Zagreba

Šifra: BR86ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post