Putovanje Italija za Novu Godinu 2019 iz Zagreba Splita

Putovanje Italija za Novu Godinu 2019 iz Zagreba Splita

Putovanje Italija za Novu Godinu 2019 iz Zagreba Splita

Termin putovanja: 30.12. – 03.01.2019. GARANTIRANI POLAZAK
Zrakoplovom iz Zagreba i Splita, mogućnost veznih letova iz Pule, Dubrovnika
Otputujte na Capri, „otok ljubavi“ i kušajte talijanski bella vita u najizvornijem obliku, uživajte u Sorrentu i njegovoj prelijepoj arhitekturi, isprobajte famozni limoncello i prepustite se šarmu južne Italije. U Napulju gradu pod Vezuvom, isprobajte najbolju pizzu. U blizini Napuljskog zaljeva, na južnoj obali Sorentinskog poluotoka, nalazi se obala Amalfi. Duž obale nižu se mjestašca na obroncima strmih stijena s pastelno žutim, plavim i ružičastim kućicama. Ova poznata turistička destinacija spada u najljepši dio obalne Italije, a zbog svojih prirodnih ljepota i bisera arhitekture proglašena je UNESCO-vom svjetskom kulturnom baštinom.
***VRIJEDNOST VIŠE: Hotel U SORRENTU!!!!

Program putovanja:
1. dan – ZAGREB-SPLIT – RIM – SORRENTO
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman u 12.30h. Polijetanje zrakoplova na letu Croatia Airlinesa za Rim u 14:35 s međuslijetanjem u Splitu u 15:25. Ukrcaj putnika u Splitu te nastavak putovanja u 15:55 te slijetanje u Rim u 17:05. Po dolasku obavljanje graničnih formalnosti slijedi transfer autobusom do hotela na području Sorrenta. Smještej u hotel u večernjim satima. Orijentacijska šetnja sa pratiteljem putovanja Sorrentom – gradom sunca i prekrasnih pejzaža. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan IZLET OBALA AMALFI (FAKULTATIVNI IZLET) SRETNA NOVA GODINA!!!
Doručak. Odlazak na izlet na obalu Amalfi koju zbog prekrasnih pejzaža smatraju jednom od najspektakularnijih u Europi. Već sama vožnja obalom oduzima dah dok čarobna mjestašca uz obalu upotpunjuju dojam. Prvo radimo foto pauzu iznad slikovitog Positana – ribarskog mjestašca šarenih kućica, smještenog na litici. Već na prvoj pauzi možete isprobati sok od lokalnog voća( limuna i naranči). Slijedi vožnja do grada Amalfi, koji se nalazi pod UNESCO zaštitom zbog iznimne ljepote. Šetnja do katedrale sv. Andrije s upečatljivim stubištem i dekorativnom fasadom, slobodno vrijeme za poslijepodnevni predah uz esspreso ili možda limoncello. Nastavak vožnje do Ravella gdje ćemo vidjeti Katedralu s brončanim vratima s opisima biblijskih prizora, te Villu Rufolo u čijim je vrtovima Wagner skladao Parsifala. Slobodno vrijeme za aperol . Povratak u Sorrento u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme te priprema za najluđu noć u godini. Ponuda organiziranog dočeka će biti dostupna od 1.12. Individualni povratak u hotel, Noćenje.

3. dan CJELODNEVNI IZLET CAPRI (FAKULTATIVNO)
Doručak. Preporučamo fakultativni izlet na rajski Capri: vožnja hidrogliserom do otoka Capri, popularnog odredišta međunarodnog jet seta, poznatog po bujnoj mediteranskoj vegetaciji i očaravajućem krajoliku. Po dolasku u luku Grande Marina vožnja minibusom do Anacaprija, gdje predlažemo posjet vili San Michele, s mnoštvom antičkih artefakata i prekrasnim vrtom ili vožnju žičarom do vidikovca Monte Solaro s jedinstvenim pogledom na otok i Napuljski zaljev. Nastavak vožnje i razgled mjesta Capri smještenog 142 metra iznad mora; Piazzetta okružena srednjovjekovnim kućama i ostale znamenitosti otoka: Certosa di San Giacomo, Giardini di Augusto, Via Krupp…Slobodno vrijeme za ručak u jednoj od tipičnih taverni te uživanje u ljepotama čarobnog Capria. Povratak brodom za Sorrento. Slobodno vrijeme u Sorrentu- gradu mediteranskog duha, prepunog cvijeća, voća, zaštitni znak je limun od kojeg se pravi tradicionalni liker limoncello. Šetnja gradom te odlazak na degustaciju limoncella. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan CJELODNEVNI IZLET POMPEJI – NAPULJ (FAKULTATIVNO)
Doručak. Odlazak autobusom do arheološkog nalazišta Pompei, najpoznatijeg i najbolje očuvanog iz doba antičkog Rima. Grad je potpuno uništen snažnom erupcijom Vezuva 79. godine te je ostao konzeviran pod debelim slojevima pepela (4-5 m) i slučajno otkriven stoljećima kasnije. Razgled u pratnji lokalnog vodiča, šetnja trgovima i ulicama, pored ostataka velebnih vila, termi i foruma jednog od najznačajnijih gradova Rimskog carstva. Vožnja prema Napulju. Odlazak u razgled gradskog povijesnog središta s pratiteljem: Kraljevska palača, Castel Nuovo, galerija Umberta I, Teatro di San Carlo… Nakon razgleda, slobodno vrijeme u gradu. Napoli obiluje brojnim restoranima gdje posjetitelji mogu uživati u jelima i desertima domaće talijanske kuhinje. Povratak u Sorrento u večernjim satima. Noćenje.

5.dan – SORRENTO– VEZUV – RIM – SPLIT- ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Nastavak vožnje do Vezuva, jednog od najpoznatijih aktivnih vulkana. Po dolasku ( uz doplatu ulaznice )slijedi 20-minutna šetnja do kratera vulkana, koji se nalazi na 1.200 m nadmorske visine. Posljednja jača erupcija vulkana bila je 1944. godine i od tada miruje. Za lijepog vremena s vrha vulkana se pruža prekrasan pogled na Napuljski zaljev. Nastavak putovanja do zračne luke Rim. Prijava na let u 1800 sati s međuslijetanjem u Splitu u 1915. Slijetanje u Split u 19:50 te u Zagreb u 20:40.

FIRST MINUTE CIJENA: 3.990,00 kn + zrakoplovne pristojbe i naknade 1190 kn
REDOVNA CIJENA: 4.190 KN + zrakoplovne pristojbe i naknade 1190 kn
Cijene ne uključuju troškove naknade za jednokratno i obročno plaćanje, koja ovisi o vrsti kartice.

Cijena uključuje:
prijevoz zrakoplovom na letu Croatia Airlinesa prema programu
jedan komad predane prtljage do 20 kg i jedan komad ručne prtljage
transferi autobusom prema programu u Italiji
4 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Sorrentu
Voditelja putovanja iz Zagreba
Organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje:
zrakoplovne pristojbe i naknade -obavezna doplata 1190 kn
doplatu za jednokrevetnu sobu od 1.190 kn
ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

Obavezne doplate:
boravišna pristojba koja se plaća na recepciji hotela u Sorrentu (cca € 1,50/2 € po osobi/danu)

Popusti:
dijete na pomoćnom ležaju 290 kn – na upit
trokrevetna soba na upit

FAKULTATIVNI IZLETI:
Cjelodnevni izlet na otok Capri 550 kn -cijena uključuje transfer autobusom hotel – Sorrento- luka, uspinjaču luka- Sorrento, hidrogliser na relaciji Sorrento-Capri-Sorrento, minibus po otoku, razgled Capria u pratnji pratioca putovanja – min. 15 prijavljenih putnika
Cjelodnevni Izlet na obalu Amalfi 420 kn – foto stop Positano, obilazak gradova Amalfi i Ravello – min. 15 prijavljenih putnika
Cjelodnevni izlet Pompei i Napulj 490 kn (cijena uključuje autobusni prijevoz, stručno vodstvo u Pompeima, ulaznicu u Pompeje, obilazak Napulja) – min. prijavljenih putnika 15
Ulaznica na Vezuv – 18 € (ulaznica + fee)

INFORMACIJE O LETU:
***međuslijetanje u Splitu
OU 700 – Zagreb – 14:35 – Rim – 17:10
OU 701 – Rim – 18:00 – Zagreb – 20:04

PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines
Dozvoljena težina prtljage 23 kg(uključena u cijenu) + 1 komad do 8 kg ručne prtljage.
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Minimalni broj putnika: 24

Ostala putovanja za Novu Godinu pogledajte ovdje
Šifra: MO55ZG

Putovanje Italija za Novu Godinu 2019 iz Zagreba Splita

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post