Putovanje Istanbul 2018 polazak Split

Putovanje Istanbul 2018 polazak Split

Putovanje Istanbul 2018 polazak Split

Istanbul, jedini grad na svijetu koji leži na dva kontinenta, a prostire se na više od 110 kilometara. Ova i drevna i suvremena metropola puna je kontrasta, od orijentalnih pazara punih boja, buke i mirisa do nepreglednih šoping centara u betonu i staklu. Nekada je ovo bio grad nad gradovima – Carigrad, a danas njegov nasljednik Istanbul nimalo ne zaostaje. Bujrum.

Trajanje: 4 dana
Prijevoz: avion
Termin: 28.04.2018.

AKCIJA:
Za sve koji izvrše uplatu rezervacije
od 15.01. do 19.01. 2018.
1.000,00 kn POPUSTA

Putovanje Istanbul 2018 polazak Split
1) subota SPLIT – ISTANBUL
Sastanak putnika za putovanje u Istanbul iz Splita u zračnoj luci Split 2 sata prije leta. Putnici se upoznaju s vodičem putovanja, i zatim obavljaju check-in (prijava na let, predaja putne torbe, preuzimanje ukrcajne karte). Let Split-Istanbul, granične formalnosti, preuzimanje prtljage i ukrcaj u autobuse. Slijedi vožnja do strogog središta grada koju ćemo iskoristiti za uvodnu priču o Istanbulu i Turskoj. Obilazak u pratnji vodiča: Hipodrom, Cisternu baziliku, slavnu Aja Sofiju – spomenike koji evociraju veliko bizantsko carstvo i vrijeme kada je Carigrad bio najpoznatiji i najljepši grad na svijetu. Kratki transfer do hotel i smještaj. Slobodna večer. Noćenje.

2) nedjelja ISTANBUL
Doručak. Naše putovanje u Istanbul iz Splita danas započinjemo u 8:30 sati okupljanjem na recepciji hotela. Šetamo prema džamiji Sulejmaniji s grobovima sultana Sulejmana veličanstvenog i Haseki Hurem, Sveučilištu, džamiji Bajazidiji, te nastavljamo preko Čemberlitaša (Konstantinov stup) do trga Sultanahmed. Obilazimo staru Sultansku palaču Topkapi, Palaču velikog vezira Ibrahima i Plavu džamiju. Popodne slobodno vrijeme za kupnju na Kapali čaršiji. Noćenje.

3) ponedjeljak ISTANBUL
Doručak. Slobodno jutro za šoping na Kapali čaršiji koja je nedaleko od hotela. Sredinom dana odlazimo (s recepcije hotela) podzemnom željeznicom do Trga Taksim. Šetamo niz Istiklal ulicu, uživamo u živosti grada, razgledavamo suvenirnice i umjetničke galerije, fotografiramo Toranj Galata i spuštamo se do Galata mosta. Na kraju završavamo na Misir čaršiji – egipatskoj tržnici začina koja otkriva orijentalno lice grada. Slobodno vrijeme i individualni povratak u hotel (15 min pješice). Noćenje.

4) utorak (praznik) ISTANBUL – SPLIT
Doručak. Naše putovanje u Istanbul iz Splita danas započinjemo u 8:00 sati okupljanjem na recepciji hotela. Odjava iz hotelskih soba i deponiranje prtljage na recepciji ili fakultativni izlet Bosporska čarolija: Transfer autobusom do Dolmabahce palače, nove sultanske palače iz druge polovine XIX. stoljeća u kojoj se razaznaje sjaj i raskoš Osmanlija. Nakon obilaska krstarenje najpoznatijim morskim tjesnacom na svijetu, Bosporom. Razgledavamo priobalne vile i palače, drevne male gradiće i ogromne mostove koji povezuju Europu i Aziju. Završavamo plovidbu na azijskoj strani i autobusom nastavljamo prema zračnoj luci. Putnici koji propuste ovaj izlet okupljaju se na kraju putovanja u Istanbul na recepciji: Preuzimaju prtljagu i odlaze autobusom za zračnu luku SAW u pratnji predstavnika agencije. Prijava na let, preuzimanje ukrcajne karte, sigurnosne i carinske kontrole. Let Istanbul-Split. Naše putovanje u Istanbul iz Splita završava.

Putovanje Istanbul 2018 polazak Split
Cijene:
1.990,00 kn – cijena s popustom
2.290,00 kn – redovna cijena programa
+ obvezne doplate zrakoplovnih pristojbi.

Dodatni popust 1.000,00 kn za osobu u Vašoj pratnji za sve koji uplate rezervaciju PON-PET (15.-19. 01. 2018.)

Cijena putovanja u Istanbul uključuje:
Izravni let zrakoplovom Split – Istanbul – Split uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer) do 18 kg, smještaj u hotelu 3/4* u dvokrevetnim sobama na bazi 3 noćenja s doručkom (kako je kategorizacija hotela u strogom središtu grada prilično nedosljedna organiziramo smještaj u one hotele koje su dosadašnji putnici najbolje ocijenili u završnim anketama), pratitelja skupine tijekom putovanja, lokalne vodiče za prva dva dana putovanja, prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena putovanja u Istanbul ne uključuje:
Obvezne pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u Istanbul iznose 850,00 kn, smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 750,00 kn), osobne troškove, troškove izrade vize za Republiku Tursku 180,00 kn (potrebno je agenciji dostaviti ime oca i majke uz sve podatke koji se traže u OnLine prijavi za putovanje), fakultativne izlete, paket ulaznica za znamenitosti koje se obilaze u sklopu aranžmana (Aja Sofija sa slušalicama, Topkapi palača, Cisterna bazilika), usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza 150,00 kn / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje).

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: EX51ST

Putovanje Istanbul 2018 polazak Split

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja

Share the Post