Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom

Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom

BRNO – BUDIMPEŠTA
4 dana autobusom iz Zagreba
15.-18.2.2018.

Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom
1. dan: ZAGREB – BRNO – KRAKOV
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Zaustavljanje u Brnu, posjet užem središtu grada, drugog po veličini u Češkoj. Razgled užeg gradskog središta uključuje slavnu crkvu sv. Jakuba, katedralu sv. Petra i Pavla s Denisovim voćnjacima i fantastičnim pogledom na utvrdu Špilberk – nekoć je tu bio najveći zatvor za vrijeme Habsburgovaca čiji je najslavniji zatvorenik bio i nama poznat barun Trenk, vrlo zanimljivu gradsku vijećnicu, „povrtni trg“, Trg slobode, itd. Preporučamo popiti dobar cappuccino i pojesti odličan kolač medovník u kavani Pellini ili otići na poznato i kvalitetno pivo u slavnoj pivnici Pegas! Nastavak putovanja prema Krakovu. Po dolasku u Krakov smještaj u hotel na području Krakova. Noćenje.

2. dan: KRAKOV / izlet u Wielicku
Doručak. Odlazak iz hotela u poludnevni razgled kraljevskog grada u pratnji službenog gradskog vodiča: glavni trg s crkvom Naše Drage Gospe, s površinom od 4 ha to je drugi najveći trg u Europi – gradska vijećnica – Florijanova vrata – utvrda Barbican – katedrala i utvrda Wawel, sjedište poljskih kraljeva u 14. st i simbol grada (razgled izvana) – četvrt Kazimierz, židovska četvrt. Nakon slobodnog vremena za ručak mogućnost odlaska u slavni rudnik soli Wielicka, na 12 km do Krakova (fakultativno). Posjet rudniku u pratnji njihovih službenih vodiča. Povratak u Krakov i slobodno vrijeme za uživanje u najljepšem poljskom gradu. Noćenje.

3. dan: KRAKOV
Doručak. Slobodan dan za vlastite programe, a mi preporučujemo izlet u obližnji gradić Oswiencim (fakultativno) u kojem se nekoć nalazio zloglasni koncentracijski, „radni“, logor – Auschwitz-Birkenau. Posjet memorijalnom muzeju na tom mjestu uz pratnju službenih muzejskih vodiča. Poslije razgleda povratak u Krakow preko gradića Wadowice, rodnog mjesta pape Ivana Pavla II. i posjet njegovoj rodnoj kući. Slobodna večer u bajkovitom Krakovu za osobne programe. Krakov je inače poznat i kao grad mladih ljudi i dobrog provoda, grad je pun barova i dobar večernji provod je zajemčen. Noćenje.

4. dan: KRAKOV – BUDIMPEŠTA
Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja prema Budimpešti. Panoramski razgled Budimpešte: Parlament – Gellert brdo – Opera – Andrassy avenija – Trg velikana – Park Varosliget – Szecheny kupelji – mostovi na Dunavu – . Budim – Ribarska tvrđava – crkva sv. Matijaša. Kraće slobodno vrijeme u središtu grada za kavu i šetnju. Povratak prema Hrvatskoj te dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom
CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 1.099 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 419 kn
SOBA S POMOĆNIM LEŽAJEM NA UPIT!

Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom
Fakultativni izleti:
Izlet u rudnik soli Wielicka s ulaznicom: 169 kn
Izlet u Auschwitz s ulaznicom: 129 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, uslugu pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na području Krakova na osnovi tri noćenja s doručkom, službenog gradskog vodiča u Krakovu, sve razglede prema programu, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, putno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

NAPOMENE Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom: ZA REALIZACIJU IZLETA POTREBAN JE MINIMUM OD 20 PRIJAVLJENIH PUTNIKA. PLAĆANJE IZLETA PRILIKOM PRIJAVE ARANŽMANA.
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Ostala europska putovanja pogledajte ovdje

Šifra: AT99ZG

Putovanje Krakov 2018 iz Zagreba autobusom

Kontakt formular


Vaše ime (obavezno):

Vaš Email (obavezno):

Vaš telefon:

Ukupan broj osoba (obavezno):

Odrasli:
Djeca:

Datum polaska (obavezno):

Vaša poruka

Pročitao sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Izjavu o Privatnosti

Share the Post