Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017

Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017

Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017

Južnoafrička Republika jedna je od najljepših zemalja na svijetu. Okupana vodama Indijskog i Atlantskog oceana, zemlja je nevjerojatne razigranosti reljefa i krajobraza. Od prekrasnih plaža do vinogorja oko Cape Town-a, do divljine i egzotičnih životinja unutar Nacionalnih parkova, a zaključno s urbanim krajolikom najrazvijenije afričke države. Amalgam je ovo koji zadivljuje – stoga osigurajte sebi putovanje iz snova!

Odredište: Južnoafrička republika
Trajanje: 10 dana
Prijevoz: avion
Termin:
14.12.2017.

Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017
1) četvrtak SPLIT – ZAGREB – DOHA
Sastanak putnika za putovanje u Južnu Afriku (Južnoafrička republika – JAR) u zračnoj luci Zagreb u 16.30 sati. Susret s vodičem putovanja, prijava na let za Cape Town (via Doha), sigurnosne i carinske formalnosti. Za putnike iz ostalih gradova u Hrvatskoj pomažemo u pribavljanju zrakoplovnih karata do Zagreba. Let Zagreb – Doha 18:20h/01:35h (+1).

2) petak DOHA – CAPE TOWN
Let Doha – Cape Town 02:45h/11:30h. Nakon preuzimanja prtljage ukrcaj u autobus i transfer – zadržavanje nekoliko sati za poslovne obveze – prema potrebi skupine. Slijedi transfer do hotela. Smještaj u sobe, večera i noćenje.

3) subota CAPE TOWN
Doručak. Panoramski pregled grada koji nosi nekoliko prestižnih naslova u posljednjih par godina: najpoželjniji grad svijeta za turiste i prijestolnica dizajna svijeta. Razgledavamo Castle of Good Hope – nezaobilazna znamenitost iz 17.st. koja simbolizira dolazak Europljana na jug Afrike, Iziko muzej (Muzej Južnoafričke republike i planetraijum), te odlazak uspinjačom na Table Mountain zbog prekrasnog pogleda na grad i okolicu. Večera. Povratak u hotel. Noćenje.

4) nedjelja STELLENBOSCH – FRANSCHHOEK – VINOGORJA
Doručak. Izlet u vinsku regiju nedaleko Cape Towna u kojoj pronalazimo male slikovite gradove, sela, prekrasne vinograde. Obilazimo Franschhoek, gradić od oko 15.000 stanovnika i jedan od najstarijih europskih gradova u Africi. Prvi doseljenici bili su francuski Hugenoti što se osjeća u šarmu grada. Obilazimo i Stellenbosch, grad hrastova, opet jedan od najstarijih u Južnoj Africi, danas jedno od snažnih sveučilišnih centara ove velike države. Poslijepodne obilazimo vinski podrum i vinograde, nezaboravno iskustvo u predivnom okruženju. Povratak u Cape Town. Večera i noćenje.

5) ponedjeljak RT DOBRE NADE
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet do Rta Dobre nade kojeg je prvi otkrio Bartolomeo Dias, a kasnije je Vasco da Gamma oplovio Rt na svom putu prema Indijskom oceanu i Potkontinentu – Indiji. Obilazimo Boulders beach s kolonijom pingvina, čamcem odlazimo do Seal Islanda, zaštićeni prirodni krajolik Cape of Good Hope, vožnja uspinjačom i obilazak Kirstenborsch botaničkih vrtova. Povratak u Cape Town. Večera i noćenje.

6) utorak CAPE TOWN – JOHANNESBURG – N.P. PILANESBERG
Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Za one koji danas privode putovanje kraju: Let Cape Town – Doha , 12:50h/23:20h, te sutradan let Doha – Zagreb 06:45h/10:50h. Za ostale: Let Cape Town – Johannesburg. Vožnja prema Nacionalnom parku Pilanesberg. Smještaj u kolibe. Ako stignemo dovoljno rano imat ćemo ručak o trošku agencije. Pilanesberg je jedan od nacionalnih parkova u JARu smješten na svega dva-tri sata vožnje od Johannesburga. Spaktakularnog je geološkog oblika – pradavni krater ugaslog vulkana koji oblikuju tri koncentrična prstena brežuljaka. Popodnevni safari u nevjerojatnoj prirodi uz mogućnost susreta s raznovrsnim životinjskim svijetom. Povratak u kamp. Večera i noćenje.

7) srijeda AFRIČKI SAFARI
Doručak. Cjelodnevni boravak u kampu uz dva safarija – rano ujutro i kasno popodne. Sva tri obroka su osigurana (doručak, ručak i večera). Ovaj je dan nezaboravan jer odlascima u prirodu posjetitelj uistinu upoznaje veličanstvenu faunu Afrike, a izglednost susreta s BIG FIVE je velika (slon, nosorog, bivol, lav i leopard). Noćenje.

8) četvrtak PILANESBERG – PRETORIJA
Rano ujutro odlazimo na posljednji safari našeg putovanja. Uživamo u zori uronjeni u čudesnu divljinu prepunu neobičnih silueta i egzotičnih zvukova. Nakon safarija doručak. Odjava iz kampa i polazak za Pretoriju. Osnovan sredinom 19.st. danas je ovdje smještena vlada JAR-a. Grad je snažno industrijsko središte, a u njemu živi gotovo 2,5 milijuna stanovnika. Noćenje.

9) petak JOHANNESBURG
Doručak. Odlazak do 55 km udaljenog Johannesburga. Najveći grad JAR-a s oko 4,5 milijuna stanovnika (metro-zona preko 10 milijuna stanovnika). Iako nije među tri glavna grada u državi, ovdje je smješten Ustavni sud. U okolici se nalaze izuzetno vrijedna rudna bogatstva (dijamanti, zlato, rijetki minerali). Nakon panoramskog pregleda slobodno vrijeme. Transfer za zračnu luku Johannesburg. Prijava na let, sigurnosne i carinske formalnosti. Let Johannesburg – Doha 20:35h/05:50h (+1).

10) subota JOHANNESBURG – DOHA – ZAGREB
Let Doha – Zagreb 06:35h/10:40h. Naše putovanje u Južnoafričku republiku završava.

Napomene za Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017:
Cjepivo za lokalitete koje posjećujemo u JAR-u nije potrebno. Postoje regije u JAR-u za koje je potrebno / obvezno cjepivo, poput NP Kruger, ali mi u te zone ne zalazimo. Kod insekata nema posebnih napomena, komarci malaričari nisu ugroza. Tijekom safarija potreban je oprez, no sve potrebne informacije ćemo dobiti od lokalnog osoblja koje je u pravilu jako stručno, s velikim iskustvom i susretljivo u radu s turistima.

(1) Agencija nije odgovorna za kašnjenje zrakoplova
(2) putovanje se realizira za najmanje 12 prijavljenih putnika
(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 7 dana prije polaska
(4) u slučaju značajnog porasta cijena na svjetskom tržištu ili promjene tečaja HRK prema USD, EUR ili JAR većem od 5% u odnosu na tečaj na dan objave paket aranžmana turistička agencija Okapi d.o.o. zadržava pravo korekcije cijene
(5) cijena pristojbi zračnih luka definira se na dan izdavanja zrakoplovnih karata, a u slučaju više cijene od one koja je navedena na programu puta putnik plaća razliku
(6) datum objave paket aranžmana “putovanje u Južnu Afriku – Južnoafričku republiku iz Slita i Zagreba” je 05.12.2016.

Cijena putovanja u Južnoafričku Republiku:
17.965,00 kn (cijena s popustom)
18.865,00 kn (redovna cijena)
*Navedena cijena je za gotovinsko plačanje

Cijena Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017 UKLJUČUJE:
Let zrakoplovom Zagreb – Doha – Cape Town, Cape Town – Johannesburg, Johannesburg – Doha – Zagreb uz ručnu prtljagu propisanih dimenzija i jednu putnu torbu (kofer) do 20 kg, smještaj u probranim hotelima 4* i u kolibama kampa NP Pilanesberg u dvokrevetnim sobama na bazi 5 noćenja s doručkom, 7 dodatnih večera, 1-2 dodatna ručka, (za kraći program: Let zrakoplovom Zagreb – Doha – Cape Town – Doha – Zagreb, smještaj u Cape Town u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom, 4 dodatne večere), prijevoz udobnim mikrobusom, pratitelja skupine tijekom putovanja, lokalne vodiče na engleskom jeziku, osiguranje putnika od nesretnog slučaja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017 NE UKLJUČUJE:
Pristojbe zračnih luka koje na dan objave putovanja u Južnu Afriku (JAR) iznose 3.250,00 kn, smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata dostupna na upit ovisno o varijanti programa – duži ili kraći), troškove vize za JAR oko 650,00 kn (viza se osobno izrađuje u Budimpešti), osobne troškove, paket ulaznica za znamenitosti koje se obilaze u sklopu aranžmana (uplata na licu mjesta), usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, dopunsku policu putnog osiguranja (zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza 850,00 kn / uplata isključivo prilikom prijave za putovanje, a ne kasnije od 21 dan prije polaska).

Ostala Daleka putovanja

Putovanje Južna Afrika Split Zagreb 2017

Šifra: EX64ZG

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja

Share the Post