Putovanje Italija Shopping 2018 polazak Zagreb

Putovanje Italija Shopping 2018 polazak Zagreb

06.01.-07.01.2018. GARANTIRANI POLAZAK
Iskoristite povoljne zimske rasprodaje u Italiji!

Putovanje Italija Shopping 2018 polazak Zagreb
1. dan ZAGREB/RIJEKA –OUTLET PALMANOVA – OUTLET NOVENTA DIA PIAVE – VERONA
Polazak autobusa u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506), moguć polazak iz Karlovca u 06:45 sati (okvirno vrijeme, samo uz najavu kod rezervacije programa) s benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica te iz Rijeke u 08:30 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do najpoznatijeg outlet shopping centa Palmanova, koji će vas oduševiti širokom ponudom vaših omiljenih brendova po znatno sniženim cijenama. Slobodno vrijeme za kupovinu i ručak. Nastavak vožnje po Italiji do designer outlet shopping centra Noventa di Piave u okolici Venecije, koji se smatra jednim od najpoželjnijih turističkih shopping destinacija u Italiji. Slobodno vrijeme za kupovinu u više od 150 butika s preko 200 brendova po outlet cijenama. Nastavak puta. Smještaj u hotel u okolici Verone. Noćenje.

2. dan VERONA – SHOPPING CENTAR LE CORTI VENETE – RIJEKA/ZAGREB
Doručak. Polazak autobusom prema centru Verone. Šetnja s pratiteljem putovanja do Arene – Piazza dei Signori – Piazza della Erbe i do Julijine kuće Slobodno vrijeme u središtu romantičnog grada za kavu, šetnju i osobne programe. Posjet obližnjem shopping centru Le Corti Venete (centar je otvoren i nedjeljom). Osim shoppinga u preko 70 trgovina, centar pruža širok izbor restorana, pizzeria, slastičarni i kafića. U poslijepodnevnim satima polazak prema Rijeci i Zagrebu. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.

Putovanje Italija Shopping 2018 polazak Zagreb
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 590 kn
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 kn
First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
 Prijevoz visokoturističkim autobusom
 Turističkog pratitelja tijekom puta
 1 noćenje s doručkom u hotelu 3/4* u dvokrevetnim sobama u okolici Verone
 Razgledavanja prema programu
 Jamčevno osiguranje
 Troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
 Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 Doplatu za jednokrevetnu sobu – 190 kn
 Putno osiguranje
 Boravišnu pristojbu,plaćanje na licu mjesta u hotelu 1 -3 EUR po osobi i danu, točna obavijest u završnom pismu.
 Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

Popusti:q
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
– sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

Verona je glavni grad istoimene talijanske provincije (3.097 km², 814.300 stanovnika) i drugi najveći grad (poslije Venecije) u regiji Veneto, na rijeci Adige, u neposrednoj blizini jezera Lago di Garda, 100 km zapadno od Venecije. Najslavniji spomenik je Veronska arena, treći po veličini očuvani rimski amfiteatar (poslije rimskog Koloseja i amfiteatra u Capui) iz 1.stoljeća.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije.Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica.
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: BR11ZG

Putovanje Italija Shopping 2018 polazak Zagreb

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post