Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018

Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018

Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018

Bavarska je najveća njemačka pokrajina koja krije neobično zanimljivu i bogatu baštinu. Pored turističkih meka poput dvorca Neuschwanstein i velebnog Wurzburga, ovdje pronalazimo gradove i mjesta koja su nepravedno zanemarena. Stoga smo Vam odlučili pokazati Regensburg, Bamberg, Rotherdam o.d. Tauber, i Ulm. Tek kada doživite ovu kompletnu bavarsku turu vratit ćete se kući oduševljeni i prepuni fantastičnih uspomena. Visoka alpska cesta šlag je na ovoj slikovitoj turističkoj torti!

Trajanje: 5 dana
Prijevoz: Bus
Termin: 21.06.2018. – GARANTIRANI POLAZAK

Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018
1) četvrtak SPLIT …
Sastanak putnika za putovanje na autobusnoj stanici u Sukoišanskoj ulici u 19:30 sata. Upoznavanje s vodičem putovanja i ukrcaj prtljage u autobus. Polazak autocestom prema Njemačkoj. Ukrcaj putnika uz rutu putovanja moguć je na odmorištima ili na izlazima s autoceste A1 (Šibenik, Zadar), uz obvezan pravovremeni dogovor s agencijom. Noćna vožnja uz stanke za odmor.

2) petak REGENSBURG – BAMBERG (V, N) praznik u RH
Nakon stanke za doručak i osvježenje na jednom od odmorišta uz rutu putovanja obilazimo Regensburg. Grad stare tradicije (nekada rimski pogranični grad na Dunavu), te središte srednjovjekovne Njemačke i Svetog rimskog carstva. Obilazimo: Kornmarkt, Alte Kapelle, Dom St Peter, Porta Praetoria, Niedermunster, Steinerne Brucke, Altes rathaus, Haidplatz. Slobodno vrijeme za okrjepu u nekoj od kavana, šetnju i fotografiranje. Slijedi vožnja za čarobni Bamberg (oko dva sata). Grad je pod zaštitom UNESCO-a i u njemu pronalazimo građevine u širokom rasponu od romanike do baroka. Obilazimo: Katedralu (Dom) s klaustrom, Alte Hofhaltung, Neue Residenz, te Altes Rathaus. Odlazak prema hotelu. Smještaj u sobe, večera i noćenje #1.

3) subota WURZBURG – ROTHENBURG – ULM (D, V, N)
Doručak. Naše putovanje danas započinjemo u 8:30 odjavom iz hotela. Kraća vožnja za Wurzburg (oko 60 minuta). Prije obilaska stare gradske jezgre razgledat ćemo veličanstveni Residenz – Palaču Wurzburg (ulaznica uključena u cijenu). Jedna od najvećih baroknih palača u Njemačkoj, podigao ju je genijalni arhitekt Balthasar Neumann sredinom XVIII. stoljeća. Obilazimo unutrašnjost (ulaznica na licu mjesta). Šetamo do povjesnog središta uz obilazak: Dom (Katedrala Sv. Kilijana), Neumunster, Marienkapelle, Rathaus, Alte Mainbrucke, te po želji Festung Marienberg. Slobodno vrijeme za ručak. Kraća vožnja za Rothenburg ob der Tauber (oko 45 minuta). Romantični i bajkovit njemački gradić, kao da je zamrznut u vremenu, a okružen je srednjovjekovnim zidinama. Uličice, stare fasade, bajkoviti ugođaj čine ovo mjesto posebnim. Obilazimo: Gradsku vječnicu St. Jakob kirche, Burgtor i Burgarten. Slobodno vrijeme za šetnju. Vožnja (oko sat i pol) za Ulm. Obilazak središta grada sa slavnom i najvišom Katedralom u Europi. Stara slava još prati ovaj grad, nekoć glavno središte Lige gradova Švapske i rodni grad A. Einsteina. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

4) nedjelja NEUSCHWANSTEIN – HOHENSCHWANGAU – WIES (D, V, N)
Doručak. Naše putovanje danas započinjemo u 8:30 sati odjavom iz hotela. Kraća vožnja za Schwangau u blizini kojega je najljepši bavarski dvorac, Neuschwanstein (ulaznica uključena u cijenu). Šetnja kroz prekrasne alpske šume prema zdanju koje je kruna žive graditeljske aktivnosti ekscentričnog bavarskog kralja Ludviga II. Obilazimo unutrašnjost, a prati nas dojam kao da smo u bajci. Pogled na planine, obronke, livade i dva prekrasna jezera, Alpsee i Swansee, jednostavno ostavlja bez daha. Za one koji to žele moguće je (uz pravodobnu najavu) organizirati i posjet dvorcu Hohenschwangau. Nakon obilaska krećemo prema Salzburgu. Kraća stanka za obilazak remek-djela rokokoa, crkve u Wiesu. Smještaj u blizini grada i večera. Večernja šetnja i slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

5) ponedjeljak HOCHAPLENSTRASSE – SPLIT (D) praznik u RH
Doručak i odjava iz hotela. Naše putovanje danas započinjemo u 8:30 sati polaskom prema jugu (autocestom) prema drugoj najposjećenijoj znamenitosti Austrije – panoramska cesta HochAlpenStrasse (ulaznica uključena u cijenu). Uspinjemo se po serpentinama uživajući u pogledu na ledenjak Grossglockner i najviši vrh u Austriji visok 3800mnm. Na vrhu ceste postoji vidikovac s kavanom i ovdje radimo stanku za odmor, toaletne potrebe i uživanje u pogledu. Nastavljamo prema autocesti, i dalje prema Sloveniji i Hrvatskoj. Dolazak na polaznu postaju očekujemo kasno navečer. Putovanje u Bavarsku iz Splita završava.

Napomene za Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018:
(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika
(2) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska
(3) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD ili EUR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana Agencija zadržava pravo korekcije cijene
(4) raspored sjedenja u autobusu vrši se prema datumu uplate rezervacije
(5) datum objave paket aranžmana 15.01.2016.

Cijena Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018:
2.820,00 kn – (cijena s popustom) koja vrijedi za one koji uplatu vrše u cijelosti na žiro-račun agencije najkasnije 30 dana prije polaska
2.970,00 kn – (redovna cijena) za one koji najmanje 60% cijene uplaćuju prije polaska, a maksimalno 40% plaćaju s odgodom koristeći CC

Cijena putovanja Dvorci Bavarske uključuje:
Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, smještaj u hotelima 3* u dvokrevetnim sobama na bazi 3 polupansiona (D, V, N – hoteli nisu u središtima gradova već uz rutu putovanja), ulaznice za Residenz u Wurzburgu, Dvorac Neuschwanstein, Hochalpestrasse, pratitelja skupine tijekom putovanja, troškove organizacije putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena putovanja Dvorci Bavarske ne uključuje:
Skretanja s rute, usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 695,00 kn), osobne troškove, ulaznice za muzeje i druge znamenitosti koje nisu navedene pod „cijena uključuje“. Agencija nudi dopunsku policu putnog osiguranja (pokriće eventualnih bolničkih troškova do 15.000,00 €) i policu od rizika otkaza putovanja po cijeni od 150,00 kn po osobi (polica vrijedi za sve punoljetne osobe do 79,99 godina).

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: EX32ZG

Putovanje Dvorci Bavarske iz Splita 2018

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post